Investorer har tillit til krypto igjen – 3 grunner til at du bør investere i GameFi-arkaden Metacade

Av:
Feb 16, 2023
Oppdatert: Mar 1, 2023
Listen
  • Investorer får tillit til krypto igjen og GameFi-prosjekter gir gode resultater.
  • Metacade – en helt ny plattform som har solgt ut fire stadier av presale, og fått inn $7,8m på 14 uker.
  • MCADE-token kan nå $ 7 innen 2025, og tilby investorer potensiell avkastning på over 100x investeringen.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for å få de siste oppdateringer >

De to første ukene av 2023 så lovende prisbevegelse for resten av året, da Bitcoin steg 40 % og tok mye av markedet med seg. Axie Infinity steg 75 %, mens Decentraland skjøt i været med 169 %.

Med den positive prisbevegelsen til Axie Infinity og Decentraland ser GameFi ut til å eksplodere igjen. Men kan Metacade, en helt ny GameFi-plattform, gi høyere avkastning enn Axie Infinity og Decentraland i løpet av de kommende årene?

Den eksplosive veksten til GameFi

Store GameFi-prosjekter som Axie Infinity og Decentraland har vært noen av de beste investeringene de siste årene. Bare i 2021 skjøt Axie Infinity 300x i været, mens Decentraland steg 200x mellom 2020 og 2021.

Både Decentraland og Axie Infinity har noe til felles. De kombinerer play-to-earn mekanikk med morsom og vanedannende spilling og bidrar til å drive veksten av GameFi over hele verden.

GameFi er fortsatt en ny bevegelse, men den har potensial til å revolusjonere den globale spillindustrien på grunn av sine unike funksjoner. Eldre titler kan ikke matche GameFi sin brukeropplevelse med selveide tilpassbare og integrerte økonomiske belønninger. Dette har ført til at GameFi-sektoren er satt til til en verdsettelse på flere milliarder dollar på bare noen få år.

Tidlig 2023-rally: optimistiske nyheter over hele linja

I begynnelsen av 2023 steg kryptovalutamarkedet og store GameFi-prosjekter, inkludert Axie Infinity og Decentraland. Etter denne optimistiske prisbevegelsen har investorer begynt å utforske de beste områdene innen blokkjede å investere i, og GameFi kan være det beste alternativet.

En splitter ny GameFi-plattform kalt Metacade solgte fullstendig ut de tre første stadiene av presale, inkludert betastadiet. Dette skjedde på bare 10 uker, med en omsetning på $ 5 mill. for å finansiere utviklingen av den største GameFi-arkaden på blokkjeden. Siden har plattformen fått inn $ 6,2 mill.

Metacade viser tegn til stor fremtidig prisbevegelse, og eksperter antyder nå at MCADE kan være den neste 100x-perlen innen GameFi-sektoren. Med Axie Infinity og Decentraland som nå lider av loven om avtagende avkastning, kan MCADE token-presale være det beste alternativet for å oppnå stor GameFi-avkastning i de kommende årene.

Kan MCADE nå $ 5 i 2025?

Etter presale vil MCADE-tokenet bli lansert på børser, og metavers-arkaden vil begynne å støtte et voksende fellesskap av GameFi-spillere. Dette forventes å forårsake etterspørsel av MCADE-tokenet, som kan nå opp til $ 1 i 2023 alene – en 50x økning fra slutten av presale.

Utover 2023 kan MCADE begynne å ta av. Prosjektet vil være i full gang, og alle prosjektets hovedfunksjoner vil være ferdig utviklet innen 2024. Det året vil også inneholde neste Bitcoin-halveringsbegivenhet, og det forventes et langsiktig oksemarked for all kryptovaluta.

Innen 2025 kan MCADE-tokenet nå opp til $ 7, en massiv 350x økning fra slutten av presale. Metacade har potensial til å støtte et stort antall brukere over tid, siden plattformen tilbyr en omfattende GameFi-opplevelse sammen med det enorme inntjeningspotensialet for fellesskapet.

Hva er Metacade?

Metacade er den første fellesskapsdrevne arkaden. Plattformen vil kombinere et stort utvalg av arkadespill med play-to-earn mekanikk og tilby et sentralt sted for Web3-brukere å komme sammen, dele alfa og få tilgang til en rekke DeFi-funksjoner.

Prosjektet vil være et sosialt knutepunkt i Web3 og den største blokkjedearkaden. Siden Metacade er fellesskapsdrevet, planlegger plattformen å bli en Dao fra 2024 og videre, som overlater full kontroll til fellesskapet for å drive fremgangen innen GameFi.

3 grunner til å investere i Metacade

  1. Metacade sitt utvalg av arkadespill vil tilby både tilfeldig spill og gaming på konkurransenivå, med alle opplevelser i den metaverse arkaden som inneholder integrerte økonomiske belønninger for spillere.
  1. I det sosiale knutepunktet tar Metacade inntektsmekanikken ett skritt videre. Brukere kan også tjene penger gjennom Create2Earn-mekanikken, som belønner brukere for å bidra til fellesskapet ved å legge ut spillanmeldelser, dele innsikt og samhandle med andre medlemmer.
  1. Metacade vil også skape nye jobber for GameFi-entusiaster gjennom sin Work2Earn-funksjon. Dette vil koble blokkjedebrukere med betalte muligheter ved noen av Metacade sine partnerprosjekter og kan inkludere både deltids- og heltidsstillinger.

Metacade endrer spillet

I tillegg til å tilby et stort utvalg av play-to-earn spill, insentiver for innholdsskapere og nye jobber for kryptobrukere, vil Metacade direkte finansiere den neste bølgen av GameFi-innovasjon – noe som gjør den til en sann gamechanger.

Metagrants-programmet vil tillate fellesskapet å stemme på de beste nye arkadespillene før Metacade gir midler til utviklerne for å hjelpe dem med å utvikle spillene. Dette sikrer at de mest etterspurte titlene går fra idé til virkelighet, med Metacade-fellesskapet som de første som spiller nye spill.

Er MCADE verdt å kjøpe?

MCADE-token presale kan være en av de beste investeringsmulighetene i 2023. Metacade kan konkurrere med Axie Infinity og Decentraland på toppen av GameFi-rangeringen i løpet av de neste årene, noe som gir den over 100x potensiell avkastning.

Foreløpig er MCADE verdt bare $0,0155 per token. I løpet av presale vil dette prisnivået stige til $ 0,02, noe som gir investorer begrenset tid til å engasjere seg til best mulig pris. GameFi er klar til å nå neste nivå, og prosjekter som Metacade, Axie Infinity og Decentraland er klare for å få det til.


Du kan delta i Metacade sitt presale her.

Ad

Kom enkelt i gang med krypto ved å følge kryptosignaler og diagrammer av pro-trader Lisa N Edwards. Registrer deg i dag for lett å følge handler for tonnevis med altcoins på GSIC.