Solana (SOL) prisprognose og Metacade analyse (MCADE) – hvilke krypto vil eksplodere i 2023?

Av:
Jan 16, 2023
Listen to this article
  • 2023 ser ut til å bli et spennende år for kryptoinvesteringer
  • NFT av høyprofilerte popfigurer kan drive etterspørselen oppover
  • En kombinasjon av fans, nytte og tro på fremtiden til et produkt vil påvirke prisrognoser for 2023 og fremover

Hva er Solana (SOL) prisprognose for 2023, og vil Metacade play-to-earn (P2E) gaming imponere markedet? Utover disse to selskapene, kan krypto som ApeCoin (APE), Avalanche (AVAX) og Tron (TRX) være i ferd med å eksplodere i 2023? Les videre for detaljerte analyser og spådommer.

Metacade: Kryptospillet er i gang!

Ved å slå sammen metavers og arkadespill, er Metacade spådd å ta GameFi-industrien med storm. Blokkjedespillere drar nytte av et ypperlig utvalg av spill med inntjeningspotensial, inkludert P2E, testing og skaping av innhold. Utviklere og designere kan presentere sine nye kreasjoner, få kontakt med andre gründere og til og med vinne Metagrants for å bygge nye spill. I tillegg kan investorer og kryptofans spille på markedet og satse sine token for å tjene belønninger.

Leter du etter kjappe nyheter, hotte tips og markedsanalyser? Registrer deg for Invezz-nyhetsbrevet i dag.

Metacade sin metodikk

Metacade skiller seg fra konkurrentene fordi det gir betydelig inntjeningspotensial for både spillere og utviklere. Utviklere og selskaper kan teste spill, markedsføre dem og rekruttere nye ansatte i Metacade-fellesskapet. I mellomtiden drar spillere nytte av de beste spillene, komplett med Metacade sitt Play2Earn, Compete2Earn, Create2Earn og Work2Earn-funksjonalitet. De kan også tjene belønninger gjennom premier fra fellesskapet og konkurranser.

Hvorfor ser Metacade ut til å være det beste alternativet for fremtiden?

Det er flere grunner til at Metacade ut til å være det beste alternativet å satse på for fremtiden. For det første opererer de i P2E/krypto gamingsektor, som mange eksperter tror vil treffe stratosfæren i 2023. For det andre fungerer Metacade som et Web 3-fellesskap som bringer spillere, utviklere og investorer sammen. For det tredje er den overbevisende blandingen av arkadespill, metavers og inntjeningspotensial attraktiv for alle typer blokkjedespillere. Sist men ikke minst, den er for øyeblikket tilgjengelig til en svært attraktiv presale pris.

Metacade (MCADE) prisprognose 

En av de beste måtene å tjene penger på en investering er å være med fra starten. Med Metacade sitt presale har investorer som er tidlig ute muligheten til å gjøre en anstendig avkastning mellom betastadiet og lanseringsprisen. Hvis Metacade kan matche avkastningen til andre spillere i metaverset, hvem vet hvor høyt det kan gå? 10x, 50x, til og med 100x? Bare himmelen er grensen.

Solana (SOL) prisprognose

Mye har blitt skrevet om Solana (SOL) prisprognose for 2023. Etter hvert som kryptomarkedet kommer seg, tror optimister at Solana (SOL) vil nyte betydelig etterspørsel etter sine eksepsjonelt raske og konkurransedyktig prisede behandlingstjenester. Pessimistene er mindre optimistiske når det gjelder Solana (SOL) prisprognose og forutser liten, ingen eller til og med negativ vekst.

Kanskje mer enn andre nevnte selskaper er Solana (SOL) avhengig av at det generelle markedet tar seg opp igjen, og inntil det skjer tror mange observatører at prisen neppe vil se noen betydelig bevegelse i 2023. Den nåværende prisen i slutten av desember 2022 på $ 9,38 kan stige til rundt $ 12,50, men en fantastisk vekst ser lite sannsynlig ut.

ApeCoin (APE) prisprognose

Hvis suksessen til Donald Trump NFT handelskort er noe å gå etter, kan 2023 godt være et utmerket år for ApeCoin (APE). Flere og flere begynner å sette pris på potensialet til NFT-skapninger, og høyprofilerte krypto ApeCoin er godt posisjonert til å utnytte denne etterspørselen. Hvis ApeCoin (APE) kan fortsette å utvikle sitt økosystem og begynne å levere nytteverdi i den virkelige verden – for eksempel ved å la innehavere foreta kjøp, kan verdien lett dobles, tredobles eller firedobles ved utgangen av 2022 på rundt $ 3,61.

Tron (TRX) prisprognose

Da 2022 gikk mot slutten, så Tron (TRX) at aksjekursen sakte begynte å gå oppover igjen. Det er en velkommen utvikling, og det viser at investorer har tro på Tron (TRX) sin smart kontrakt og dApps funksjonalitet. Tron (TRX) sin pris ved utgangen av 2022 på rundt $ 0,054 har mange muligheter til å stige, med noen eksperter som spår at den nesten kan dobles i verdi.

Avalanche (AVAX) prisprognose

Som mange andre selskaper konkurrerer Avalanche (AVAX) med Ethereum (ETH), og lover raske tider på transaksjonsbehandlinger, imponerende nettverksinteroperabilitet og utmerket skalerbarhet for dApps og smarte kontrakter. Men er det en trussel mot Avalanche (AVAX)? Kan nye utviklinger fra Ethereum (ETH), eller nye konkurrenter, overskygge Avalanche (AVAX)? Prisen for desember 2022 ligger på rundt en tidel av 2021-toppen på $ 134,71, og mange observatører ser på Avalanche (AVAX) som et bedre alternativ på lengre sikt. Med god medvind kan den stige til rundt $ 25,00.

Vinneren av prisprognosene

Solana (SOL) prisprognose kan kanskje påvirke investeringsbeslutningen din, men hva med prognosene for Avalanche (AVAX), ApeCoin (APE), Metacade (MCADE) og Tron (TRX)? Hvilke, om noen, kommer til å eksplodere i 2023? Det er vanskelig å forutsi. Men med P2E/ kryptospillsektoren som forventes å blomstre, og med sjansen til å kjøpe til presale pris, kommer Metacade (MCADE) ut på topp.


Du kan kjøpe SOL, APE, TRX og AVAX på eToro her.

Du kan delta i Metacade sitt presale her.