Medlemmer av krypto-fellesskapet diskuterer bank run for Binance etter FTX-krakket — her er grunnene til at du bør velge Metacade (MCADE)

Av:
Jan 16, 2023
Listen to this article
  • Binance går fra helt til kjeltring
  • Etterskjelvene etter FTX-kræsjet merkes fremdeles
  • Ut av mørket dukker Metacade (MCADE) opp som en lysende stjerne

Hvor raskt ting kan snu. På et tidspunkt så det ut som Binance kom til å bli helten, den skinnende hvite ridderen som ankom for å redde FTX og kryptomarkedet generelt. Men så begynte ting å snu. Innen 24 timer kunngjorde Binance at de trakk seg fra redningsavtalen, FTX-kræsjet skjedde, og … vel, du vet resten. Det skulle bli verre: En måned senere måtte Binance handle for å berolige markedet, etter at overdrevne uttak førte til frykt for bank run.

Et urolig marked, en motvilje mot å investere, forestående reguleringer, lave transaksjonsvolumer og flere bank runs – alle disse problemene kan skape problemer for Binance i kjølvannet av FTX-krakket. Imidlertid er det et lite lyspunkt i mørket, spesielt i nye sektorer som play-to-earn (P2E) og GameFi. Et slikt eksempel er Metacade (MCADE), et spennende nytt prosjekt som slår sammen metavers, arkadespill, finans og krypto. Les videre for lære mer om dette lyspunktet.

Leter du etter kjappe nyheter, hotte tips og markedsanalyser? Registrer deg for Invezz-nyhetsbrevet i dag.

Hva er Metacade?

Metacade (MCADE) handler om fremtiden, men også om fortid. For fremtiden, de mest avanserte metavers- og virtuelle arkadespillene, basert på Web3-teknologi. Fra fortiden, alle de klassiske arkadespillene som fortryllet en generasjon. Metacade (MCADE) smelter sammen fortid og fremtid for å tilby P2E-spillere, spillutviklere og kryptofans den ultimate GameFi-opplevelsen. Nå i betastadiet av presale er Metacade (MCADE) klar til å sette P2E-verdenen i brann.

Slik fungerer Metacade 

Metacade (MCADE) sitt mål er å bli det ultimate Web3-knutepunktet som skaper et fellesskap for alle spillere i kryptospill-bransjen. Den fengslende blandingen av tradisjonelle og virtuelle spill forener ulike typer brukere, og hvert segment gir spillere sjansen til å komme sammen og generere inntekter:

  • Blokkjedespillere kan tjene fra fire nøkkelområder: Play2Earn (P2E-spill), Compete2Earn (konkurranser og turneringer), Create2Earn (skape innhold) og Work2Earn (spilltesting og andre jobbmuligheter)
  • Spilldesignere og utviklere kan teste nye utviklinger, lansere og markedsføre nye spill, kjøre konkurranser, engasjere seg med spillere og ansette nye folk
  • Kryptoentusiaster kan satse MCADE-tokens og bruke dem som en investeringsmulighet.

Det er verdt å nevne hvordan Metacade (MCADE) selv sørger for inntekter, for på sikt planlegger selskapet å omfavne en fellesskapsdrevet modell der alle som har bidratt til å skape selskapet blir belønnet med en del av overskuddet. Inntektsstrømmer inkluderer pay-to-play spill, annonsering, være vertskap for produktlanseringer, påmeldingsavgifter fra konkurranser og turneringer pluss betalinger for rekrutteringsannonser.

Selskapet introduserer også Metagrants, en innovativ ordning som gir midler til håpefulle designere for å utvikle neste generasjons spill for Metacade-plattformen (MCADE). Alt i alt er Metacade (MCADE) en veldig velkommen og positiv nyhet i et medie som for tiden domineres av negative historier om FTX-krakket.

Er Metacade en bedre investering enn Binance?

Noen investorer følger en svært fokusert tilnærming, og konsentrerer seg utelukkende om økonomisk avkastning. Ikke for å si noe galt om denne metoden: Det er mange som har tjent formuer med denne målrettede tilnærmingen. Det er imidlertid andre faktorer som til syvende og sist kan være like viktige og lærerike: En fordel med å være tidlig ute, som for eksempel potensialet til selskapets målmarkeder, sikkerhetsnivå, styringsrettigheter for investorer og langsiktige planer.

Når du tar med disse betraktningene i tillegg, begynner Metacade (MCADE) virkelig å bli et bedre investeringsprospekt sammenlignet med en Binance etter FTX-krakket. Den svært konkurransedyktige presale-prisen betyr at investorer kan sikre seg fordeler ved å være tidlig ute. Metacade (MCADE) sine målmarkeder for P2E og GameFi er satt til å nå rekordhøyder i 2023. De visjonære langsiktige planene inkluderer å bli nummer 1 av kryptospill-fellesskap i verden.

For å fortsette med dette temaet, var en av anklagene som ble fremsatt etter FTX-kræsjet at selskapet fordelte for mye makt på for få hender. Metacade (MCADE) tar opp dette problemet med sin forpliktelse til å bli en full Dao. Alle medlemmene av Metacade-fellesskapet vil nyte godt av styringsrettigheter og ha en stemme om hvordan selskapet drives i fremtiden. Ytterligere sikkerhet er gitt i form av en fullstendig CertiK-revisjon for å sikre investorenes sikkerhet.

Tilsammen er disse betraktningene en grunn til at Metacade (MCADE) representerer en så god investering. For de investorene som fokuserer utelukkende på tall: Mange krypto-eksperter spår allerede en potensiell 100x avkastning i 2023.

Bør du investere i MCADE?

Gitt det enorme potensialet til GameFi-markedet, Metacade sin fantastiske forretningside, det faktum at presale allerede har fått inn over $ 1,5 millioner, analytikerenes spådommer om en potensiell 100x avkastning i 2023, pluss muligheten til å benytte seg av en utmerket pris under presale, kan det bare være ett svar på dette spørsmålet: Et høyt og definitivt JA. Spesielt sett i forhold til problemene og potensielle bank run som Binance står overfor i kjølvannet av FTX-krakket.

Det er imidlertid viktig å være rask. Metacade (MCADE) sitt presale selger raskt ut, så handle nå for å sikre at du skaffer deg den mest konkurransedyktige prisen.
Du kan delta i Metacade sitt presale her.