Tron (TRX) prisprognose 2025: Vil Metacade (MCADE) overgå TRX?

Av:
Jan 18, 2023
Listen to this article
  • Metacade prisprognose antyder at MCADE vil skyte i været til $ 5 innen 2025
  • Mer moderate avkastning forventes for Tron prisprognose for 2025
  • MCADE kan være investeringsmuligheten i 2023

Det er ingen hemmelighet at 2022 har vært et av de mest utfordrende årene som kryptomarkeder har møtt på mange år. Men til tross for frykt for at denne kryptovinteren kan forbli på lang sikt, foreller historien gjerne at det er bedre tider i vente.

Tidligere har hvert oksemarked blitt fulgt av et langvarig bjørnemarked som ser at prisene faller over hele linja. Det skjer tradisjonelt en oppgang i markedet når Bitcoin (BTC) halvering skjer. Med neste halvering planlagt tidlig i 2024, er prisprognosene for Tron (TRX), og nykommeren Metacade (MCADE), positive når vi går inn i 2023.

Leter du etter kjappe nyheter, hotte tips og markedsanalyser? Registrer deg for Invezz-nyhetsbrevet i dag.

MCADE prisprognose 2025: Er $ 5 mulig?

Med nyheten om at Metacade sitt beta presale ble utsolgt på tre uker med en omsetning på mer enn $ 1.3 millioner, antyder prognosene at MCADE sin verdi sannsynligvis vil stige når presale avsluttes.

Spådommene er at MCADE kan bryte $ 1-barrieren i 2023, og tilby investorer i presale en omsetning på minst 50x før BTC-halveringsbegivenheten. Når dette har funnet sted i 2025, kan MCADE nå $ 5 og så mye som $ 7 i løpet av det neste oksemarkedet.

Hva er Metacade?

Metacade er metaversets største GameFi-butikk med alt på et sted, hvor fans av virtuell gaming kan sosialisere og være en del av et fellesskap av likesinnede. Plattformen tilbyr det mest omfattende blokkjede-baserte utvalget av play-to-earn (P2E) spill med muligheten til å spille mot venner og familie, eller mer seriøst, i online turneringer mot spillere over hele verden.

I tillegg til P2E, kan fellesskapsmedlemmer tjene gjennom plattformens Create2Earn-ordning, der det gis kryptobelønninger bare for å samhandle sosialt. Spillanmeldelser, kunnskapsdeling og verdifulle tips om plattformen gir brukerne passiv inntekt.

Planene inkluderer å bli en fullverdig desentralisert autonom organisasjon innen 4. kvartal 2024, når fellesskapet vil lede plattformens styring og fremtidige retning. I tillegg har Work2Earn-initiativet som mål å hjelpe den bredere GameFi-industrien ved å tilby jobbmuligheter til brukere av fellesskapet som ønsker å bygge en karriere i Web3-universet.

Hvordan fungerer Metacade?

Metacade er bygget rundt et økosystem som bygger noe unikt, og som genererer sine inntekter gjennom en av flere inntektsstrømmer, inkludert annonsering, utgivelse av eksterne spilltitler på plattformen og utlysning av stillingsannonser. Disse midlene driver fellesskapets P2E-kapasitet og reinvesteres i utviklingen av Metacade og GameFi-markedet.

Denne reinvesteringen er fremhevet i den banebrytende Metagrants-ordningen, der utviklere sender inn søknader om finansiering for å få støtte til utviklingen av nye eksklusive titler for fellesskapet. Hver MCADE-tokenholder stemmer på prosjektets levedyktighet og appell, og de mest populære mottar et tilskudd for å støtte design og utvikling. Den første Metagrant vil bli fordelt i 3. kvartal 2023, med de første nye titlene på plattformen i 1. kvartal 2024.

Tron prisprognose 2025: Kan den gi 5x omsetning?

Tron sin opprinnelige TRX-token er en relativt stabil valuta når det gjelder svingninger i prisen, først og fremst på grunn av en langsiktige etablering som en pålitelig blokkjedeleverandør. I tillegg har TRX vist seg i stand til å absorbere volatilitet i markedet på grunn av sin høye likviditet. Selv om dette er gode nyheter for eksisterende tokenholdere under bjørnemarkedet, fører det også til lavere omsetning når verdien klatrer mot mer positive forhold.

Tron sin blokkjedeytelse drar fordel av de høye likviditetsnivåene, og muliggjør raske transaksjoner til lave kostnader. Dette påvirker imidlertid også TRX sin evne til å stige på samme måte som MCADE er spådd. Eksperter spår at når oksemarkedet i 2025 dukker opp, vil TRX ha økt 5x til $ 0,26, noe som gir tokenholdere moderate gevinster.

Hva er TRX?

TRX er den opprinnelige kryptomynten for Tron-blokkjeden. Takket være sin imponerende transaksjonsevne, er Tron en ofte brukt blokkjede for å utføre finansielle transaksjoner over hele verden. Tron sin blokkjede er vert for mange DeFi-tjenester og dApps, inkludert desentraliserte børser (DEX), metavers-spill og låneprotokoller.

Den imponerende hastigheten som Tron sin blokkjede kan utføre transaksjoner med, opptil 2,000 transaksjoner per sekund (TPS), betyr at den regelmessig behandler hundrevis av millioner dollar daglig. Sammenlignet med Ethereum sin 10 TPS-kapasitet, er Tron sin verdi for kundene selvinnlysende. I tillegg kan klienter forvente en blokkavslutning på bare tre sekunder.

Så mens Tron prisprognose er mindre optimistisk enn andre valutaer, gjør den pålitelige tjenesten av høy kvalitet den til en utmerket investering for alle som ønsker en jevn lavrisiko avkastning.

Metacade har potensielt den beste avkastningen de neste årene

Metacade sitt rike veikart som finnes i deres whitepaper, kan bety at plattformen vil lede GameFi-sektoren med innovasjon og vekst de kommende årene. Med sin avanserte P2E-mekanisme og utvalget av spill som fortsetter å utvikle seg, forventes spillere å strømme til samfunnet i hopetall.

MCADE-tokenets nåværende verdi i presale på $ 0,01 ser undervurdert ut, og gir en enestående mulighet for investorer til å kjøpe en mynt med høyt potensial til ekstremt lave priser. Med verdien av MCADE som fortsetter å stige med hver fase av presale til en eventuell verdi på $ 0,02 og prognoser som forutsier at MCADE potensielt vil bryte $ 1 i 2023, kan Metacade være den største investeringsmuligheten i 2023.

Du kan kjøpe TRX på eToro her.

Du kan delta i MCADE sitt presale her.