Ikke gå glipp av Metacade (MCADE), Solana (SOL) og Avalanche (AVAX) – kryptomarked prognose 2023 – 2025

Av:
Jan 4, 2023
Listen to this article
  • Web3-gaming forventes å se massiv ekspansjon i løpet av de kommende årene
  • Solana og Avalanche må strekke seg for å beholde sin markedsandel
  • MCADE sin lave markedsverdi og bemerkelsesverdige veikart tilbyr spennende muligheter for investorer

Når investorer endelig begynner å fornemme at bunnen av bjørnemarkedet nærmer seg, er det åpenbart at en nøyaktig kryptomarked prognose er avgjørende for å ta lønnsomme investeringsbeslutninger.

Med dette i tankene, la oss se på hvorfor Metacade, Solana og Avalanche ruster opp for å tilby et utrolig potensiale i løpet av det neste året og videre.

Leter du etter kjappe nyheter, hotte tips og markedsanalyser? Registrer deg for Invezz-nyhetsbrevet i dag.

Hva er Metacade?

Metacade er en plattform som imøtekommer spillernes og kryptoentusiastenes behov, og tilbyr dem en plass til å koble av, spille og bli belønnet for deres rolle i å bidra til fellesskapet.

Web3-spillområdet har blitt spådd å få stor betydning for fremtidig utvikling i bransjen, og blir referert til i mange kryptomarked prognoser. Dette kan ikke komme som noen overraskelse, gitt plattformens klare muligheter for tett integrasjon mellom spill, inntjening og utvikling.

Metacade tilbyr en lang rekke funksjoner; Planene for plattformen inkluderer en enorm play-to-earn arkade hvor spillere belønnes for å spille favorittspillene sine. Prosjektet kan også skryte av belønninger for bidrag til fellesskapet – som spillanmeldelser, som motiverer brukerne til å samarbeide. Brukere kan også dra nytte av konkurrerende gaming og tjene MCADE-token som belønninger. Disse kan også satses for å gi passiv inntekt.

Det er også en plan for «Metagrants» som lar spillutviklere presentere prosjektene sine for fellesskapet. Token-innehavere kan stemme på hvilke prosjekter som skal motta finansiering. Dette sikrer at et mangfoldig utvalg av spillerstøttede titler blir publisert eksklusivt på plattformen, i tillegg til å tilby et nært nivå av fellesskap mellom spiller og utvikler.

Denne lange listen over potensielle inntektsstrømmer, sammen med tryggheten fra en CertiK-revisjon, gjør Metacade til en attraktiv mulighet for investorer som ønsker å komme inn tidlig i en slik satsning for neste generasjon.

Hvordan fungerer Metacade?

Metacade økosystem bruker MCADE styrings- og verktøytoken over hele plattformen. Med et så bredt tilbud over et nytt spekter av verdiøkende funksjoner, vil MCADE spille en nøkkelrolle, som for eksempel for tilgang til pay-to-play arkader. MCADE-tokenet kan fungere som en bytteenhet for konkurranse og tilgang til spill, så vel som for andre inntektskilder som varer eller reklame.

Med sin rolle i Metagrants er MCADE også et kraftig styringstoken som gir innehaverne en tydelig stemme når det tas beslutninger. MCADE-token kan også satses, slik at innehavere kan akkumulere en passiv inntekt bare ved å støtte prosjektet.

MCADE kryptomarked prognose

Ved å lansere MCADE-tokenet på Ethereum-nettverket (ETH), benytter Metacade seg av alle sikkerhets- og kostnadsfordeler som følger med. Gitt at tokenet brukes så mye innenfor Metacade økosystem – arkaden, konkurranser, turneringer, pluss bruken for styring, vil vi sannsynligvis se prisen stige ettersom adopsjonen vokser.

Ved siden av et aggressivt veikart fokusert på realistiske leveranser, vil prisen på MCADE sannsynligvis øke betydelig i 2023. På grunn av fremdriften til prosjektet i stadiene av presale, kan det nå sitt prismål på $ 0,02 i 1. kvartal. Innen 2025 sier de fleste kryptomarked prognoser at den kan overgå Axie Infinitys (AXS) 2021 markedsverdi på $ 10 milliarder, og sette verdien av MCADE på $ 5 per token før planlagte tokenbrenning finner sted.

Solana kryptomarked prognose

Solana fortsetter å dra nytte av et lidenskapelig fellesskap til tross for en rekke problemer for prosjektet i 2022, og som resulterte i en nedgang av utviklere som jobbet med kjeden. I tillegg til nylige prisbekymringer og tekniske problemer som har resultert i mange avbrudd, har prosjektet også mistet en viss troverdighet som følge av bånd til den vanærede FTX-grunnleggeren Sam Bankman-Fried.

I lys av dette er 2023 sannsynligvis et år hvor Solana ser ut til å opprettholde sin nåværende pris i stedet for å generere betydelige gevinster sammenlignet med fremgang gjort av andre Layer-1-protokoller. Hvis prosjektet kan styrke sin markedsandel, kan 2025 se $ 50 som et realistisk mål.

Avalanche kryptomarked prognose

Avalanche er et annet Layer-1-prosjekt med dedikert følgere, lansert i 2020 for å gi forbedret skalerbarhet og hastighet, samt en sikker og effektiv plattform for desentraliserte applikasjoner (dApps).

Avalanche kan skryte av støtte fra slike som Coinbase Ventures, selv om ulempen for nye investorer kan bety at det ikke bare er et stort antall eiere som ønsker å selge når tiden er inne, men også at prosjektet allerede er veldig godt kjent.

I lys av den nåværende tilstanden til Avalanche og nedgangen i bruken, kan prisen for AVAX følge et lignende mønster som Solana, med en prisøkning på 20–30 % i 2023 som anses som en god prestasjon. Hvis alt går bra for plattformen, kan $ 80–100 innen 2025 være oppnåelig.

Metacade – forvent en priseksplosjon

Solana og Avalanche har vist at de sannsynligvis er kommet for å bli, og derfor vil prisene på SOL og AVAX sannsynligvis fortsette å klatre ettersom den totale markedsverdien for krypto øker, og prosjektene ser flere adopsjoner. Dette støttes ytterligere av den generelle konsensus hos mange kryptomarked prognoser.

Med Metacade som fortsatt kan skryte av en så lavt markedsverdi, gir det en utrolig potensiell avkastning for investorer som kommer tidlig inn i presale. Gitt at prosjektet har fått in inn $ 1,5 million på bare fem uker – når det går inn i fase 1 av presale, vil det ikke være noen overraskelse å se prosjektet utvikle en betydelig høyere markedsverdi i den nærmeste fremtid.

Du kan kjøpe SOL og AVAX på eToro her.

Du kan delta i Metacade sitt presale her.