Apecoin (APE) prisanalyse – grunnen til at APE-investorer strømmer til Metacade (MCADE)

Av:
Jan 27, 2023
Listen
  • Mangel på klarhet rundt ApeCoin sitt Otherside-metavers har gjort investorene frustrerte
  • Metacade er et innovativt nytt metavers og play-to-earn prosjekt
  • APE-investorer er imponert over Metacade sine fellesskapsfunksjoner og prestasjon under presale

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for å få de siste oppdateringer >

Lurer du på hva fremtiden vil bringe for ApeCoin og tenker på å investere i alternative metavers-tokens? Da er du på rett sted. I denne artikkelen vil du finne en ApeCoin prisanalyse og grunnen til at noen APE-investorer allerede har satt pengene sine i et spennende nytt metavers-prosjekt kjent som Metacade.

ApeCoin (APE) etterlater investorer i mørket

ApeCoin er nytte- og styringstokenet til APE-økosystemet. Den lar innehavere få tilgang til eksklusive funksjoner som spill, arrangementer og varer, og gir dem stemmerett i ApeCoin Dao. APE ble opprettet av Yuga Labs, teamet bak tre av de mest verdifulle NFT-prosjektene gjennom tidene – spesielt Bored Ape Yacht Club (BAYC).

En annen av disse tre er Otherdeeds. Otherdeeds er det virtuelle landet Otherside, Yugas mest ambisiøse prosjekt til nå. Otherside er en interoperabel metaversopplevelse som lar spillere gjøre sine NFTs om til spillbare karakterer og fordype seg i et fjerntliggende land fylt med unike romvesener kjent som Koda.

En mangel på klarhet rundt prosjektet ha imidlertid nylig avskrekket APE-investorer. Mens en demo, «First Trip», ble sluppet i 2022, er det ikke mye informasjon om hvordan det ferdige produktet faktisk vil se ut. Gitt mangelen på konkrete planer og vagt språk fra Yuga Labs når de beskriver Otherside, har noen til og med stilt spørsmål ved om prosjektet bare er et forsøk på å tjene på den økende metavers-trenden.

ApeCoin (APE) prisanalyse

Etter å ha falt over -50 % fra toppnivå på $ 5,25 til det laveste på $ 2,61 etter FTX-kollapsen, har APE nylig sett en gjenoppblomstring, med en topp på $ 5,10 den 10. januar. Dette vil sannsynligvis være et område som møter betydelig motstand, og ulike ApeCoin prisanalyser setter neste mål til $ 4,25. Derfra er det forventet at APE vil falle lavere, med ApeCoin prisanalyse som anslår at APE kan synke så lavt som til $ 2 eller $ 3.

Metacade (MCADE) har en klar retning

I mellomtiden har APE-investorer lett etter andre metaversrelaterte prosjekter som presenterer litt mer klarhet i fremtidsplanene sine. Et av disse prosjektene er Metacade, en fellesskapshub bygget for alt av metavers og play-to-earn (P2E) spill. Det opprinnelige tokenet MCADE har tiltrukket seg millioner i investeringer under presale, med en anstendig del som sannsynligvis har kommet fra APE-investorer.

Metacade har alt du kan forvente av et sosialt spillfellesskap – fora, chat, anmeldelser, rom for deling av innhold og andre vanlige arrangementer. Ved å bruke blokkjedeteknologi er Metacade ute etter å transformere måten disse fellesskapsledede plattformene eies og drives på.

For eksempel tilbyr den MCADE-belønninger til alle som deler anmeldelser og alfa, noe som betyr at brukere oppmuntres til å hjelpe hverandre med å komme videre. Det er også pay-to-play virtuelle arkadespill, kun muliggjort av krypto mikrotransaksjoner.

En annen funksjon som har vært en hit med APE-investorer er Metagrant. Metagrants er en måte for MCADE-eiere å bevilge midler til utviklere som bygger spillene de ønsker å spille. For å vinne en Metagrant sender utviklere inn spillforslagene sine til en konkurranse, og brukerne stemmer på favorittene sine. Ideen som vinner flest stemmer tildeles finansiering fra kassen, og utviklere har til og med muligheten til å teste spillet sitt ved å bruke Metacade sitt opprinnelige testmiljø. Den første Metagrant forventes å bli delt ut senere i år. 

Metacade (MCADE) prisanalyse

Som nevnt er MCADE-tokenet fortsatt i presale, men sammenlignet med ApeCoin prisanalyse har den prestert ekstremt bra de siste ukene. Akkurat nå er MCADE verdt $ 0,012 i trinn 2 av presale, opp 50 % fra betasalgsprisen på $ 0,008. Når presale er ferdig er MCADE anslått å være verdt $ 0,02, og når MCADE treffer de åpne børsene vil prisen sannsynligvis stige!

Metacade (MCADE) er mer lovende enn ApeCoin (APE)

Når det gjelder å investere i metavers og P2E-spill, er Metacade den klare vinneren her. Mens ApeCoin drar nytte av gjenkjenneligheten og Yuga Labs sin tidligere suksess med sine NFT-prosjekter, gjør de vage planene for Otherside det til en veldig spekulativ investering. Som det fremgår av ApeCoin prisanalyse er potensialet for profitt for APE begrenset, i hvert fall på kort sikt.

På den annen side har Metacade en klar visjon om hvordan de ønsker å gå videre, som demonstrert i sin whitepaper. Fra fellesskapsbelønninger til Metagrant, Metacade tilbyr en virkelig unik opplevelse som sannsynligvis vil tiltrekke seg tusenvis av brukere.

Enten du er en APE-investor eller bare er spent på å utforske metaverset og P2E, er nå det ideelle tidspunktet for å sjekke ut Metacade. Over 350 millioner tokens er allerede solgt, og dette tallet forventes å stige så høyt som 1,4 milliarder mot slutten av presale. Ved å komme inn nå kan du sikre deg plass før prisene stiger ytterligere. Besøk nettsiden til Metacade sitt presale så snart som mulig for å lære mer, og for å skaffe deg dine MCADE-tokens før det er for sent!

Du kan kjøpe ApeCoin(APE) på eToro her.

Du kan delta i Metacade sitt presale her.

Ad

Invester i de beste kryptovalutaene raskt og enkelt med verdens største og mest pålitelige megler, OKX.

8.5/10