Metacade kan nå 50x innen utgangen av 2023 – her er grunnen til at MCADE er en av de beste presale-token for øyeblikket

Av:
Jan 25, 2023
Listen to this article
  • Metacade er en ny GameFi-plattform på vei til å bli et blomstrende Web3-knutepunkt
  • MCADE presale hadde en massiv start med innledende fase raskt utsolgt
  • Metacade-prosjektet ser ut som en utrolig mulighet med dagens prisnivå

Presale-begivenheter kan være noen av de mest lukrative investeringsmulighetene som finnes. Under presale lanseres ofte tokens til lave priser sammenlignet med den fremtidige verdien og kan gi tidlige investorer en vanvittig avkastning over tid.

Etter en vellykket betafase ser Metacade (MCADE) ut som en av de beste presale-tokens å kjøpe for øyeblikket, med et seriøst potensial for fenomenal langsiktig avkastning. Her er alt du trenger å vite om dette lovende nye tokenet.

Leter du etter kjappe nyheter, hotte tips og markedsanalyser? Registrer deg for Invezz-nyhetsbrevet i dag.

Metacade presale: Den beste investeringen i 2023?

Den beste presale-muligheten akkurat nå er utvilsomt MCADE. Metacade er den første fellesskapsdrevne virtuelle arkaden som vil bli den største plattformen av sitt slag som finnes i metaverset.

Betafasen av MCADE presale ble utsolgt på drøyt tre uker, med 140.000.000 tokens solgt til en pris til $ 0,008. Prisen vil stige 2,5x i løpet av presale, med den endelige verdsettelsen av MCADE bestemt til å bli $ 0,02 før tokenet har sin IDO.

Kan MCADE nå $ 1 i 2023?

Den utbredte etterspørselen etter MCADEs presale-tokens kan bidra til å forberede Metacade hvis det tar av i 2023. Eksperter spår noen eksplosive gevinster, med investorer som sikter mot hvor som helst mellom 20 og 50x avkastning.

Metacade tilbyr en attraktiv inntjeningsmekanikk til spillere og kan koble brukerne sine med unike muligheter på tvers av Web3. Den har potensial til å bli en av de mest brukte GameFi-plattformene som finnes. Med disse sterke mekanikkene kan MCADE absolutt nå $ 1 i 2023 og gi en 50x avkastning fra slutten av presale.

Hva er Metacade?

Metacade bygger den største arkaden på blokkjeden. Den vil tilby en rekke Play2Earn (P2E) spill som lar brukere tjene MCADE-tokens for å komme seg gjennom en inspirerende rekke klassiske titler i arkadestil. Det vil tilby spill for både nybegynnere og for de på konkurransenivå, sammen med et bredt spekter av ekstra inntjeningsmuligheter for brukerne.

Plattformen har som mål å bli et knutepunkt for Web3-fellesskapet og et sentralt sted for spillere, gründere, utviklere og investorer for å møte hverandre, sosialisere og spille noen av de heteste titlene som GameFi-sektoren har å tilby.

Metacade har blitt revidert av CertiK for å sikre at plattformens kildekode er helt sikker. Plattformens avanserte blokkjede-integrasjon kan gi inntjeningsmuligheter for spillere på en gjennomsiktig og pålitelig måte, hjelpe å fremtidssikre Metacade og støtte fellesskapet av spillere mens det fortsetter å utvikle seg.

Hvordan fungerer MCADE?

I tillegg til å tilby en rekke P2E-arkadespill, vil Metacade også være vertskap for turneringer gjennom Compete2Earn-funksjonen. Turneringer vil ha betalt inngang, der spillere kan konkurrere for sjansen til å vinne store premiepotter betalt i MCADE-tokens.

Create2Earn-funksjonen tilbyr en unik og innovativ metode for å oppmuntre engasjement i fellesskapet. Brukere kan tjene MCADE-tokens for å gi nyttige bidrag til Metacade-plattformen, inkludert spillanmeldelser, deling av alfa og samhandling med andre fellesskapsmedlemmer.

Metacades Work2Earn-funksjon vil koble brukere til Web3 jobbmuligheter. Enten du leter etter deltidsjobb, frilansroller eller jobb på heltid, kan Metacade koble fellesskapet til partnerne for en rekke jobber som betales i krypto. Heltidsarbeid vil bli gjort tilgjengelig senere i utviklingen, etterhvert som Metacade jobbtavle blir satt i drift i 2024.

Spillere kan også tjene krypto ved å teste ut de nyeste spillene på Metacade-plattformen. Utviklere vil kunne leie Metacade-brukere til å spille spillene sine før de offisielt lanseres, slik at brukerne kan gi viktige tilbakemeldinger til skaperne, med sikte på å fikse eventuelle feil og forbedre spillingen før spillet lanseres.

Metacade kan forandre hele gaming-industrien

GameFi har potensial til å revolusjonere hele spillindustrien. Blokkjedebaserte spill har unike verktøy som er uten sidestykke sammenlignet med eldre titler, og spillerne kan dra fordel av integrerte økonomiske belønninger mens de spiller favorittspillene sine.

Med over 3 milliarder aktive spillere over hele verden, har GameFi-sektoren et stort potensial for fremtiden. GameFi har imidlertid manglet et knutepunkt for fellesskapet. Dette er et problem som løses av Metacade, som er en omfattende plattform som kan bli en av de mest brukte innen GameFi.

Prosjektet har også som mål å støtte innovasjon i GameFi-sektoren gjennom sitt Metagrants-program. Dette vil tillate spillutviklere å sende inn søknader om finansiering, med Metacade-fellesskapets stemme for å avgjøre hvilke bidrag som er mest lovende. Når en vinner er valgt, vil Metacade støtte utviklingen ved å tilby Metagrant for å hjelpe spillet med å bli lansert gjennom plattformens eksklusive arkade.

MCADE presale-tokens er et godt kjøp for 2023

Presale-tokens kan være noen av de som får størst avkastning etter IDO. Metacade kan levere en alt-i-ett-plattform for GameFi-fellesskapet, og tilbyr mange attraktive funksjoner til blokkjede-brukere. Prisen for MCADEs presale-tokens er derfor underpriset på det nåværende $ 0,01-nivået.

MCADE sine presale-tokens stiger fra $ 0,008 til $ 0,02 i løpet av presale, noe som gir investorer kort tid til å engasjere seg til gjeldende pris. Metacade er absolutt et godt kjøp for 2023, så investorer som ønsker å legge MCADE til porteføljen sin bør være raske før presale blir fullstendig utsolgt.


Du kan delta i MCADE sitt presale her.