Metacade og Decentraland prisprognoser – to prosjekter som er forventet å stige når krypto-gaming eksploderer

Av:
Feb 8, 2023
Listen
  • Det er spådd stor avkastning for kryptospillindustrien
  • Decentraland (MANA) sikter mot nye toppnivåer
  • Metacade (MCADE) presale selges ut lynraskt, og er klar til å skyte i været

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for å få de siste oppdateringer >

Krypto-gaming, også kjent som GameFi, er en stadig voksende sektor innen blokkjedeteknologi. De beste prosjektene på området er kjent for å gi vanvittig avkastning for tidlige investorer. Et godt eksempel på dette fantastiske potensialet for solid avkastning var da Decentraland-prisen steg fra $ 0,07 til $ 5,91 i løpet av 2021.

Decentraland-prisen har lidd etter toppnivået i løpet av oksemarkedet i 2021, men den er fortsatt en av de heteste investeringene i hele Web3. Metacade er derimot fersk og i produksjon, og ser ut som det kan bli den neste 100x-perlen i kryptospill-universet.

GameFi-revolusjonen: Hvor stort kan kryptospill bli?

Etter at den første GameFi-plattformen ble opprettet i 2017, strømmet et økende antall brukere til for å delta på krypto spillplattformer for sjansen til å vinne digitale eiendeler. Kryptospill tilbyr integrerte økonomiske belønninger gjennom play-to-earn-mekanikken, og innen 2021 hadde disse unike egenskapene fått sektoren til å vokse til en verdi på $ 3 milliarder.

Utvidelsen av kryptospill forventes nå å fortsette, med plattformer som Decentraland og Metacade som driver GameFi sin fremgang mot en anslått verdivurdering på $ 40 milliarder år 2025.

Hva er Decentraland (MANA)?

Decentraland er et virtual reality-metavers i åpen verden som lar brukere kjøpe og selge digital eiendom. Brukere kan bygge hva som helst på sitt kjøpte land, og Decentraland-miljøet har utviklet seg til en viltvoksende virtuell by som tilbyr mange forskjellige opplevelser som spillere kan utforske.

Dette universet har nå blitt delt inn i forskjellige distrikter, med områder som er dedikert til non-fungible tokens (NFTs) som kunstverk, kryptovaluta-basert gambling og play-to-earn kryptospill, blant en rekke andre tilgjengelige opplevelser.

Decentraland har potensial til å drive fremgang i metaversutvikling, ettersom plattformen gir mer makt til brukere for å bygge ut den virtuelle verdenen. I tillegg til dette er alle kreasjoner lett å tjene på, noe som bidrar til å belønne brukere for tiden og innsatsen de legger ned mens de bygger opplevelser i Decentraland-universet.

Decentraland prisprognose 2025: vil MANA nå $ 5?

Decentraland-prisen er for øyeblikket over 90 % ned fra sitt toppnivå, noe som i hovedsak skyldes det pågående bjørnemarkedet og ikke prosjektets essensielle verdi. Over tid forventes Decentraland-prisen å ta seg opp igjen, og mange eksperter spår nye rekorder for MANA-tokenet i løpet av de kommende årene. Innen 2025 er MANA spådd å gjenvinne $ 5-nivået og kan begynne å ta fart etter hvert som Decentraland-prisen presses høyere.

Hva er Metacade (MCADE)?

Metacade bygger den største arkaden på blokkjeden. I motsetning til Decentraland, som tilbyr alle brukere en lignende kryptospillopplevelse, vil Metacades play-to-earn (P2E) arkade tilby en rekke forskjellige spill. Metacade sine kryptospill vil variere fra klassiske titler i arkadestil til helt nye spill som er utviklet spesielt for den metaverse arkaden.

Prosjektet setter også opp et omfattende sett med tilleggsfunksjoner for å berike den generelle brukeropplevelsen innen kryptospill. Metacade har som mål å bli et sentralt, livlig knutepunkt for Web3-fellesskapet, og tilbyr et fristende utvalg av belønningssmekanikk som er mer omfattende enn P2E-arkaden.

Hvordan fungerer MCADE?

MCADE-tokenet vil bli brukt til å gi  P2E-belønninger til spillere i arkaden, samt for å få tilgang til Metacade sine Compete2Earn-funksjoner. Compete2Earn vil involvere betalte inngangsturneringer der spillere kan konkurrere for sjansen til å vinne store kryptovaluta-premier, samt omfattende premietrekninger på tvers av plattformen.

Videre vil Metacade belønne brukere for å bidra til fellesskapet på en rekke måter. Create2Earn-funksjonen vil stimulere til kunnskapsdeling og innholdsskaping på plattformen, ettersom brukere kan tjene MCADE-tokens for å dele alfa, legge ut spillanmeldelser eller samhandle med andre medlemmer av Metacade-fellesskapet.

Metacade skaper også fremtidige arbeidsplasser for Web3-brukere. Work2Earn-mekanikken vil koble kryptoentusiaster til betalte jobbmuligheter, enten på deltid eller heltid, og også belønne spillere for å teste ut banebrytende arkadespill før de lanseres på plattformen.

Metacade prisprognose 2025: Vil MCADE nå $ 5?

MCADE er et helt nytt prosjekt som allerede har vokst i popularitet. Tokenet startet nylig sitt presale-arrangement, der betafasen ble fullstendig utsolgt på litt mer enn 3 uker.

Metacade kan bli et ledende prosjekt innen krypto-gaming i løpet av de kommende årene, med langsiktig prismål på $ 5 i 2025. Fra slutten av presale vil dette være en avkastning  på 250x, noe som gjør Metacade til en av de kryptoinvesteringene som har høyest potensial hvor som helst i Web3.

Er MCADE verdt å investere i?

MCADE presale er en av de beste investeringsmulighetene som er tilgjengelig akkurat nå – ikke bare i kryptospillsektoren, men i hele Web3. Krypto-spillplattformer som Decentraland og Sandbox har oppnådd over 100x avkastning de siste årene, og nå ser det ut til at MCADE vil komme tilbake til Decentraland-prisen i de tidlige stadiene.

Metacade ser uten tvil ut som et sterkt tillegg til enhver investeringsportefølje. Imidlertid stiger tokenet fra $ 0,008 til $ 0,02 i løpet av presale, noe som betyr at investorer må være raske for å kjøpe MCADE til best mulig pris. Foreløpig ser krypto-gaming ut som et ypperlig område for kryptoinvestorer, siden Metacade og Decentraland sine prisprognoser begge er positive.


Du kan delta i Metacade sitt presale her.