Topp vinnere 2023: Prisprognose for Metacade (MCADE), Ripple (XRP) og Polkadot (DOT)

Av:
Jan 2, 2023
Listen to this article
  • Metacade står for en massiv økning etter presale-stadier i 2023
  • Ripple forventet å komme tilbake etter et vanskelig år
  • Polkadot anslås å tredobles i verdi innen utgangen av 2023

Å forutsi det neste vellykkede kryptoprosjektet kan føles som å finne en nål i en høystakk – vanskelig og ofte smertefullt. 2022 har gjort at mange investorer har tatt en mer forsiktig tilnærming til fremtiden. Med flere nye topp vinnere 2023 som allerede er spådd, ser de neste månedene imidlertid ut til å bringe tilbake en ruvende start på 2023.

Prosjekter som Ripple (XRP) og Polkadot (DOT) er raskt i ferd med å komme seg fra nedturer, mens innovative nye prosjekter som Metacade (MCADE) er spådd å ta GameFi-scenen med storm. La oss ta et dypdykk.

Leter du etter kjappe nyheter, hotte tips og markedsanalyser? Registrer deg for Invezz-nyhetsbrevet i dag.

Hva er Metacade?

Metacade er et revolusjonerende prosjekt som tar sikte på å samle spillfellesskapet og bidra til å forme fremtiden til industrien. Plattformen har til hensikt å være et felles møtested for spillere, utviklere og investorer for å samarbeide og skape på tvers av play-to-earn (P2E) spillscenen.

For å danne et blomstrende fellesskap vil Metacade være vert for en rekke P2E-spill, fullt støttet av fellesskapet. Disse spillene kan tilby belønninger gjennom spilling, så vel som gjennom konkurrerende turneringer og massive premietrekninger. Plattformen vil også gi investeringsmuligheter og til og med kompensere brukere for å bidra med innhold.

Spillutviklere vil også bli oppfordret til å engasjere seg. De vil få tilgang til et kreativt fellesskap av støttespillere samt muligheten til å motta finansiering for prosjektene sine gjennom Metagrants. Metacade vil også tilby en innsatsmekanisme for investorer, som tillater en jevn strøm av inntekter for å være en del av fellesskapet.

Målet er å skape en selvbærende, fellesskapsdrevet plattform som vil være et sentralt knutepunkt for spillindustrien når den beveger seg mot en metavers-forbedret fremtid. Med fokus på samarbeid og innovasjon har Metacade potensialet til å spille en nøkkelrolle i utviklingen av spill.

Metacade vil stige i pris i 2023

Metacade går for tiden gjennom sitt presale trinn 1 der det opprinnelige tokenet $MCADE er verdsatt til $ 0,01. Etter denne runden vil denne prisen øke til $ 0,010 og doble seg igjen til $ 0,020 ved trinn 9. Prosjektet er spådd å være blant topp vinnere 2023 og har allerede blitt oppdaget av topp navn som CoinTelegraph og BeInCrypto. Analytikere antyder at prisen kan øke dramatisk innen midten av 2023.

Hvordan fungerer Metacade?

Metacade gi spillere tilgang til en rekke portaler på tvers av plattformen. Portalene kan inkludere poengoversikter, individuelle spill, spill som trender, anmeldelser og mer. For å hjelpe nye spillere til å finne ut hva som er populært på plattformen, vil erfarne spillere kunne lage guider om P2E-spill og Metacade.

Metagrants, som er en av plattformens mest innovative funksjoner, tilbyr radikal integrasjon mellom fellesskapet og spillene som spilles. Kommende utviklere vil kunne legge frem sine spennende forslag til titler som fellesskapet deretter stemmer på, og bestemme hvilke som mottar økonomisk støtte. Dette sikrer at bare de beste og mest ettertraktede titlene når Metacades spillehall, og samtidig skapes det en dedikert fanbase i prosessen.

Sikkerhet har også høy prioritet. Før lansering ble plattformen sendt inn for en CertiK-revisjon. Den undersøkte metodikken og matematikken til prosjektet, smarte kontrakter og til og med utvikler-teamet som ble kontrollert gjennom dybdeintervjuer. Det ble også gjennomført en sjekk av overholdelse av KYC for å fjerne enhver tvil investorene måtte ha.

Hvordan fungerer $MCADE?

$MCADE er det opprinnelige Metacade-tokenet. Det er bygget på Ethereum-nettverket og brukes til styring, så vel som for å delta i premietrekninger, motta eksklusive belønninger og muliggjøre transaksjoner mellom spillere.

$MCADE vil ha en total forsyning på to milliarder, hvorav 70 % vil bli solgt i løpet av 9 presale-stadier. Så langt er det solgt 175 millioner, med 120 millioner igjen i fase 1 presale-runde. Av gjenværende token vil 10 % gå til utviklingsteamet, 2,5 % vil bli holdt av til belønninger, 12,5 % vil bli brukt til å markedsføre Metacade og på CEX-oppføringer, og 5 % på den desentraliserte kryptobørsen (DEX)

Metacade (MCADE) prisprognose 2023

Metacade samlet inn nesten $ 1 million i løpet av de første ukene med presale og viser ingen tegn til å avta, noe som gir et godt løfte om å bli en av de største, og blant topp vinnere 2023. Etter presale er det sannsynlig at Metacade vil øke dramatisk i pris, og gjenskape lignende økninger vi så under oksemarkedet i 2021.

Tatt i betraktning den økende populariteten til P2E-spill, kombinert med Metacades planer om å tilby Create2Earn og Work2Earn-muligheter for sine fellesskapsmedlemmer, er Metacade på vei til å nå $ 25 innen 2030.

Ripple (XRP) prisprognose 2023

Ripple er et DeFi-prosjekt som ønsker å gjøre det enklere for vanlige folk å bruke kryptovaluta. De tilbyr bedriftsløsninger som er betydelig raskere, mer transparente og mer kostnadseffektive enn tradisjonelle finansielle tjenester, noe som gjør det til en av de mest effektive kryptovalutaene på markedet.

Den brukes ofte til å skaffe kryptovaluta, forenkle umiddelbare betalinger og generere inntekter for bedriften ved å engasjere seg med nye målgrupper. I 2018 nådde det opprinnelige tokenet XRP et rekordhøyt nivå på $ 3,40, selv om det siden har sunket i verdi til $0,37. Det er spådd at XRP kan komme tilbake i 2023, og øke til rundt $ 0,51, noe som gjør det til en sterk kandidat for en av topp vinnere 2023.

Polkadot (DOT) prisprognose 2023

Polkadot er en unik protokoll som forbinder blokkjeder. Den lar blokkjeder dele data på tvers av inkompatible nettverk for å lage en mer komplett database. Det er en av de raskeste kryptovalutaene i markedet og ekstremt skalerbar.

Polkadots opprinnelige token DOT er designet for innsats og styring og er for tiden verdt $ 5,24, selv om analytikere spår at det kan bli en av topp vinnere 2023. Investorer er positive til tokenet og spår at det kan nå topper på $ 14,65 i 2023, en nesten tredobling av investorenes penger.

Konklusjon – Metacade er blant topp vinnere 2023 som det er verdt å holde et øye med

Når vi ser fremover mot 2023, holder investorer et øye med de største vinnerne i kryptomarkedet. Blant prosjektene som forventes å få betydelig vekst er Ripple (XRP), Polkadot (DOT) og Metacade (MCADE).

Metacade er spesielt et prosjekt som har fått mye oppmerksomhet på grunn av sin innovative tilnærming til spill og sitt fokus på å bygge et blomstrende fellesskap. Spådommer for kryptovalutaer på P2E-arenaen viser et sterkt potensiale for massiv vekst. Hvis du leter etter en spennende investeringsmulighet på kryptofronten, er Metacade definitivt mynten du vil ha i lommeboken.

Du kan kjøpe Ripple og Polkadot på eToro her.

Du kan delta i Metacade sitt presale her.