Metacade (MCADE) er den beste måten å investere i metaverset — 100x investeringen din

Av:
Jan 12, 2023
Listen to this article
  • Metacade selger ut beta presale av MCADE-token i løpet av tre uker
  • Salg for mer enn $ 1,6 millioner til nå, noe som gjør Metacade til et av de beste nye metavers-prosjektene
  • Eksperter spår at tidlige investorer kan oppnå opptil 100x gevinst

Metacade har nylig skapt overskrifter i kryptopressen med nyheten om at fasen av beta presale til det opprinnelige MCADE-tokenet ble utsolgt på tre uker, og har fått inn mer enn $ 1,6 millioner til det nye gaming-prosjektet. Hypen viser ingen tegn til å avta under påfølgende faser av presale, og viser seg å være et godt alternativ for alle som ønsker å finne ut hvordan de kan investere i metaverset.

Diskusjonen har nå dreid seg om å forutsi hvor mye Metacafe kan øke i 2023.

Leter du etter kjappe nyheter, hotte tips og markedsanalyser? Registrer deg for Invezz-nyhetsbrevet i dag.

MCADE kan bli årets kjøp

GameFi-fans og kryptoinvestorer som er villige til å trosse de gjeldende forholdene i bjørnemarkedet i jakten på å finne den neste store tingen inn krypto, har vært ivrige etter å støtte Metacade under presale. Plattformen lover å levere det bredeste spekteret av play-to-earn (P2E) titler innen blokkjede-spill.

Etter å ha startet på $ 0,008 i beta presale-fasen, er MCADE foventet å stige til $ 0,02 etter den niende og siste runden med presale. Dette tilsvarer en pen avkastning for investoren som er tidlig ute — før MCADE treffer kryptobørsene og blir tilgjengelig for allmennheten.  Det er et positivt tegn at  tusenvis av investorer har hoppet ombord på Metacade-toget så tidlig, og en indikasjon på at MCADE vil vise seg å være en utmerket investering.

Faktisk har støyen rundt Metacade og det attraktive langsiktige flerlags veikartet som leder mot Dao-styring i hele fellesskapet innen 4. kvartal 2024, ført til at eksperter forutsier at MCADE kan oppnå en 100x økning i 2023. Da prosjektet tilbyr en robust spillplattform som blir spådd å lede GameFi-bransjen, er Metacade et utmerket eksempel på hvordan investere i metaverset.

Hvor høyt kan MCADE nå i 2023?

Verdien av MCADE vil øke med hver runde av presale til maksimalt $ 0,02 før tokenet blir notert på desentraliserte børser (DEX), noe som lar offentlige investorer fra hele verden dra nytte av Metacades positive start.

Mange eksperter spår at dette vil føre til en positiv MCADE token-ytelse på grunn av utvidet rekkevidde. Med en fast forsyning på to milliarder tokens, sier spådommene at den økte etterspørselen etter å kjøpe MCADE-tokens på DEX vil få prisen på MCADE til å stige, spesielt når investorer beholder sine tokens mens de følger med på utviklingen.

Tatt i betraktning denne potensielle økningen, ville det ikke være noen overraskelse at de som investerte i MCADE i de tidlige stadiene av presale vil se verdien av beholdningen sin øke betydelig. Overskridelse av $ 1-merket og 100x gevinst ser faktisk ut til å være realistisk for mange tidlige bullish-investorer. Dette gjør MCADE til et utmerket inngangspunkt for potensielle investorer som lurer på hvordan de skal investere i metaverset.

Hva er Metacade?

Metacade er en metavers-basert virtuell videoarkade som bruker Ethereum blokkjede og Web3-teknologi for å tilby et stort utvalg av P2E-titler. I tillegg til å tjene når de spiller, enten det er tilfeldig mot venner eller i turneringer som arrangeres på plattformen, kan medlemmer av fellesskapet dra nytte av mange muligheter til å tjene en passiv inntekt.

Det endelige målet er at Metacade er at det skal bli et plattform som er en fullverdig desentralisert autonom organisasjon (Dao) med fullstendig styring og stemmerett til fellesskapsmedlemmene. Denne overgangen vil begynne i 2. kvartal av 2023 og avsluttes i 4. kvartal av 2024. På dette stadiet vil fellesskapsmedlemmene ha overtatt alle kritiske roller i virksomheten og vil kartlegge plattformens fremtidige kurs.

Hvordan fungerer Metacade?

Metacades primære funksjon som en P2E-plattform er at den fungerer på samme måte som mange andre P2E-blokkjedespill. Spillere samler belønninger i krypto-token når de har suksess i spill og turneringer. I motsetning til mange andre P2E-blokkjedespill, er det også ytterligere muligheter til å tjene og bidra til plattformens fremtid.

For eksempel kan brukere tjene, og dra nytte av Create2Earn, Work2Earn og Compete2Earn-funksjonene bare ved å samhandle sosialt, finne jobber på jobbtavlen som kommer 1. kvartal 2024, og konkurrere i turneringer.

Disse funksjonene finansieres av Metacades egen skattkiste, som mottar inntekter fra flere interne og eksterne kilder. Dette inkluderer salg av annonseplass og inntekt fra eksterne selskaper som vil lansere spill på plattformen. Samtidig sørger fellesskapsmedlemmene for inntekter gjennom pay-to-play titler, satsing av MCADE-tokens for å delta i turneringer og vanlige premietrekninger.

Metacade: ledende GameFi-utvikling

Metacades innovative Metagrants-program lar utviklere sende inn forslag til nye spill til fellesskapet som kan stemmes på. Hvis de lykkes, oppnår de kryptofinansiering for å lage forslag til titler eksklusive for plattformen. De første bevilgningene er øremerket distribusjon 3. kvartal 2023, med lansering av spillet på plattformen 1. kvartal 2024.

Utviklere som synes de har noe å bidra med for metavers spilldesign kan deretter søke etter en karriere i GameFi-verdenen. De vil finne de mest spennende Web3-jobbmulighetene fra 1. kvartal 2024 og utover på jobbtavlen på plattformens felles møtested.

Er Metacade en god investering?

Metacade representerer en utmerket investeringsmulighet for alle som lurer på hvordan de skal investere i metavers. MCADE-token presale gir sjansen til å komme ombord til en lav pris, for tiden $ 0,01 i den første fasen av presale. Jo tidligere investorer kjøper MCADE, jo større er sjansen for potensielt å oppnå 100x gevinst i 2023.

Med svært positive utsikter for 2023 og videre, er Metacade verdt å vurdere for de som leter etter betydelig gevinst fra de nåværende nivåene av presale.

Du kan delta i MCADE sitt presale her.