Topp 5 mest lovende altcoins i 2023 ifølge Reddit

Av:
Jan 23, 2023
Listen to this article
 • Selv etter veksten til kryptogiganter og skandaler som FTX, vil mange altcoin-selskaper oppnå gevinst i 2023
 • Altcoin-investorer ser etter selskaper med innovative visjoner og robuste økosystemer
 • Investorer kan oppnå større gevinst ved å investere i presale

Bitcoin lider av loven om avtagende avkastning, noe som betyr at skipet som seiler mot livsendrende avkastning allerede kan ha seilt. I stedet gir de mest lovende altcoinene ofte større gevinster prosentvis, og det er derfor de kan være det beste alternativet for kryptoinvestorer i løpet av 2023.

 • Metacade (MCADE)
 • Polygon (MATIC)
 • Cardano (ADA)
 • Filecoin (FIL)
 • Polkadot (DOT)

1. Metacade (MCADE)

Metacade er den første fellesskapsdrevne arkaden med potensial til å støtte et stort antall brukere i løpet av de kommende årene. GameFi ser ut til å revolusjonere den bredere spillindustrien, ettersom blokkjede-teknologi kan levere en forbedret brukeropplevelse sammenlignet med eldre titler.

Leter du etter kjappe nyheter, hotte tips og markedsanalyser? Registrer deg for Invezz-nyhetsbrevet i dag.

Metacade posisjonerer seg som en potensiell markedsleder innen GameFi-sektoren, noe som gjør den til en av de mest lovende altcoins akkurat nå. Prosjektet vil bli den største arkaden du kan finne hvor som helst på blokkjeden, og tilbyr en rekke play-to-earn (P2E) spill som hver har integrert inntjeningspotensiale. Spillere kan få tilgang til mange forskjellige titler og delta i vanlige turneringer, samt tjene MCADE-tokens ved å dra nytte av Metacades unike muligheter.

Spillere kan tjene token for å bidra til fellesskapet på en rekke måter, inkludert å legge ut spillanmeldelser og hjelpe andre med å optimalisere spillopplevelsen. Plattformen har som mål å bli et knutepunkt for alle Web3-brukere og blokkjedespillere, og vil over tid bli en desentralisert autonom organisasjon (Dao).

Hvorfor kjøpe MCADE?

Metacade tilbyr en omfattende spillopplevelse og kan få en viktig rolle i det bredere GameFi-økosystemet. Prosjektet vil koble brukerne til unike jobbmuligheter i Web3, slik at spillere kan teste ut splitter nye spillplattformer før de offisielt lanseres. Til gjengjeld for å gi tilbakemelding til spillutviklere mens de tester ut disse nye titlene, vil Metacade belønne sine brukere med MCADE-tokens.

I tillegg til dette vil Metagrants-programmet støtte utvidelsen av GameFi-sektoren direkte ved å gi tidlig finansiering til spillutviklere. Metacade-fellesskapet vil stemme over nye prosjekter for å motta en Metagrant, som bidrar til å sikre at innovasjoner som skapes er av av høyeste kvalitet.

MCADE-tokenet som nylig ble lansert representerer en unik investeringsmulighet. Tokenet kan nå over $ 5 i løpet av det neste krypto-oksemarkedet, og prisen er for øyeblikket bare $ 0,012. Dette gjør MCADE til nummer én blant de mest lovende altcoinene for 2023.

>>> Du kan delta i MCADE-presale her <<<

2. Polygon (MATIC)

Polygon er en Layer 2 skaleringsløsning for Ethereum-blokkjeden og en av de mest lovende altcoins i 2023. Nettverket gir høy hastighet, har lave kostnader for transaksjoner og kan støtte et stort antall brukere uten å forstyrre brukeropplevelsen. Dette i motsetning til Ethereum-nettverket, som har blitt mye kritisert for å være for tregt og for dyrt når nettverket er overbelastet.

Polygon støtter utviklingen av desentraliserte applikasjoner (dApps) og tilbyr en pakke med utviklerverktøy. En bemerkelsesverdig funksjon er Polygon SDK, som tar sikte på å gjøre Ethereum til et flerkjedet økosystem ved å muliggjøre interoperabilitet mellom alle blokkjeder som støtter Ethereum Virtual Machine (EVM) — inkludert Binance Smart Chain, Avalanche C-Chain og de forskjellige lag 2-løsningene for Ethereum.

Polygon-nettverket kan støtte svært skalerbare dApps, noe som har gjort det til en av de mest lovende altcoins og et populært alternativ for blokkjede-spillutviklere. Spill er avhengige av et høyt antall blokkjedeinteraksjoner for et stort antall brukere, så det er viktig at kjeden som brukes kan levere raske og billige transaksjoner.

MATIC-tokenet brukes til å betale transaksjonsgebyrer på Polygon-nettverket og for å gi belønninger til validatorer. Hvem som helst kan satse MATIC for å bli en validator, noe som bidrar til å sikre blokkjeden og støtte infrastrukturen. MATIC kan også brukes som verdilagring eller for å sende penger over hele verden på en rask og kostnadseffektiv måte.

Hvorfor kjøpe MATIC?

Ethereum er det største økosystemet av dApps i Web3, og Polygon hjelper til med å bringe det til skala. Polygon-nettverket gjør det mulig for Ethereum-baserte applikasjoner å tilby tjenester til milliarder av mennesker rundt om i verden uten å miste ytelse, noe som kan bidra til å innlede den globale bruken av kryptovaluta og fremme desentralisering.

MATIC er for tiden verdt mindre enn $ 1. Tokenet har vist seg robust under bjørnemarkedet og har holdt seg godt sammenlignet med andre altcoins. Mens mange av de mest lovende altcoinene forblir over 90 % ned fra all-time high, er MATIC bare 73 % ned — et tall som kan sammenlignes med Bitcoin og Ethereum. Denne relative sterke prosentandelen indikerer at MATIC er en av de mest lovende altcoins å kjøpe i 2023.

3. Cardano (ADA)

Cardano er den tredje mest lovende altcoinen. Det er en proof-of-stake (PoS) blokkjede som kan støtte et stort antall transaksjoner til en lav kostnad uten å gå på akkord med desentralisering. Cardano-økosystemet er hjemmet til over 500 prosjekter med en rekke bruksområder, inkludert NFT-markedsplasser, desentraliserte låne- og utlånsprotokoller, og enda flere nisje blokkjedeapplikasjoner som tar sikte på å støtte miljøet.

Cardano var en av de tidligste brukerne av proof-of-stake konsensusprotokoll, som gjør det mulig for nettverket å levere et høyere nivå av skalerbarhet sammenlignet med proof-of-work (PoW) alternativer. Cardanos proof-of-stake protokoll er også mye mindre energikrevende, og kan sees på som en mye mer miljøvennlig blokkjedeløsning.

Hydra-oppgraderingen for Cardano skal etter planen gå live i 2023. Oppgraderingen er en lag 2 skaleringsløsning for Cardano som reduserer ventetiden og øker gjennomstrømningen. Hydra vil øke antall transaksjoner per sekund (TPS) fra 250 til 1,000,000 — en stor forbedring av blokkjedeytelsen.

Hvorfor kjøpe ADA?

Mens Cardano ikke støtter like mange dApps eller brukere som andre altcoins som Ethereum, er nettverket en robust og innovativ lag 1-løsning som har et høyt potensial for fremtiden. Når Hydra-oppgraderingen trer i kraft, kan Cardano bli en av blokkjedene med høyest ytelse.

Fra og med 2021 støtter Cardano også smarte kontrakter, som kan utvide nivået av innovasjon på nettverket. Web3-tjenester er avhengige av transaksjoner som utføres  automatisk, og derfor kan Cardano sitt trekk for å støtte smarte kontrakter på nettverket bidra til å utvide antallet dApper og brukere over tid.

ADA-tokenet er for øyeblikket priset til $ 0,2459 så det har betydelig rom for vekst. Tokenet kan nå over $ 10 i løpet av det neste oksemarkedet, noe som gjør Cardano til en av de mest lovende altcoins å kjøpe i 2023.

4. Filecoin (FIL)

Den fjerde mest lovende altcoin er Filecoin. Filecoin er et desentralisert lagringssystem som bidrar til å beskytte verdifull informasjon ved hjelp av blokkjedeteknologi. Filecoin-blokkjeden er en gjennomsiktig, uforanderlig metode for lagring av viktig informasjon som sikrer at ingen data går tapt, skades eller endres over tid.

Ved å utnytte blokkjedens desentraliseringsnivå kan Filecoin løse noen viktige ineffektiviteter med tradisjonell nettskylagring. Sentraliserte servere kan manipuleres eller sensureres, og data kan være kostbare å hente. Filecoin lar brukere ha full kontroll over sine egne data, noe som kan avverge enhver feilbehandling fra ukjente enheter på nettet.

FIL-token er den opprinnelige valutaen for Filecoin-blokkjeden. Den brukes til å behandle transaksjoner og for å sikre nettverket, da minere stiller FIL som sikkerhet for å sikre (pålitelig) deltakelse. Dette virker avskrekkende mot ondsinnet og manipulerende atferd, da sikkerheten som har blitt stilt kan bli beslaglagt i tilfelle et angrep.

Hvorfor kjøpe FIL?

En av de viktigste grunnene til at Filecoin er en av de mest lovende altcoins, er at den løser et unikt problem samtidig som den utnytter fordelene med blokkjedeteknologi. Nettverket er ekstremt sikkert, ved hjelp av en proof-of-work-protokoll som er tilpasset datalagring. Proof-of-work er den sikreste konsensusprotokollen, noe som gjør Filecoin til et lagringssystem som er sikret mot manipulasjon.

FIL har falt betydelig fra 2021 all-time high på $ 237, og det gjenstår å se om tokenet kan gjenvinne dette prisnivået. Men fra dagens pris på $ 3,08 vil det være en betydelig prisøkning på nesten 100x. Kombinert med nytteverdien er Filecoin en av de mest lovende altcoinene i 2023.

5. Polkadot (DOT)

Polkadot er en lag 0 blokkjedeløsning som kan støtte en interoperabel Web3. Web3-økosystemet består av mange forskjellige blokkjeder som er designet for å være et closed-loop nettverk. Det kan være vanskelig å bygge bro mellom eiendeler fra en blokkjede til en annen, og disse broene er ofte utsatt for misbruk og utnyttelse på grunn av at de er mindre sikre enn hele blokkjeder.

Polkadot kan bidra til å løse ineffektivitet med blokkjede interoperabilitet gjennom sin unike design, som gjør den til en av de mest lovende altcoins. Det er fire nøkkelkomponenter til protokollen:

 1. Relay Chain. Dette er kjernen i Polkadot-nettverket. Det tjener funksjonen med å oppnå konsensus mellom alle nodene i kjeden og sikrer at hele nettverket holdes helt sikkert.
 2. Parachains. Disse kan kjøpes av utviklere og modifiseres for en rekke forskjellige bruksområder. De fungerer som uavhengige blokkjeder som kan støtte forskjellige tokens og applikasjoner.
 3. Parathreads. Dette er et kostnadseffektivt alternativ til parachains. Det fungerer på en lignende måte, bortsett fra at det opererer på betal-etter-hvert basis i stedet for å bli kjøpt direkte av utviklere.
 4. Broer. Disse støtter blokkjede interoperabilitet gjennom å koble parachains og parathreads til en rekke lag 1 blokkjeder.

Hvorfor kjøpe DOT?

DOT kan bidra til å innlede en ny æra for blokkjedeteknologi — en ekte Web3, ved å aktivere et flerkjedet økosystem som er fullstendig sikkert og interoperabelt. Dette vil tillate brukere og utviklere å enkelt bytte mellom isolerte nettverk, og som kan låse opp innestengte verdier over tid.

DOT har for tiden en verdi til $ 4,34. Det er en av de største blokkjedene etter markedsverdi, og har potensial til å komme blant topp 10 over tid. Det er en av de mest lovende altcoins i 2023 og ser ut til å være en pålitelig investering for utviklingen av blokkjedeteknologi.

Den mest lovende altcoinen: Metacade

MCADE-tokenet har nettopp lansert sitt presale, som gir tidlige investorer en unik mulighet til å tjene store langsiktige gevinster. 140,000,000 MCADE-tokens ble utsolgt på bare tre uker i løpet av betafasen, og prosjektet forventes å selge raskt ut i hver fase av presale.

Til prisen av bare $ 0,012, ser MCADE absolutt underpriset ut. Investorer må være raske for å få tilgang til MCADE på dette prisnivået siden det er lite sannsynlig at det vil vare lenge.

Du kan kjøpe de beste altcoins på eToro her.

Du kan delta i MCADE sitt presale her.