Den beste kryptoen for 2023 – grunnen til at investering nå kan gjøre deg rik!

Av:
Jan 9, 2023
Listen to this article
  • Metacade ser ut til å levere dramatiske gevinster til de som er smarte nok til å bli med i presale
  • Mange prosjekter oppnår sannsynligvis mer beskjedne gevinster i 2023 etter et hardt år for krypto
  • Et presale med høyt potensial er den beste måten å gjøre livsendrende gevinster på i 2023

Etter et vanskelig 2022 for kryptoverdenen, kan bjørnemarkedet endelig ha nådd bunnen. Selvfølgelig vet erfarne investorer at å kjøpe på bunnen av markedet er et drømmescenario, så naturlig nok ser mange på hvilke prosjekter som viser tegn til å være den beste kryptoen for 2023.

Disse topp 10 kryptoprosjektene fremhever investeringene som kan gjøre deg rik i 2023, så ta en titt!

Leter du etter kjappe nyheter, hotte tips og markedsanalyser? Registrer deg for Invezz-nyhetsbrevet i dag.

Metacade (MCADE) 

Metacade har nylig lansert sitt presale og har som mål å forstyrre Web3 gaming-arenaen ved å bygge et innovativt fellesskap for spillere og kryptofanatikere. Der kan de komme sammen for favorittspillene sine og koble av med en felles lidenskap for spill. Plattformen vil tilby ulike play-to-earn (P2E) muligheter, turneringer, poengoversikter, betatesting og GameFi-alfa.

Metacades whitepaper forteller om mange interessante funksjoner, inkludert en lansering for spillutvikling. Spilldesignere vil kunne konkurrere om Metagrants på Metacade, som vil gi dem midler til å lage nye spill for plattformens arkade.

I tillegg har Metacade planlagt flere andre inntektsstrømmer for prosjektet , som stillingsannonser, konkurranseavgifter og til og med salg av reklame på plattformen. Disse vil hjelpe Metacade til å bli bli et selvbærende, inntektsgenererende fellesskap med sin egen kassereserve.

Prosjektets verktøytoken, MCADE, brukes mye på tvers av hele plattformen. Ikke bare kan tokenet satses, det brukes også til alle transaksjoner på plattformen, fra pay-to-play arkade til kjøp av varer.

En maksimal tilgang på bare 2 milliarder token og snakk om tilbakekjøp og token-brenning, betyr at etter hvert som innføringen av Metacade øker vil etterspørselen etter token øke. Dette vil sannsynligvis resultere i en prisøkning og store gevinster for de som kom tidlig inn. Prosjektets presale viser at kunnskapsrike investorer ikke bør kaste bort tiden. Metacade sitt presale har fått inn nesten $ 1 million på bare de tre første ukene.

I tillegg har investorene blitt forsikret om prosjektets sikkerhet på grunn av Certik, en bransjeleder innen revisjon av blokkjedesikkerhet og åpenhet. Som et resultat har investering i Metacade under presale potensial til å gjøre deg rik.

>>> Du kan delta i Metacade sitt presale her <<<

Ripple (XRP)

Den såkalte XRP Army har støttet Ripple i mange år nå. Men med den langvarige rettstvisten med SEC som angivelig nærmer seg en løsning, er en prisøkning for XRP en klar mulighet.

For de som er nye innen krypto: XRP er den opprinnelige digitale ressursen til et blokkjedebasert digitalt betalingsnettverk. Det er opprettet av Ripple Labs for å tilrettelegge for raske, sikre og rimelige internasjonale betalinger. XRP lagres på Ripple-nettverket og er designet for å fungere som en bro-valuta mellom to forskjellige valutaer.

XRP har blitt populært blant banker og andre finansinstitusjoner på grunn av hastighet og sikkerhet, noe som gjør det til et attraktivt alternativ for internasjonale betalinger. SEC-søksmålet har imidlertid bremset adopsjonen og holdt prisen mye lavere enn all-time-high nivåer. Faktisk er XRP fortsatt ned 90 % fra toppen for fem år siden.

Mens mange investorer er villige til å satse på at Ripple vinner SEC-søksmålet, har mange som har store beholdninger med XRP ventet på å selge i lang tid. Selv om det kan være noen positive prisbevegelser hvis Ripple vinner, er det kanskje ikke så mye som mange XRP-fans håper på.

Quant Network (QNT)

Interoperabilitet er en stor utfordring for Web3, og Quant Network har fokusert utelukkende på bedriftsområdet for å gripe tak i betalingsrevolusjonen drevet av blokkjeden. Ledet av en tidligere CTO fra Bank of England, kan Quant Network skryte av noen betydelige nyvinninger i den virkelige verden, som for eksempel en digital LATAM-dollar, utviklet gjennom deres engasjement i LACCHAIN-prosjektet.

Flere prosjekter kan komme online fra Quant Network i 2023, så til tross for den vanskelige situasjonen på tvers av mange markeder kan prisen på QNT-tokenet motvirke trenden til etablerte prosjekter.

Quant Network er et sterkt prosjekt og kan se en viss ytelse som matcher. Med en markedsverdi på over $ 2 milliarder, ville et godt år for Quant Network kun resultere i en forbedring på 30–40 % av sin tokenpris ved årets slutt. Denne økningen er kanskje ikke i samme liga som prosjekter som Metacade, men fortsatt verdig listen vår over den beste kryptoen for 2023. 

Bitcoin (BTC)

Alle vet at Bitcoin er OG, den som startet det hele, så det er rimelig å si at BTC har bevist at den er her på lang sikt. Men er det en god investering?

Bitcoin ble opprettet i 2009 av Satoshi Nakamoto som et desentralisert, P2P-betalingssystem som lar brukere foreta online betalinger på en sikker måte uten en formidler som en bank. Bitcoin er drevet av blokkjedeteknologi med en distribuert offentlig ledger wallet som registrerer og validerer alle kryptovaluta-transaksjoner.

Den primære fordelen med å investere i Bitcoin er potensialet for langsiktige prisstigninger. BTC har vokst i popularitet gjennom årene og verdien har skutt i været, noe som gjør det til en lukrativ investeringsmulighet for investorer som er villige til å vente i årevis på at den skal verdsettes. Selvfølgelig er prisen på Bitcoin svært volatil, men den kan være svært lønnsom i det lange løp.

Dessverre er dagene med BTC som stiger 1 000x i fortiden. Dette er en av hovedårsakene til at investorer som leter etter oppsiktsvekkende gevinster har en tendens til å unngå BTC og fokusere på spennende nye prosjekter som kommer inn i presale. Ikke desto mindre presenterer BTC fortsatt en god vekst på lang sikt, bare ikke like god som prosjekter som Metacade, som fortsatt er i fasene av presale.

Dogecoin (DOGE)

Som et av Elon Musks favoritt-kryptoprosjekter har Dogecoin en stor tilhengerskare og er kjent for å være den originale meme-mynten. Det som startet som en spøk i 2013 har siden blitt et legitimt investeringsalternativ.

Dogecoin har mange fordeler fremfor andre typer kryptovaluta. Siden Dogecoin-nettverket er veldig stort er transaksjoner raske og sikre. I tillegg er Dogecoin-fellesskapet utrolig aktivt og støttende, så det er mange tilgjengelige ressurser for å hjelpe nye investorer med å lære å handle og bruke Dogecoin.

Utfordringer Dogecoin står overfor er den stadig økende forsyningen og mangel på nytte. Med en forsyning som fortsetter å bli større for hvert år, kreves det stadig mer midler for å holde den nåværende prisen. Mens Dogecoin har spilt rollen som et morsomt alternativ til Bitcoin, støtter den i tillegg ikke nok transaksjoner, eller fullfører dem raskt nok til å være en levedyktig token for betalinger i stor skala.

Til tross for dette har Dogecoin en stor tilhengerskare, og med flere anbefalinger fra kjendiser kan den se en ny økning mot sine tidligere høyder.

Ethereum (ETH)

Ethereum fortsetter å dominere lag-1 protokollområde, med den nylige suksessen til The Merge (Ethereum flytter til proof-of-stake) som befester plassen som leder av smarte kontraktsgivende blokkkjeder.

Ethereum har eksistert i mange år og har et aktivt fellesskap av utviklere og brukere som stadig bidrar til å forbedre plattformen. For eksempel hjelper Ethereum Improvement Proposal (EIP) prosessen med å holde protokollen oppdatert med nye funksjoner og forbedringer. I tillegg drar plattformen fortsatt nytte av involveringen av Ethereum-grunnleggeren og kryptokjendisen Vitalik Buterin.

Selv om Ethereum absolutt er et godt investeringsvalg, er det veldig allment kjent. Med så mange konkurrerende lag-1 protokoller virker det usannsynlig for Ethereum å leve opp til gevinstene de har sett de siste årene. Men i likhet med Bitcoin ser Ethereum fortsatt ut til å være et godt investeringsvalg sammenlignet med ikke-krypto alternativer og kan fortsatt rangere høyt når vi vurderer den beste kryptoen for 2023.

Cardano (ADA)

Cardano er en lag-1-protokoll hvor den vokale grunnleggeren Charles Hoskinson har demonstrert sitt ønske om å komme i kontakt med fellesskapet, og har kjørt offentlige «spør meg hva som helst»-videoer på YouTube-kanalen sin i årevis.

En stor forskjell mellom Cardano og andre prosjekter er den forsiktige og akademiske tilnærmingen som teamet tar for å gjøre endringer i protokollen. Ingenting kan settes i produksjon uten å bli fagfellevurdert, noe som har hjulpet Cardano med å bygge en betydelig tilhengerskare.

Med Cardanos store fellesskap er prisen på det opprinnelige tokenet ADA allerede basert på spekulasjoner. Denne spekulasjonsbaserte prisingen betyr at investorer neppe vil finne livsendrende gevinster ved å kjøpe ADA nå, men det kan fortsatt være en sunn avkastning hvis den kan beholde noe av lag-1 markedsandelen ettersom det totale kryptomarkedet vokser.

Chainlink (LINK)

Chainlink er et desentralisert blokkjedebasert prosjekt som gir en sikker og pålitelig forbindelse mellom off-chain data og blokkjedebaserte smarte kontrakter. Prosjektet tar sikte på å bygge bro over gapet mellom off-chain and on-chain verdener.

Ved å bruke Chainlink kan utviklere opprette sikre og pålitelige smarte kontrakter som kobles til data fra den virkelige verden. Den gir sikker og pålitelig tilgang til virkelige data, hendelser og betalinger for blokkjedebaserte smarte kontrakter gjennom sitt desentraliserte Oracle Network (DON).

Chainlink har over 1 000 integrasjoner og er markedsleder innen Oracle-området, noe som gir en god plass på listen vår over de beste kryptoene for 2023. Problemet for investorer er at det bare sirkulerer halvparten av den totale LINK-forsyningen flere år etter lanseringen , og Chainlink-teamet selger regelmessig LINK-token for å finansiere driften. Disse faktorene gjør det svært usannsynlig å se de enorme gevinstene de fleste kryptoinvestorer ønsker seg.

Metacade er den helt klart beste investeringen

Kryptofellesskapet er fullt av spennende investeringsmuligheter, mange med potensial til å gjøre deg rik. Noen prosjekter har imidlertid større potensiale til å vokse enn andre. Metacade viser et reelt potensial for å gjøre investorer rike — med vekt på et voksende spillfellesskap og sterke resultater i presale.

Du kan kjøpe den beste kryptoen i presale på eToro her.

Du kan delta i Metacade sitt presale her.