Topp 10 spill for å tjene – spill å investere i 2023

Av:
Jan 2, 2023
Listen to this article
 • Spill for å tjene penger ser ut til å motvirke den nåværende kryptovinteren 2023
 • Metavers spillvekst vil fortsette neste år
 • Play-to-earn-titler er utmerkede spill å investere i for investorer

Spill for å tjene (P2E) er blokkjedeproduserte titler som belønner spillere med digitale kontanter eller digital kunst-token (NFT) for å overvinne utfordringer eller har suksess i turneringer. Siden nedstengningene under COVID-19-pandemien har disse GameFi-titlene vokst i popularitet og viser ingen tegn til å bremse ned.

Dette gjør metavers og  kryptospill til en av de mest attraktive sfærene for potensielle investorer som kan oppnå en god fortjeneste, selv i det nåværende bjørnemarkedet som påvirker slike som BTC.

Leter du etter kjappe nyheter, hotte tips og markedsanalyser? Registrer deg for Invezz-nyhetsbrevet i dag.

Her er 10 av de beste selskapene som tilbyr spill for å tjene penger å investere i 2023:

 • Metacade (MCADE)
 • The Sandbox (SAND)
 • Decentraland (MANA)
 • Axie Infinity (AXS)
 • Gods Unchained (GODS)
 • My DeFi Pet (DPET)
 • Alien Worlds (TLM)
 • Illuvium (ILV)
 • CryptoBlades (SKILL)
 • Silks (STT)

1. Metacade (MCADE)

Metacade er en blokkjede-skapt virtuell spillarkade med flere titler som vil revolusjonere GameFi-bransjen med sitt innovative veikart i mange lag. Metacade kan skryte av et stort utvalg av vanedannende P2E-titler i tillegg til å tilby andre inntjeningsmuligheter for brukere. Metacade lover å være ledende etter hvert som metavers gaming fortsetter å vokse.

Høydepunkter i plattformens spennende whitepaper inkluderer den banebrytende Metagrants-ordningen, som er en finansieringskilde der spillutviklere kan søke om å gjøre spillideer til virkelighet etter en fellesavstemning. Lanseringen av jobbtavle i 1. kvartal 2024 vil være vert for de beste karrieremulighet innen Web3- og GameFi-utvikling, og overgangen til en fullt fungerende og selvforsynt desentralisert autonom organisasjon (DAO) er planlagt innen 4. kvartal 2024.

Med sin beta presale-fase som har fått inn $ 1.5  millioner på litt over fire uker, er Metacade et utmerket alternativ for spill å investere i under presale. Denne investeringen vil sannsynligvis bli til en betydelig fortjeneste i løpet av de kommende månedene og årene.

>>> Du kan delta i Metacade sitt presale her <<<

2. Sandbox (SAND)

Sandbox er et desentralisert blokkjede-fellesskap som kan skilte med utmerket tilgjengelighet og ikke krever en grad innen IT. Spillere kan bygge, skape, dele og bytte karakterer, spill og 3D metavers-verdener i en blokkaktig estetikk som ligner på Minecraft og Roblox.

Det er en av de mest brukervennlige blokkjede-spillplattformene, med plug-and-play spillskapende stemninger som er ekstremt enkle å bruke. Personer uten noen bakgrunn i koding kan bruke dette intuitive verktøyet til å lage kompliserte verdener og spill som andre på plattformen kan spille.

Jo mer brukere bygger, desto bedre er inntjeningspotensialet for å selge og handle NFT. Med rundt 50 % av SAND-token tilgjengelig for kjøp, gjør SAND sin allerede etablerte popularitet blant kryptospillere det til et av de mest lovende selskapene som tilbyr play-to-earn å investere i, med et utmerket potensiale for fortjeneste.

3. Decentraland (MANA)

Decentraland er et virtuelt virkelighetsrom i åpen verden som lar brukere kjøpe sine egne virtuelle eiendomstomter og skape 3D-verdener. Tomtene er tilgjengelige i form av LAND-token, som brukerne kan lage hva de vil med – fra å åpne en nettbutikk for å tjene MANA-token til å bygge en virtuell fornøyelsespark, slik Warner Music har gjort.

Plattformen er en DAO, som betyr at den virtuelle verdenen styres og ledes av fellesskapets brukere. Dette skiller Decentraland fra andre virtuelle verdener i metaverset siden brukerne stemmer over verdens fremtidige retning og styringspolitikk.

Decentraland sitt metavers er i evig utvikling med etableringen av nye prosjekter, og har tiltrukket seg noen store navn til plattformen i verden av populærkultur og storbedrifter. Paris Hilton, JJ Lin og JP Morgan er blant dem som har kjøpt virtuelle tomter i Decentraland, noe som har påvirket prisen på spesifikke LAND-token i nærheten. Disse store navnene og den kontinuerlige utviklingen av Decentraland sitt miljø gjør MANA til et perfekt alternativ for alle som er på utkikk etter selskaper som tilbyr spill for å tjene-spill å investere i.

4. Axie Infinity (AXS)

En av P2Es største titler, Axie Infinity, er et trade-and-battle spill som i stil og tone ligner Pokemon Go. Spillere samler og avler Ethereum-liknende NFT kalt «Axies» før de bruker dem til å kjempe mot andre online-spillere der vinneren av hver kamp vinner belønninger.

Det er dusinvis av forskjellige typer Axies spillere kan velge mellom, og hver av dem kommer med uendelige muligheter for tilpasning og utvikling. Belønninger kommer form i av Smooth Love Potion-token (SLP) som kan selges for AXS-mynter, spillets opprinnelige token.

Selv om Axie Infinitys brukerbase har falt betydelig i løpet av det nåværende bjørnemarkedet fra det høyeste på 2,78 millioner ved starten av 2022, noe som førte til at SLP mistet mer enn 99 % av verdien. Spillets solide og lojale følgere i Sørøst-Asia sørger imidlertid for at plattformen har en spennende fremtid.

Med mer enn 60 % av den totale forsyningen av AXS-mynter tilgjengelig for kjøp fra desember 2022 ser det ut til at AXS kommer tilbake i 2023, noe som gjør det til et utmerket valg for kryptofans som leter etter selskaper med spill for å tjene-spill å investere i.

5. Gods Unchained (GODS)

Gods Unchained er et av metaverset sitt mest populære NFT trading-spill, som ikke bare tilbyr spillere utmerkede P2E-muligheter. I motsetning til de fleste GameFi-titler, er det også gratis å spille. Dette gjør det til et utmerket inngangspunkt for alle som leter etter en introduksjon til metavers gaming.

Spillere samler kort og konkurrerer mot andre spillere i kamper og dueller for å tjene belønninger. Ethereum blokkjede-teknologi gir spillere digitalt eierskap til kortene sine,og lar dem administrere, handle og kjøpe for å gi dem den beste sjansen til suksess i spillet.

Den opprinnelige mynten på plattformen er GODS-tokenet, som lar spillere kjøpe kortpakker og kister, lage sine egne NFT og satse token for å få belønninger. Dette gir en mye dypere spillopplevelse enn tradisjonelle card-trading games fra den virkelige verden kan tilby. Med planer om å gi ut sesongbaserte spillpakker, og med en lojal kundebase, ser GODS ut til å fortsette å lede i sin sjanger på Web3-området en god stund fremover.

6. My DeFi Pet (DPET)

DPET er det opprinnelige tokenet til My DeFi Pet, et blokkjedebasert spill som lar brukere oppdra virtuelle kjæledyr. Spillere av en bestemt årgang vil huske Tamagotchis. My DeFi Pet utvider denne ideen med fordelen av Web3-teknologi.

I tillegg til å oppdra kjæledyr kan spillere kjøpe, selge og bytte kjæledyr på markedet i spillet. Tilpassede NFT-skapninger for kjæledyrene kan lages med alternativer, inkludert å endre farge, øyne og hodeform, legge til vinger og utvikle pelsmønstrene til dyrene.

DPET-mynter brukes til å kjøpe gjenstander på spillets nettsider eller på markedsplassen. Der kan spillerne handle NFT og kjøpe mat til dyrene, klær eller tilbehør til kjæledyr. Med bare 16 % av de 100 millioner DPET-myntene som for øyeblikket er i omløp, er det en enorm mulighet for My DeFi Pet til å vokse i 2023. Det kan også være profitt å tjene for investorer som ser etter spill for å tjene-spill å investere i.

7. Alien Worlds (TLM)

Alien Worlds er metaversets ledende romvesenbaserte sci-fi P2E-spill. Målet med spillet er enkelt. Spill, utvinn og oppgrader NFT-aliens som kan brukes til å finne forskjellige gjenstander og gi seg selv den beste sjansen for suksess.

Hver spiller får en spade for å begynne og utvinne den opprinnelige mynten, Tilium (TLM), på en valgt tomt. TLM brukes deretter til å anskaffe NFT-skapninger i handelsområdet i spillet, og kan satses mot konsultasjon om spillets styring og beslutningsprosess. Det er også rom for TLM-innehavere å få passiv inntekt ved å leie ut eiendommene sine og vinne kamper mot andre brukere.

Omtrent en tredjedel av TLM-mynter av tilgjengelig forsyning er i omløp fra desember 2022. Alien Worlds leder sci-fi GameFi-opplevelsen, og gjør det til et utmerket valg for de som leter etter selskaper med spill for å tjene-spill å investere i.

8. Illuvium (ILV)

Illuvium er en høytselgende digital land- og spillplattform for PC og Mac-brukere. Ved å bruke Ethereum-blokkjeden kan brukere spille dette sci-fi-spillet som gjør det mulig å utforske syv fremmede landskap. Målet med spillet er å samle NFT-skapninger og kjempe mot andre spillere for å få belønninger.

Spillet har mer enn 100 monstre som styrer utenomjordiske territorier og kan samles, trenes og kombineres for å gjøre dem mektigere. Disse skapningene kalles Illuvials. Belønninger gis til spillere i form av ILV-token for å fullføre oppdrag, konkurrere i begivenheter og turneringer, og satse ILV på kamper i Leviathan Arena.

Illuviums fristende historie tiltrekker sannsynligvis mange nye spillere i 2023, noe som gjør det til et attraktivt spill å investere i for P2E-fans.

9. CryptoBlades (SKILL)

Cryptoblades er et Binance Smart Chain-hostet rollespill (RPG) som bruker SKILL-tokenet som den opprinnelige mynten. Spillere kjøper SKILL-token for å skaffe seg karakterer og kjøpe eller lage våpen for møte motstandere i kamper.

Ideen med spillet er enkel, lag de mest potente karakterene som mulig og vinn kamper mot fiender for å tjene belønninger i form av SKILL-token. Disse kan tas ut, selges eller brukes til å kjøpe andre eiendeler i spillet, som for eksempel våpen for å gjøre karakterene i spillet enda kraftigere.

Mer enn 90 % av plattformens forsyning av én million token er for tiden i sirkulasjon, noe som betyr at P2E-investorer som er interessert i potensialet til CryptoBlades som et selskap som tilbyr spill for å investere i, må handle raskt for å se en potensiell fortjeneste på investeringen.

10. Silks (STT)

Silks er et oppslukende metavers fantasy-hesteveddeløpsspill som gir spillere muligheten til å realisere eierskap og treningsdrømmer for veddeløpshester. Ved å spore utviklingen til en hest fra fødsel til veddeløpsbanen, har Silks unike Web3-tilbud et enormt potensiale for publikum.

Spillere kan avle, kjøpe og bytte hester på markedsplassen i spillet ved hjelp av STT-token. Det kan oppnås passiv inntekt ved å konkurrere i hesteveddeløp og vinne premiepenger, akkurat som i det virkelige liv. Med mer enn 10 000 tilgjengelige hester, som hver har sin egen identitet og eiendel, har Silks enorm spilldybde.

I tillegg kan spillere kjøpe land for å bygge en hestegård, avle opp sine egne hester og ta del i den suksessen til sine kolleger. Silks ser ut til å slå gjennom i 2023, og kan gi utmerket avkastning for investorer som kjøper nå.

Oppsummering

2023 er et år med kontinuerlig vekst innen metaverse gaming, som bygger på suksessene i 2022 til tross for de trege kryptomarkedene. Mens hver av de ti P2E-titlene som er oppført her har attraktive salgsargumenter, ser Metacade ut til å være det beste alternativet for investorer som leter etter  spill å investere i for året som kommer.

Det omfattende veikartet og planene om å migrere inn i en fullverdig DAO, samt det gode inntjeningspotensialet på plattformen, gjør Metacade til et enormt attraktivt alternativ for investeringer. Med presale for øyeblikket i  fase 1 og MCADE-token tilgjengelig til $ 0.01, er en tidlig fortjeneste tilgjengelig for de som investerer før heller enn senere ettersom prisen øker til $ 0,02 når presale avsluttes.

Du kan kjøpe de beste P2E-spilltoken på eToro her.

Du kan delta i Metacade sitt presale her.