De 7 beste kryptoinvesteringene på lang sikt

Av:
Feb 8, 2023
Listen
  • Markedsforholdene for krypto-bjørnemarkedet fortsetter inn i 2023 – inngang til kryptomarkeder til en lav pris
  • Bitcoin halveringsbegivenhet kommer i april 2024, med forventet retur til nytt oksemarked i 2025
  • Kjøp av kryptomynter nå kan gi utmerkede langsiktige investeringer

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for å få de siste oppdateringer >

Langsiktige kryptoinvesteringer er ofte avhengig av markedssykluser for å bringe dem inn i bevisstheten til det bredere kryptopublikummet. Verdiene skyter i været under oksemarkeder, for en etterfølgende syklus inn i bjørnemarkedet hvor verdiene synker betydelig. Det er under sistnevnte hendelser at den beste langsiktige kryptoverdien kan bli funnet. Det å kjøpe til en lav pris gir investeringen mulighet til å holde seg til forholdene under oksemarkedet kommer tilbake, ofte etter Bitcoin (BTC) sin halveringsbegivenhet.

Markedsforholdene under bjørnemarkedet  fortsetter inn i begynnelsen av 2023, og det er potensial for langsiktige investorer å oppnå god avkastning. Her er de syv beste langsiktige kryptoinvesteringene du kan gjøre nå, for å sikre maksimal avkastning under det neste oksemarkedet:

  • Metacade (MCADE)
  • Bitcoin (BTC)
  • XRP (XRP)
  • Sandbox (SAND)
  • Axie Infinity (AXS)
  • Synapse (SYN)
  • Solana (SOL)

1. Metacade (MCADE) – GameFi-innovasjon med betydelig langsiktig potensial

Metacade er metaverset sitt første fellesskapseide blokkjedebaserte virtuelle spillarkade og blant de beste langsiktige kryptoinvesteringer, som potensielt kan gi enorm avkastning. Plattformen har som mål å bli den viktigste kilden til play-to-earn (P2E) spill i metaverset, med betydelig passive inntekter i form av kryptobelønninger tilgjengelig for brukere. Metacade planlegger å bygge det største fellesskapet av spillentusiaster, enten det er tilfeldige spillere eller de mer erfarne.

Selv om det først og fremst er en P2E-plattform, er det flere andre funksjoner som brukere kan dra nytte av for å tjene penger, som for eksempel Create2Earn-funksjonen som belønner brukere for sosiale interaksjoner i fellesskapet. Compete2Earn der brukere kan satse det opprinnelige MCADE-tokenet for å delta i premietrekninger og turneringer på nett, og fra 1. kvartal 2024 og videre – den nye Work2Earn-ordningen.

Nye utviklere vil dra betydelig nytte av Metacade sitt spennende veikart like mye som spillere, med Metagrants-ordningen som gir muligheten til å utdele finansiering for å støtte utviklingen av nye eksklusive titler. Søknader legges på en liste som går videre til fellesskapets medlemmer som stemmer på sine favoritter. Ideene som får flest stemmer får støtte med kryptobevilgninger. Metagrant går live i 3. kvartal 2023, med de første titlene på de virtuelle hyllene 1. kvartal 2024.

Hvorfor kjøpe MCADE?

Presale gir investorer utmerkede muligheter for å støtte nye prosjekter på et tidlig stadium. De som har robuste prosjektplaner øker jevnt i verdi når de treffer børsene, og Metacade er ikke annerledes.

Tokenet tilbyr utmerket verdi selv om MCADE-lanseringen skjer under dagens krypto markedsforhold. Med etterspørselen som sannsynligvis vil øke når den offentliggjøres, og med markedsforholdene som følger etter, vil tidlige investorer ha en mulighet for å oppnå enorm avkastning i de kommende månedene og årene. Disse forholdene gjør MCADE til en av de beste langsiktige kryptoinvesteringene som er tilgjengelig for øyeblikket.

>>> Du kan delta i MCADE presale her <<<

2. Bitcoin (BTC) – den største kryptospilleren som skaper forventninger i markedet

Kryptomarkeder er uløselig knyttet til ytelsen til Bitcoin, den største kryptovalutaen i omløp. Som en pioner i kryptovaluta-verdenen har Bitcoin sementert seg som en flaggbærer av verdi på tvers av kryptomarkeder. For mange investorer blir Bitcoin sett på som en reservevaluta for kryptomarkeder på samme måte som USD har makten over globale aksjemarkeder.

Når BTC har et verdifall følger alle andre kryptovalutaer etter, noe som gjør ytelsen til Bitcoin til målestokken som markedsforholdene kan måles mot. Når Bitcoin blomstrer, opplever kryptomarkeder positive forhold. Under prisfallet i 2022 og nå også i 2023, har bjørnemarkedsforhold en tendens til å påvirke hele markedet.

Hvorfor kjøpe BTC?

Mens BTC har drevet handel på noen av de laveste nivåene i flere år under nåværende bjørnemarked, har historien vist at oksemarkeder vanligvis følger i hælene på Bitcoin sin halveringsbegivenhet. Den neste halveringsbegivenheten, hvor belønningen for Bitcoin mining halveres for å motvirke inflasjon, kommer i april 2024.

I tillegg er det god praksis for investorer å ha en balansert kryptoportefølje med mer enn én mynt og noen Bitcoin-reserver. Med dagens lave pris i bjørnemarkedet, og den kommende halveringsbegivenheten, antyder Bitcoin prisprognose at verdien av BTC vil skyte i været igjen i 2025, og potensielt gi enorm avkastning for investorer som tenker langsiktig.

3. XRP (XRP) – den beste langsiktige kryptoinvesteringen i DeFi-løsninger

XRP, ellers kjent som Ripple, er en DeFi digital aktiva som støtter globale betalinger i sanntid ved å tilrettelegge for økonomiske overføringer effektivt og med ekstremt lave gebyrer. Plattformens enorme styrke ligger i det store antallet brukertilfeller som inkluderer opptil 60 % besparelser i transaksjonsgebyrer sammenlignet med finansielle organer i den virkelige verden.

Det opprinnelige XRP-tokenet ligger til grunn for Ripplenet, en av de beste leverandørene av Fintech-betalingstransaksjoner i bedriftsklasse det siste tiåret, noe som reduserer tiden det tar for banker å behandle internasjonale transaksjoner. I tillegg støtter XRP XRP Ledger (XRPL), et nytt desentralisert blokkjedenettverk som støtter smarte kontrakter og desentraliserte apper (dApps).

Hvorfor kjøpe XRP?

Ripple befinner seg for tiden i et langsiktig søksmål fra US Securities and Exchange Commission (SEC), som ved første øyekast gjør det til et merkelig valg som en langsiktig kryptoinvestering. Mange eksperter tror imidlertid at Ripple vil komme uskadd ut av søksmålet, noe som vil gi myntverdien et øyeblikkelig løft.

Dette, i tillegg til Ripples langvarige forhold til flere globale finansinstitusjoner, inkludert Bank of England og JP Morgan, gir ekstra sikkerhet for XRP som en langsiktig kryptoinvestering.

4. Sandbox (SAND) – GameFi-tittel med stort potensial støttet av kjendiser

Sandbox er en av de mest populære desentraliserte GameFi-plattformene som lar brukere kjøpe digitale eiendomstomter og utvikle dem til flere forskjellige bruksområder. Spillere som er kjent med Minecraft og Roblox vil føle seg hjemme i Sandbox, da plattformens brukergenererte innholdskapasitet (UGC) er blant de beste av alle blokkjedebaserte spill.

Brukere kan bruke Sandbox sin enkle og intuitive plug-and-play-mekanikk for å lage sine UGC, fra digitale eiendeler og karakterer til noen av de mest dyptgående spillopplevelsene hvor som helst i metaverset.

Sandbox har hatt fordeler av støtten fra noen av de største navnene i mote-, business- og popkultur-verdenen, med Snoop Dogg, Paris Hilton, Adidas og Gucci blant dem som har kjøpt digitalt land. For å vise frem plattformens kapasitet har Warner Music opprettet en virtuell fornøyelsespark med musikalsk tema, mens Tony Hawk har annonsert planer om å bygge en virtuell skatepark som brukerne kan oppleve.

Hvorfor kjøpe SAND?

Sandbox har posisjonert seg som en viktig aktør i den digitale eiendoms- og GameFi-sektoren med sine tilgjengelige UGC-verktøy som alle kan bruke, i tillegg til støtten fra store navn. Med anslåtte inntekter på $ 800m innen 2028 i den digitale eiendomsbransjen og mer enn 165.000 individuelle tomter i Sandbox, ser plattformens livsspann ut til å være sikret.

Mens Sandbox har lidd på grunn av forholdene i bjørnemarkedet, representerer den nåværende lave verdien av SAND som er priset til $ 0.4579, en utmerket verdi som en langsiktig krypto investeringsmulighet.

5. Axie Infinity (AXS) – metaverset sin PVP-tittel fortsetter å tiltrekke seg fans

Sky Studios gaming-tittel og flaggskip i metavers, Axie Infinity, er en utmerket GameFi-tittel som vil være kjent for fans av Pokemon Go som eksploderte i spillbevisstheten for noen år siden. Denne blokkjede-tittelen kombinerer utmerket P2E-evne med den avhengighetsskapende opplevelsen til Pokemon Go.

Det opprinnelige AXS-tokenet brukes til å kjøpe, selge og bytte karakterer kjent som Axies. De kan trenes, utstyres og utvikles for å forbedre deres evner i kamper mot andre spillere sine Axies. Vinnende dueller gir spillere belønninger som kan innløses for å utstyre karakterene sine ytterligere, forbedre kampevnen deres eller kjøpe nye Axies som kan legges til arsenalet.

Hvorfor kjøpe AXS?

I 2023 vil det rulles ut flere utbygginger på tvers av Axie Infinity-plattformen for å bringe de beste Web3-teknologiene, og forbedre spillopplevelsen uten å påvirke brukeropplevelsen. Den skreddersydde Ronin-broen, en Ethereum-basert sidekjede, lover å la spillet utnytte makten til Ethereum sin blokkjede fullt ut.

AXS har vært en etablert mynt i flere år, og har følgelig blitt påvirket av forholdene i bjørnemarkedet 2022. Den nåværende prisen på $ 7,37 er betydelig lavere enn myntens toppnivå på $ 166, oppnådd under det siste oksemarkedet 2021, og viser betydelig langsiktig potensial for investorer som kjøper nå.

6. Synapse (SYN) – meldingsprotokoll på tvers av kjeder med utmerkede utsikter

Eksperter spår at blokkjedeinteroperabilitet vil utvikle seg over tid til et punkt hvor forskjellige kjeder kan kommunisere fullt ut med hverandre. Interoperabilitet er for øyeblikket mulig, selv om det har iboende sikkerhetsrisikoer og skaper aksesspunkter for hackere.

Synapse er en meldingsprotokoll på tvers av kjeder som løser dette sikkerhetsspørsmålet ved å lage en sikker datadelingsmetode mellom blokkjeder som muliggjør sikre smarte kontraktsinstruksjoner. En av de mange brukssakene for Synapse er å hjelpe dApps med lansering på flere blokkkjeder med samme kode, noe som gjør SYN til en potensielt betydelig aktør i krypto-universet i løpet av de neste årene.

Hvorfor kjøpe SYN?

Begrunnelsen for en løsning som Synapse er klar, med flere og flere operatører på jakt etter interoperabilitet på tvers av kjeder. Faktisk vil blokkjedenes fremtid se et fullt koblet økosystem av nettverk og dApps med rimeligere og raskere transaksjoner. Synapse har allerede posisjonert seg som en pioner på dette feltet.

SYN ble lansert på slutten av 2021, like etter toppen av oksemarkededet dette året, noe som betyr at den ennå ikke har fått full nytte av disse forholdene. Kombinert med det enorme potensialet til Synapse sin service i de kommende årene, er det betydelige muligheter for SYN å bli en av de beste langsiktige kryptoinvesteringene.

7. Solana (SOL) – Ethereum-alternativet er det ledende blokkjede-valget for neste generasjon

Solanas innovative proof-of-scope (PoS) og proof-of-history (PoH) konsensus-blokkjede ga plutselig kundene et rimelig, høyhastighetsalternativ til Ethereums uhåndterlige proof-of-work-tilbud (PoW). Det sendte sjokkbølger gjennom markedet da den ble utgitt. Selv om Ethereum har lukket gapet, har Solana ristet av seg forbindelsen med den falne kryptogiganten FTX for å forbli et av de mest omfattende Web3-økosystemene på markedet.

Nettverket er hjemsted for flere populære NFT-samlinger, dApps og andre plattformer, som har dratt nytte av Solanas markedsledende transaksjonsbehandling av blokker. I tillegg tilbyr Solana utmerket energieffektivitet og høy kapasitet samtidig som den tilbyr brukere utmerket sikkerhet og skalerbarhet.

Hvorfor kjøpe SOL?

Solana sin opprinnelige SOL-token har falt betydelig fra toppnivå på $ 260, oppnådd på høyden av oksemarkedet i 2021, til dagens verdi på $ 17,29. Dette viser myntens vekstpotensial foran det neste oksemarkedet. Kombinert med planene i 2023 om å lansere en telefon som kan støtte dApps, vil antallet Solana-brukere sannsynligvis bare øke.

Spådommer er at den kan slå sitt toppnivå i løpet av de neste par årene, noe som gjør SOL til et av markedets beste alternativer for langsiktige kryptoinvesteringer.

Metacade: blant de beste langsiktige alternativene for kryptoinvestering med stort avkastningspotensial

MCADE sin prestasjon under presale har hevet øyenbrynene siden lanseringen av betafasen som ble utsolgt på tre uker, med en investering på mer enn $ 1,12 mill. Presale har siden gått enda lenger, overgått alle forventninger og fått inn svimlende $ 5,6 mill. Den nåværende prisen i presale-stadiet på $0.013 representerer utmerket verdi, med tokenet som er planlagt å øke i pris etter hvert som den beveger seg mot offentlig notering.

Alt tyder på at presale blir fort utsolgt, noe som gjør vurderingen av raske kjøp av MCADE-tokens avgjørende for alle som ønsker å maksimere det langsiktige avkastningspotensialet til Metacade. Med etterspørselen etter tokens som forventes å øke når mynten treffer børser og oksemarkedsforhold i horisonten, er MCADE blant de beste langsiktige kryptoinvesteringer for investorer å legge til sin portefølje.

Du kan delta i MCADE presale her.