Ad

CROWN kunngjør stemmerett overfor film

Av:
Jan 31, 2023
Listen
  • Crypto har blitt herjet, spesielt metaversen, men det er fortsatt firmaer der ute
  • Metaverses fall er symbolisert av Facebooks fall siden omprofileringen til Meta
  • CROWN kunngjør stemmerett for kommende filmer, til tross for fortsatte kamper i metaversen

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheter for å få de siste oppdateringer >

Du kan bli tilgitt for å tro at, gitt blodbadet av 2022- krypto -tilbaketrekket, er innovasjon i verdensrommet over.

Leter du etter signaler og varsler fra pro-traders? Registrer deg GRATIS på Invezz Signals™. Tar 2 min.

Det er imidlertid fortsatt selskaper som jobber i området.

Målet om å øke tilgjengeligheten flyter ofte rundt i kryptosirkler som en potensiell fordel med kryptovaluta. Selv om økonomiske applikasjoner vanligvis er det viktigste, er det ambisjoner om å presse utover dette også.

Underholdning er et slikt eksempel. Forbrukere har tradisjonelt aldri hatt innspill til den kreative retningen av en bedrifts produksjoner, eller i hvert fall ikke direkte. Denne uken kunngjorde et metaverse-selskap at det vil gi token-innehavere muligheten til å stemme på karakterer i tre kommende animasjonsfilmer.

Filmene er anslått å ha et budsjett på mellom $15 millioner og $16 millioner, og vil bli laget av T&B Media Global. Metaverse-selskapet som gir fans rett til å stemme på disse karakterene er CROWN Token Project.

De tre kommende filmene har tittelen Looking for Gods, Forestias og Blue City.

Konkurransen her er selvfølgelig hard, og plassen har blitt herjet det siste året. Der metaverse pleide å være en fasjonabel setning som lovet en ukjent fremtid, er den nå nesten symbolsk for oksemarkedshysteri på høyden av nullrenten, pengetrykking-bonanzaen i pandemiårene.

Vi har sett Facebook slite etter rebranding som Meta, med tusenvis av ansatte permittert forrige måned. Aksjekursen falt 70 % i løpet av et år etter ommerkingen til Meta og omfavnelsen av metaverse. Selv etter det teknologiomfattende rallyet de siste ukene, er den fortsatt ned over 50 %.

Hvis Meta sliter, tenk hvor ille det er for de mindre selskapene.

Ikke desto mindre fortsetter showet, og prosjekter som CROWN har som mål å bygge og generere nytte for de som fortsatt tror.

Det gjenstår å se om suksess kan oppnås i dette nye paradigmet med høye renter, med kryptos rykte i høykant .

Kryptovaluta