Topp metavers-prosjekter får et løft fra Fidelity Investments. Kan Metacade også vokse?

Av:
Feb 8, 2023
Listen
  • Amerikansk leverandør av finansielle tjenester bygger nytt metavers-prosjekt
  • Unik utdanningsplattform bygget i samarbeid med Decentraland
  • Den stigende stjernen Metacade (MCADE) søker å bygge videre på Fidelity sin inntreden i krypto

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for å få de siste oppdateringer >

Den amerikanske multinasjonale leverandøren av finansielle tjenester Fidelity Investments, har kunngjort sine intensjoner om å lansere sitt eget metavers-prosjekt, The Fidelity Stack. Ved å bruke Decentraland sin digitale eiendomsplattform for virtuell virkelighet, blir The Fidelity Stack beskrevet som en «oppslukende metavers-opplevelse» der spillere inviteres til å gjennomføre Invest Quest-utfordringen.

Med en annen global finansiell storhet som tar i bruk makten og potensialet til metaverset, spør eksperter hva dette betyr for det bredere kryptosamfunnet. Etter hvert som et nytt publikum blir eksponert for utsiktene som tilbys av metavers, er mulighetene for nye metavers-prosjekter som GameFi-plattformen Metacade enorme.

Hva er Metacade?

Metacade har som mål å bringe fortiden inn i fremtiden med sin revolusjonerende nye virtuelle videospill-arkade ved å være vertskap for klassiske arkadespill sammen med moderne arkade-titler drevet av det beste innen Web3-teknologi  på sin nye plattform. De spennende planene ser ut til å forvandle landskapet for blokkjede-gaming med deres uovertrufne antall play-to-earn (P2E) titler som gir spillerne valget mellom å se tilbake på tidligere tider eller se fremover og inn i fremtiden, alt på ett sted.

Mens plattformens primære fokus er å lansere metavers P2E-gaming i en ny stratosfære, har Metacade mange ben å stå på. Ved siden av P2E-mekanikken finnes det flere andre inntektsområder for brukere av fellesskapet der der de kan tjene en passiv inntekt. For eksempel belønner Create2Earn-ordningen spillere for å dele alfa, skrive spillanmeldelser og bidra til live chat. Jo mer en person samhandler sosialt med samfunnet, desto mer vil de tjene kryptobelønninger.

Andre inntektsstrømmer inkluderer Compete2Earn-programmet, der brukere kan satse MCADE-tokens, plattformens opprinnelige mynt, for å delta i nettturneringer og vanlige premietrekninger for å ha sjansen til å vinne en andel av lukrative premiepotter, mens Work2Earn-initiativet blir lansert  4. kvartal 2024. Medlemmer av fellesskapet kan tjene samtidig som de kan spille, beta-teste nye Metacade-titler og søke heltids karrieremuligheter innen Web3-utvikling på jobbtavlen.

Hvordan fungerer Metacade?

MCADE-tokenet driver hele Metacade-operasjonen og finansieres gjennom flere inntektsstrømmer. Plattformens fellesskap kan bidra gjennom Compete2Earn token innsatsordning og dra nytte av det store utvalget av pay-2-play titler, akkurat som de ville gjort i en virkelig arkade.

Ekstern finansiering oppnås på flere måter, inkludert salg av annonseplass til forskjellige selskaper, slik at andre gaming-selskaper kan lansere spillene sine på Metacade gjennom plattformens lanseringsfunksjonalitet, og belaste Web3-selskaper for å legge ut ledige Web3-stillinger på hubens jobbtavle.

Denne finansieringen sørger for strømmer av mynter som renner inn i lommebøkene til fellesskapet som kryptobelønninger og finansiering, en av plattformens mest spennende funksjoner.

Metacade – metavers gaming prosjekt-innovasjon

Kirsebæret på toppen av Metacade-kaken er den innovative Metagrants-ordningen, som oppmuntrer til utvikling av eksklusive nye P2E-titler samtidig som de oppmuntrer de beste spillutviklingstalentene til å ta de neste stegene inn i Web3-design. Programmet lanseres i 3. kvartal 2023.

Utviklere kan søke om tilskudd for å støtte sin virksomhet for å lage nye P2E-spill som de tror Metacade sitt spillfellesskap vil like. Plattformen har full autonomi til å velge titlene de vil spille, med full stemmerett, og de mest populære ideene får finansiering før de settes ut i produksjon.

De mange varierte fordelene med Metagrants-programmet vil merkes gjennom Metacade og i den bredere GameFi-industrien. Metacade mottar de best mulige nye spillene spesielt utvalgt av brukerne mens de holder seg i forkant med den vanlige utgivelsen av spennende nye titler.

I mellomtiden får utviklere muligheten til å få essensiell erfaring innen Web3-utvikling, noe som hjelper dem når de søker på ledige stillinger på fellesskapets jobbtavle. Det bredere Web3-fellesskapet vil tjene på de beste og mest innovative nye talentene som driver bransjen fremover.

Kan Metacade konkurrere mot Fidelity Investments?

Det fine med metavers-prosjekter er at de lille virksomheten kan konkurrere mot store selskaper og vinne. Til sammenligning vil Fidelity sitt nye metavers-prosjekt appellere til de som er interessert i finansielle tjenester. Mens Metacade har bred appell utover en enkelt demografi, markeres det som et av de beste metavers-prosjektene i 2023.

Selv om Fidelity kan stole på de enorme økonomiske musklene som følger med å være en av de største leverandørene av finansielle tjenester i USA, ser Metacade sin fellesskapsledede tilnærming ut til å bli normen blant metavers-prosjekter. Dette fellesskapet brukes for å desentralisere makt fra storbedrifter og legge den tilbake i hendene på fellesskapet.

MCADE: Det beste metavers-prosjektet tilgjengelig for kjøp i 2023

Metacade lanserte nylig MCADE presale-prosessen som raskt tok fart. Presale er godt i gang og har så langt fått inn utrolige $5.6m.

Hver fase av presale forventes å selge ut raskt, så investorer som leter etter utmerket langsiktig verdi bør skaffe seg tokens til nåværende verdi på $0.013. Populariteten til Metacade, kombinert med planene om å ta GameFi-industrien med storm, gjør det til et av det beste metavers-prosjektet tilgjengelig i 2023, med antatt enestående langsiktige utsikter for en potensielt enorm avkastning.

Du kan delta i Metacade sitt presale her.