Metacade (MCADE) og Avalanche (AVAX) prisprognose: Investorenes favoritter for 2023

Av:
Jan 16, 2023
Listen to this article
  • Metacade, et nytt play-to-earn-prosjekt, får gjennomslag og er i ferd med å eksplodere
  • Avalanche vokser jevnt og trutt og kan være en bærebjelke innen 2030
  • MCADE har et utrolig langsiktig potensial i forhold til AVAX

Leter du etter de beste tokens å investere i for 2023? Da trenger du ikke å lete lenger! I denne artikkelen vil du oppdage to prosjekter som har blitt spådd å bli noen av de heteste tokens for dette året: Metacade (MCADE) og Avalanche (AVAX). Les videre, og du vil finne ut hvorfor investorer er så positive til disse to prosjektene. Metacade og Avalanche prisprognose for 2023, 2024 og 2025 vil hjelpe deg med å få et bedre bilde av hva det kan være verdt å investere i for de kommende årene.

Hva er Metacade (MCADE)?

Metacade vil være det ultimate sosiale knutepunktet for alt som har med play-to-earn (P2E) å gjøre. Et av de heteste GameFi-tokens som treffer gaming-universet, Metacade gir spillere et felles sted å spille, lære om og tjene mer fra de aller beste P2E-titlene. Plattformen er stappfull av verdifulle funksjoner designet for å hjelpe brukere med å få en fot innenfor i den raskt voksende P2E-bransjen – gjennom dedikerte fora, live chat, anmeldelser og topplister.

Leter du etter kjappe nyheter, hotte tips og markedsanalyser? Registrer deg for Invezz-nyhetsbrevet i dag.

Sosiale plattformer som Metacade er spesielt viktig for spillere – bare se på hvor populære Discord og Twitch er. Men Metacade skiller seg fra andre plattformer ved å spesialisere seg på GameFi, med potensialet til å vinne markedet og bli knutepunktet for P2E-spillere. Gitt at GameFi forventes å vokse 10x raskere enn ordinære spill innen 2025, kan brukerbasen til Metacade ifølge Crypto.com sin analyse, vokse i et rasende tempo.

Dette ser stadig mer sannsynlig ut når man ser nærmere på prosjektet. Metacade sitt belønningsprogram for fellesskapet er en funksjon som investorer allerede er begeistret for. Hver gang en bruker tilbyr verdifull alfa, legger ut en anmeldelse eller deler annet nyttig innhold med fellesskapet, blir de belønnet med MCADE-tokenet for deres rolle i å gjøre Metacade til plattform nummer én for P2E-spill.

Metagrant-ordningen lar Metacade-brukere påvirke fremtiden  til P2E-spilling direkte ved å bestemme hvilke utviklere som mottar finansiering fra fellesskapets kasse. For å vinne finansiering må utviklerne først legge inn ideen sin i en av Metagrant-konkurransene. Brukere stemmer på sine favoritter, og vinneren tildeles midler til å utvikle prosjektet sitt. De vil til og med ha muligheten til å teste spillene sine ved å bruke Metacade sitt opprinnelige testmiljø, noe som betyr at de kan få direkte tilbakemeldinger fra spillets mest ivrige tilhengere.

Metacade (MCADE) prisprognose 2023

GameFi forventes å eksplodere i 2023, og det samme kan prisen på MCADE-tokenet. MCADE forventes å fullføre presale til $ 0,02 per token, så å nå $ 0,10 innen slutten av året er en stor mulighet. Den kan til og med nå $ 0,15 hvis hypen rundt prosjektet fortsetter å bygge seg opp.

Metacade (MCADE) prisprognose 2024

Innen 2024 er det sannsynlig at GameFi vil gå inn i mainstream-diskusjonen. Hvis Metacade fortsetter å utvikle seg i henhold til veikartet, er det sannsynlig at MCADE vil nå $ 0,25 innen utgangen av 2024. $ 0,35 er heller ikke usannsynlig.

Metacade (MCADE) prisprognose 2025

I henhold til Crypto.com sin analyse, forventes GameFi-markedet å være verdt $ 50 milliarder innen 2025. Metacade sin utvikling vil være fullført på dette tidspunktet, og det vil sannsynligvis ha et sterkt fellesskap med tusenvis av P2E-spillere. MCADE er forventet å være verdt minst $ 0,50 på dette tidspunktet – en økning på 2 400 % på bare noen få år!

Hva er Avalanche (AVAX)?

Avalanche er en ledende lag 1-løsning som lar utviklere bygge raske, skalerbare desentraliserte produkter ved hjelp av smarte kontrakter. Avalanche ble lansert i 2020 og har raskt klatret i gradene til å bli en av verdens mest verdifulle kryptovalutaer, takket være sin tilnærming til skalerbarhet.

Avalanche bruker undernett, lik Polkadots parachains eller Ethereums sharding, for å dele opp transaksjoner i mer håndterbare deler. Dette betyr at den kan behandle rundt 4 500 transaksjoner per sekund (TPS) og oppnå endelig transaksjon (tiden det tar for en transaksjon å bli irreversibel) på ett sekund, noe som er avgjørende for økonomiske applikasjoner.

Mens Ethereum fortsatt er det dominerende lag 1 kryptonettverket, har Avalanche vokst jevnt og trutt. Den har lansert flere insentivprogrammer siden 2021, som Avalanche Rush og Avalanche Multiverse, for å oppmuntre utviklere til å utvide nettverket. Kyber Network har for eksempel inngått samarbeid med Avalanche for å gi $ 5,8 millioner i likviditetstilførende insentiver. Avalanche har også strategiske partnerskap med Mastercard, Final Fantasy, Alibaba og Deloitte – en imponerende liste.

Avalanche (AVAX) prisprognose 2023

AVAX har falt betydelig etter kryptokrakket i 2022, og falt fra toppnivå på $ 140 til bare $ 12 i dag. Når det gjelder Avalanche prisprognose for 2023, er det sannsynlig å nå $ 28-nivået hvis ting fungerer i prosjektet sitt favør, og potensielt nå så høyt som $ 35.

Avalanche (AVAX) prisprognose 2024

Hvis Avalanche kan fortsette å utvide sin liste over partnere og opprettholde konkurranseevnen med Ethereum, kan AVAX nå $ 55 – $ 60-nivået på nytt,  og kanskje så høyt som $ 70. Et minimum på $ 40 er en rimelig forventning.

Avalanche (AVAX) prisprognose 2025

Innen 2025, fem år etter opprettelsen, er det sannsynlig at Avalanche vil ha sementert sin posisjon som et av de mest avanserte lag 1-nettverkene. Forutsatt at markedets bakteppe er gunstig, er Avalanche prisprognose for 2025 rundt $ 100-nivået. Optimistisk sett kan det til og med nå $ 120 og mer.

Det er ikke for sent å komme inn tidlig med Metacade (MCADE)

Det er tydelig at både Metacade og Avalanche gjør fantastiske ting på sine respektive felt. Men selv om skipet kanskje allerede har seilt for å være en tidlig AVAX-investor, har du fortsatt tid til å bli involvert i MCADEs presale.

I fase 1 av presale har Metacade allerede solgt over $ 1.925.375 i MCADE-tokens, med nesten $ 1 million solgt i løpet av de første tre ukene. Med dette tallet som forventes å stige raskt etter hvert som flere investorer slutter seg til en av de heteste tokens innen GameFi, vil det være lurt å vurdere å engasjere seg snart – hvis ikke kan du gå glipp av denne utrolige investeringsmuligheten!

Du kan kjøpe Avalanche (AVAX) på eToro her.

Du kan delta i Metacade sitt presale her.