Metavers kryptoutsikter 2023: Sandbox (SAND), Decentraland (MANA) og Metacade (MCADE)

Av:
Jan 17, 2023
Listen to this article
  • To av de mest kjente kryptovalutaene i web3-sektoren MANA & SAND
  • Hvem skal klare seg i kryptoscenen og vil en nykommer ryste opp i markedet?
  • Metacade (MCADE) kan bli den nye stjernen på kryptovalutahimmelen

Metavers kryptoprosjekter er ofte noen av de som vinner mest på grunn av den unike naturen til teknologien som brukes. Brukere kan få tilgang til fantastiske åpne verdener, spille favorittspillene sine på nett og tjene økonomiske belønninger på en rekke måter.

Metaverset kan koble mennesker sammen, bringe nye måter å jobbe på, sosialisere og samhandle over internett. I denne artikkelen vil vi analysere tre store metavers-prosjekter i forkant av 2023 kryptomarkedet.

Leter du etter kjappe nyheter, hotte tips og markedsanalyser? Registrer deg for Invezz-nyhetsbrevet i dag.

Metavers kryptoutsikter: Metacade er den mest lovende investeringen akkurat nå

To av de største metavers-kryptoprosjektene i Web3 er Sandbox (SAND) og Decentraland (MANA). Disse to gigantene vokste til en verdi av flere milliarder dollar i løpet av oksemarkedet i 2021, med tokens som steg henholdsvis 200x (SAND) og 75x (MANA) fra begynnelsen av 2021 til toppnivå.

Nå forbereder Metacade seg på en lignende avkastning i løpet av de neste årene. MCADE-tokenet lanserte nylig presale, og tiltrakk seg investeringer verdt $ 1,7 million i løpet av de tre første ukene. Metacade sitt presale kan vise seg å være den største investeringsmuligheten i 2023, ettersom Metacade bringer helt nye funksjoner til metaverset og har som mål å bli et sentralt knutepunkt for Web3-brukere over tid.

Hva er Sandbox (SAND)?

Sandbox er et metavers kryptoprosjekt i en åpen verden som lar brukere bygge og tjene på sine egne spillemidler. Spillere kan utforske spill som er laget av andre brukere i Sandbox metavers, som bidrar til å produsere en ekspansiv og variert spillopplevelse.

Spill og andre eiendeler kan kjøpes og selges som non-fungible tokens (NFT) på plattformens integrerte markedsplass. Sandbox tilbyr et verktøysett som gjør det mulig å tilpasse metavers kryptospill, slik at alle kan bli spillutviklere uten noen tidligere programmeringserfaring.

Hvordan fungerer SAND?

Spillere kan tjene SAND-tokens for å utforske spillverdener som er skapt av andre spillere, og gi en neste generasjons spillopplevelse gjennom brukergenerert innhold (UGC) og play-to-earn (P2E) mekanikk.

SAND-tokenet brukes også som et betalingsmiddel på NFT-markedet og for å stemme over styringsforslag, ettersom Sandbox er en desentralisert autonom organisasjon (Dao) som er fullstendig kontrollert av fellesskapet.

Hva er Decentraland (MANA)?

Decentraland er en metavers kryptoplattform som lar brukere kjøpe og selge digital eiendom, samt bygge og utforske deler av metaverset som er bygget av andre brukere. Plattformen muliggjør utvikling av virtuelle opplevelser og kan tjene krypto på en rekke måter, inkludert NFT kunstgallerier, spille spill og henge med venner.

Etter hvert som verden blir stadig mer digitalisert, forventes Decentraland å bli et knutepunkt for virtuelt tidsfordriv. Å kunne tilpasse deler av Decentraland-metaverset har resultert i en vidstrakt åpen verden som er fullpakket med forskjellige ting å gjøre.

Hvordan fungerer MANA?

MANA-tokenet brukes til å kjøpe, selge og bytte tomter. Brukere kan også kjøpe unike karakterer, klær og andre digitale eiendeler for å tilpasse spillopplevelsen ytterligere. I likhet med Sandbox er Decentraland en Dao som lar MANA-innehavere stemme i styringsforslag og prioriterer UGC som grunnlag for spillet.

Hva er Metacade (MCADE)?

Metacade er den første fellesskapsdrevne arkaden. Det vil være den største arkaden på blokkjeden med et stort utvalg av P2E arkadespill som tilbyr spillere en rekke forskjellige måter å tjene krypto-tokens.

Prosjektet vil også knytte brukere til unike jobbmuligheter i Web3, samt gi spillere muligheten til å teste ut splitter nye spill før de lanseres. Brukere kan få tidlig tilgang til nye titler og vil tjene krypto for å påpeke feil og andre forbedringer som må gjøres før spillet publiseres.

Metacade er et ambisiøst metavers kryptoprosjekt som kan bli et sentralt sted for GameFi-entusiaster. Det er flere bemerkelsesverdige funksjoner som er designet for å tjene fellesskapet direkte, med en avansert belønningsmekanisme som inkluderer Play2Earn, Compete2Earn, Create2Earn og Work2Earn.

Hvordan fungerer MCADE?

Create2Earn-funksjonen belønner brukere for å gi verdifulle bidrag til fellesskapet. Dette kan inkludere deling av den nyeste informasjonen om forskjellige spill på Metacade-plattformen, poste spillanmeldelser og samhandling med andre fellesskapsmedlemmer.

MCADE-tokenet brukes til å gi belønninger, så vel som for innsats og stemmegivning i Metacade Dao. Dao vil gå live i midten av 2023 før full kontroll blir overlevert til fellesskapet i 2024.

Metavers krypto prisprognose 2023

SAND prisprognose 2023

SAND-tokenet har falt 94 % fra sitt toppnivå i 2021. Eksperter spår at det kan slite med å komme seg før neste oksemarked. Prisanslaget for SAND i 2023 er mellom $ 0,76 og $ 1,87.

MANA prisprognose 2023

MANA-tokenet er for øyeblikket verdt $ 0,308390. Prosjektet har slitt med å få brukerskap i løpet av bjørnemarkedet i 2022, noe som kan påvirke token-prisen i løpet av 2023. MANA forventes å komme tilbake på et sted mellom $ 0,64 til $ 1,11, men kan slite i motbakke mot disse nivåene.

MCADE prisprognose 2023

MCADE-tokenet lanserte nylig presale og har allerede vist seg å være en populær investering. Prisen vil stige fra $ 0,008 til $ 0,02 under presale, og eksperter antyder at tokenet kan skyte i været etter at presale er fullført. Ved utgangen av 2023 forventes MCADE å være verdt mellom $ 0,40 og $ 1 – en potensiell 50x avkastning for det nye tokenet.

Du kan kjøpe SAND og MANA på eToro her.

Du kan delta i MCADE sitt presale her.