Krypto kontra inflasjon: topp 3 prisprognose Solana (SOL), Polkadot (DOT) og Metacade (MCADE)

Av:
Jan 13, 2023
Listen to this article
  • Kryptoinvesteringer kan være uberørt av inflasjon
  • Til tross for Solanas løfte, har forbindelsene med FTX hatt en negativ innvirkning på prisen
  • Metacade sin fellesskapsfokuserte spillehub ser ut som en lovende investering

Selv om kryptovaluta ikke er like utsatt for inflasjon på samme måte som statsstøttede penger, er det allikevel noen faktorer som vil påvirke det totale kryptomarkedet. Verdien av krypto falt over hele linja etter kollapsen av FTX, med store prosjekter som Solana og Polkadot som mistet verdi. Prisprognosene for Solana og Polkadot er usikre, men mange eksperter tror at deres tokens kan komme seg over tid.

Et nytt gaming-prosjekt kalt Metacade (MCADE) har imidlertid i stor grad unngått effekten av FTX-skandalen og kan gi store gevinster i løpet av de kommende årene.

Leter du etter kjappe nyheter, hotte tips og markedsanalyser? Registrer deg for Invezz-nyhetsbrevet i dag.

Hva er Solana (SOL)?

Solana (SOL) er en åpen kildekode blokkjede som utnytter avansert teknologi for å tilby en rask og svært sikker plattform for å bygge desentraliserte applikasjoner (dApps). I tillegg tilbyr Solana en ny PoH konsensusalgoritme designet for å behandle 50 000 transaksjoner per sekund med nesten null sluttider.

Nettverket gjør det mulig for utviklere og bedrifter å benytte seg av en sikker og kostnadseffektiv metode for å integrere blokkjedeteknologi for ulike formål. Solana støtter DeFi, NFT-figurer og spillapplikasjoner, gir sømløse integrasjoner i tredjeparts datakilder og en jevn brukeropplevelse.

Solana har også utviklet en mobiltelefon spesialdesignet for bruk med blokkjedetjenester. Men mens Solana viser seg  lovende som en lag 1 blokkjede, har den vist seg å være mindre pålitelig enn andre nettverk, og koblet ut ved syv forskjellige anledninger mellom 2021 og 2022.

Prisprognose Solana (SOL)

Prisprognosen for Solana er for tiden under lupen, ettersom det er usikkerhet rundt fremtiden til nettverket etter sammenbruddet av FTX — en av økosystemets primære støttespillere. Imidlertid forventes det i stor grad at Solana vil koble seg fra hendelsen over tid, ettersom økosystemet er selvopprettholdende og en egen forretningsenhet.

Med det i tankene kan prisanslaget for Solana vise seg å være lavere enn andre kryptovalutaer i løpet av de neste 12 månedene, ettersom investorer er skeptiske og søker klarhet i situasjonen. Imidlertid er prisen for øyeblikket $ 12, og prisanslaget for Solana i 2024 er $ 75 — en 6x gevinst.

Hva er Polkadot (DOT)?

Polakdot (DOT) er en ambisiøs blokkjedeprotokoll som søker å muliggjøre et fullstendig sammenkoblet og interoperabelt blokkjedeøkosystem. Polkadot ble utviklet for å være en neste generasjons kjede som kombinerer funksjonene til tradisjonelle blokkjeder med andre nettverk som for eksempel oppdelte kjeder, distribuerte hovedbøker og nettskysikkerhet.

Polkadot lar flere blokkkjeder samhandle med hverandre, der alle er koblet under et enkelt nettverk. DOT-tokenet bygger bro mellom to eller flere Polkadot-aktiverte blokkjeder, og oppnår dermed et høyere nivå av interoperabilitet. Det er en lag 0 løsning som kan koble sammen brukere og applikasjoner på tvers av Web3-økosystemet.

Polkadot lover et mer effektivt og sikkert system for utviklere. Prosjektet kan løse visse ineffektiviteter som underbygger bruk av blokkjede, inkludert sikkerhetsrisiko forbundet med å bygge bro mellom eiendeler på tvers av ulike blokkjedenettverk. Det er en topp 10 kryptovaluta etter markedsverdi og har over tid potensiale til å revolusjonere hvordan vi tenker på blokkjedeteknologi.

Prisprognose Polkadot (DOT)

DOT har falt over 90 % siden toppen under oksemarkedet i 2021. Som et resultat er DOT-tokenet nær bunnen, og selv om det kan komme flere hindringer, ser dagens pris på $ 4,54 ut som en flott inngangsposisjon for DOT.

DOT sin prisprognose for 2024 er $ 32 — en 7x gevinst fra dagens nivå. Hvis DOT bryter dette nivået av motstand vil neste mål være $ 45, med en ny all-time high i sikte på $ 54-nivået.

Hva er Metacade (MCADE)?

Metacade (MCADE) vil være den største GameFi-plattformen i sitt slag. Prosjektet utvikler en fellesskapsdrevet arkade som utnytter blokkjede-teknologi for å levere en forbedret spillopplevelse. I Metacade kan spillere spille et bredt spekter av forskjellige spill og tjene MCADE-tokens på flere måter.

Web3-brukere og GameFi-spillere vil få et sted å komme sammen, spille ulike klassiske spill og oppdage den heteste alfaen innen blokkjedebasert gaming. Metacade vil være et felles møtested som belønner spillere med MCADE-tokens for å legge ut spillanmeldelser og dele innsikt. Metacade vil også bidra til å koble Web3-brukere med betalte jobbmuligheter.

Metacade-fellesskapet vil få tilgang til eksklusive beta testroller, der de kan gi tilbakemelding til spillutviklere og spille en sentral rolle i produksjonen av nye spill. Metacade vil også lansere sitt Metagrants-program som gir finansiering til etterspurte blokkjedespill ettersom prosjektet tar sikte på fremgang i GameFi-sektoren. 

Prisprognose Metacade (MCADE)

MCADE-tokenet har nettopp startet sitt presale som har vært en stor suksess så langt. Betafasen solgte 140 000 000 MCADE-tokens på bare tre uker, da prosjektet tiltrakk seg over $ 1 million i finansiering. Etter at presale er fullført, forventes prisen på MCADE å skyte i været da mange investorer mener at tokenet er underpriset.

I løpet av 2023 kan MCADE stige til $ 1 i verdi — en 50x økning fra slutten av presale. Siden prosjektet er helt nytt og tilbyr stor verdi i økosystemet, forventer analytikere en enorm økning i de kommende årene.

Metacade er uten tvil den beste investeringen

Metacade sitt presale er en sjelden mulighet for å komme tidlig inn på et stort kryptoprosjekt. MCADE ser ut til å bli utsolgt i hver fase av presale, noe som gir deltakerne en begrenset tid til å engasjere seg til den nåværende prisen på $ 0.01.

Metacade er etterspurt og ser ut til å være klar til å eksplodere. Av denne grunn kan det være en av de beste investeringene for å forberede seg på oksemarkedet i 2024-25.

Du kan kjøpe Solana og Polkadot tokens på eToro her.

Du kan delta i MCADE sitt presale her.