4 grunner til at Metacade ikke føler på krypto-krakket

Av:
Feb 1, 2023
Listen
  • Metacade er et nytt prosjekt i spillmarkedet i det $ 200 milliarder store gaming-markedet
  • Prosjektet vekker stor oppmerksomhet på grunn av mange positive faktorer
  • Metacade presale blir raskt utsolgt og vil neppe være tilgjengelig lenge

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for å få de siste oppdateringer >

Det er en utrolig følelse å finne en kryptoinvestering på et tidlig stadium som du tror vil gi markant fortjeneste, og det er ikke uvanlig å bruke lang tid på å finne ut hvilket prosjekt som kan gjøre deg rik.

Metacade vekker oppmerksomhet over hele krypto-universet og videre, ettersom mange erfarne investorer ser potensialet. Mens de fleste prosjekter sliter med å komme seg over krypto-krakket, føler ikke Metacade på det i det hele tatt. Metacade har allerede fått inn mer enn $ 1,7 millioner under presale, og solgt over 201 millioner tokens i løpet av noen få uker.

Med så mye som skjer for det nye prosjektet, er det vanskelig å bare gi én grunn til at Metacade for øyeblikket er urørlig, og det er fire faktorer som definitivt spiller en rolle. Men først er det viktig å forstå hva prosjektet er og gjør.

Hva er Metacade?

Metacade er klar til å bli den største Web3-drevne arkaden, og tilbyr spillere muligheten til å tjene når de spiller fantastiske titler i Metacade play-to-earn (P2E) økosystem.

Belønninger er et stort tema gjennom hele prosjektet. Brukere blir belønnet for å spille spill og gjennom mange andre interaksjoner, som for eksempel gjennom konkurranse- og turneringsspill. De kan til og med tjene for å bidra til plattformen ved å skrive spillanmeldelser eller dele alfa. Dette gir et enormt økonomisk insentiv for brukeradopsjon over tid, noe som sannsynligvis vil føre til høy fremdrift ettersom nettverkseffekter virkelig slår inn i løpet av 2023.

Etter å ha lagt en klar strategi i prosjektet sitt whitepaper, er det tydelig at prosjektet har vært nøye planlagt ned til minste detalj.

Hvordan fungerer MCADE?

Prosjektet bruker verktøytokenet MCADE for å drive økosystemet. MCADE er ikke bare den primære metoden for handel på tvers av plattformen –  den blir brukt til alt fra turneringsavgifter til kjøp av varer,  men  kan også satses for å tillate token-eiere til å bidra til plattformen ved å forplikte sine tokens og i retur tjene en passiv inntekt.

Prosjektet har også en innovativ ny funksjon kjent som Metagrants, som gir en rekke insentiver for ulike interessenter til å utvikle økosystemet. Spillutviklere vil kunne presentere sine ideer for nye spill for fellesskapet, med MCADE-innehavere som med jevne mellomrom stemmer over hvilke prosjekter som skal tildeles midler. Dette sikrer at fellesskapet er i stand til å forme den fremtidige retningen til plattformen og bygge interesse for nye spillutgivelser i prosessen.

Prosjektet har mye på gang, så hvilke faktorer er de største grunnene til den enorme interessen for prosjektet?

1. Forstyrrer en allerede enorm industri

Videospill er en enorm og voksende bransje, med spill som nå er større enn både filmer og sport til sammen. Ved å benytte seg av en allerede veletablert sektor, er Metacade i stand til å utnytte den enorme interessen som allerede er i gaming-universet, og unngå bekymringene for krypto-kræsj.

Dette betyr at teamet kan fokusere utelukkende på å levere, da markedet er godt etablert. Det betyr også at hvis Metacade er i stand til å sikre bare en liten del av $ 200 milliarder-markedet, vil token-innehavere se på en astronomisk avkastning.

2. Utrolig token-verktøy

MCADE-tokenet er avgjørende for funksjonen til plattformen, noe som gjør den forutbestemt for stor oppgang når adopsjonen av plattformen virkelig starter. Ettersom flere og flere brukere må kjøpe tokenet for å få tilgang til økosystemet og spille med vennene sine vil FOMO-nivåene være høye, og dette vil gi betydelig avkastning.

Med prosjektet som også har godt utformede funksjoner for innsats, vil mange investorer gjerne lene seg tilbake og høste den passive inntekten ettersom deres verdi av MCADE-beholdning vokser i takt.

3. Store investorer ser potensialet

Det er ingen overraskelse å høre ryktene om at en rekke store investorer allerede har sikret seg en stor kvote av Metacade, ettersom de med de største ressursene gjerne er i stand til å identifisere prosjekter med høyt potensial tidlig.

Store investorer ønsker ofte å investere i det lange løp, ettersom de tjener på både innsats og å gi token-likviditet. Dette gir også forsikring for mindre investorer om at prosjektet er svært velkomment, og en ytterligere grunn til at prosjektet er immun mot et krypto-krakk.

4. Seriøs planlegging av trygghet og sikkerhet

Ettersom prosjektet blir revidert av det velrespekterte kryptosikkerhetssystemet CertiK, vet investorer at Metacade-teamet har tatt sikkerhet på alvor og redusert mange potensielle risikoer på tvers av plattformen.

I tillegg har ikke Metacade tilgang til brukernes lommebøker. Interne transaksjoner krever to eller flere private nøkkelsignaturer for å sende transaksjoner på plattformen. Sikkerhet er bare enda en grunn til at investorer ser ut til å hoppe på presale.

Er Metacade verdt å investere i?

I investeringskretser er det ingen tvil om at Metacade er en sjelden mulighet, og at prosjektet fortsetter å tiltrekke seg mer og mer oppmerksomhet. Dessuten er det klart at sjansen for å bli involvert tidlig, og til rabatterte priser, sannsynligvis ikke vil vare så mye lenger – med smarte investorer som forstår at krypto-krakk ikke kommer til å påvirke Metacade i det hele tatt.


Du kan delta i MCADE sitt presale her.

Ad

Invester i de beste kryptovalutaene raskt og enkelt med verdens største og mest pålitelige megler, OKX.

8.5/10