Metacade sitt presale selges ut raskt: MCADE er klar til å bli det beste Metaverse-tokenet i 2023

Av:
Jan 25, 2023
Listen to this article
  • Metacade er en av de heteste metavers-tokens i 2023
  • Etter å ha solgt over $ 3 millioner i presale strømmer investorene til før presale er ferdig
  • Planer om å lansere en Web3-fellesskapshub for metavers og play-to-earn gaming

Med metavers-tokens høyt på prioriteringslisten for mange kryptoinvestorer i år, har noen allerede begynt å peke ut Metacade som det beste valget, gitt den episke suksessen i presale. I denne artikkelen vil du få vite hvorfor Metacade har tiltrukket seg så mye hype, hvorfor du bør investere i den og hva analytikere spår for fremtiden for dette spennende nye prosjektet.

Hva er Metacade (MCADE)?

Metacade er et sosialt knutepunkt som er i ferd med å revolusjonere play-to-earn (P2E) og metavers-gaming. Det er et univers som er bygget for alle som ønsker å komme i kontakt med andre metavers-reisende og P2E-entusiaster i et pulserende fellesskap. Ved siden av standard sosiale funksjoner som live chat, fora og vanlige premieutdelinger, bruker Metacade blokkjedeteknologi for å ta ting til neste nivå.

Leter du etter kjappe nyheter, hotte tips og markedsanalyser? Registrer deg for Invezz-nyhetsbrevet i dag.

For eksempel tilbyr det brukere en eksklusiv pay-to-play virtuell arkade hvor spillere kan bli med og utforske klassiske titler med vennene sine, alt muliggjort av krypto- og blokkjedeteknologi. Som mange andre ledende metavers-tokens, planlegger dessuten Metacade å lansere en desentralisert autonom organisasjon (Dao) som vil tillate medlemmer å demokratisk bestemme fremtiden til sitt favoritt-fellesskap.

Det er klart at denne filosofien har vært en hit blant investorer. MCADE-tokens verdt over $ 3 millioner er solgt i fase 1 av presale, og dette tallet forventes å stige så høyt som $ 20 millioner når presale blir utsolgt.

Hvorfor spiller dette noen rolle?

Så hvorfor skulle du bry deg om Metacade i utgangspunktet? Enkelt sagt, de er i en veldig sterk posisjon til å vokse i 2023 og videre. Metaverset er i seg selv en sosial opplevelse. Metacade utfyller det perfekt, og fungerer som et de-facto metavers møtested.

I tillegg kommer metavers- og GameFi-industrien til å eksplodere i løpet av de neste årene. En fersk rapport fra McKinsey anslår at $ 5 billioner vil skapes i verdi  gjennom metavers adopsjon innen 2030, mens Bloomberg anslår at markedet kan være verdt $ 800 milliarder innen 2024. GameFi forventes å se lignende vekst, med en rapport fra Crypto.com som forutsier at industrien vil ekspandere fra en verdi på $ 1,5 milliarder i 2021 til $ 50 milliarder innen 2025, samtidig som den akselererer 10x raskere enn tradisjonell spilling.

Hva gjør Metacade (MCADE) til det beste metavers-tokenet i 2023?

Foruten funksjonene som allerede er nevnt, er det en rekke andre aspekter som har ført til at investorer kommer i flokk for å skaffe seg MCADE metavers-tokens.

Fellesskapet-først filosofi

Metacade sitt team er ikke ute etter profitt eller ære. I stedet tror de at Web3 har potensial til å transformere måten fellesskapsknutepunkter eies og drives på, og setter fellesskapet først hvert trinn på veien.

Belønninger for bidrag

Denne filosofien demonstreres gjennom Metacade sine fellesskapsbelønninger. Til gjengjeld for bidrag til plattformen kan brukere tjene MCADE hver gang de deler alfa, legger ut en anmeldelse eller samhandler med fellesskapet på andre konstruktive måter. Ikke bare belønner dette spillere på alle ferdighetsnivåer, men det oppmuntrer brukere til å hjelpe hverandre.

Flere inntektsmuligheter

Metacade gir imidlertid tilbake til samfunnet på mer enn én måte. Foruten vanlige turneringer, konkurranser og premietrekninger, vil brukere kunne oppdage mange muligheter til å jobbe med noen av de største navnene i Web3, takket være Metacade sin jobbtavle. Ved lansering neste år vil brukere kunne bruke jobbtavlen til å finne tilfeldige spillejobber, deltidsroller og lønnede stillinger som gir dem muligheten til å jobbe med lidenskapen sin.

Finansiering av de beste metavers- og play-to-earn titlene

Noen har kalt Metacade det beste metavers-tokenet på grunn av denne funksjonen alene. Senere i 2023 vil Metacade gi ut sin første Metagrant, et verktøy som lar brukere gi finansiering til de utviklerne som bygger de beste metavers- og P2E-spillene. Brukere stemmer på konkurrerende ideer, og den vinnende utvikleren får midler for å kickstarte visjonen sin. Denne ideen er den første blant metavers-tokens og vil sannsynligvis drive Metacade sin adopsjon videre.

En fremtid eid av fellesskapet

Metacade har som nevnt planer om å bli en Dao. Når utviklingen av plattformen er fullført, vil teamet overlevere nøklene til fellesskapets medlemmer. Valgte ledere vil da være ansvarlige for å implementere beslutningene tatt av Metacade-fellesskapet.

Metacade (MCADE) kan være din beste investering i 2023

Det er tydelig at Metacade har en utmerket posisjon for å dominere metavers token-området i 2023. Med sin fellesskapsfokuserte tilnærming, flere innovative Web3-klare funksjoner og plass i to av de raskest voksende bransjene i verden, kan MCADE-tokenet gi utrolig avkastning i år.

Noen analytikere har spådd at den kan nå $ 0,20 og enda høyere innen utgangen av dette året. Det betyr at hvis du kjøpte akkurat nå for $ 0,012, ville du vært opp 1.500 % hvis disse prognosene stemmer! For å sette det i perspektiv kan en investering på $ 1.000  gjort i dag være verdt $ 15.000, akkurat i tide for 2024. Ettersom tiden renner ut for å bli involvert, ta en titt på Metacade sitt presale før det er for sent.
Du kan delta i MCADE sitt presale her.