Crypto-appen lanserer premium Pro og Pro+ tjenester

Av:
Feb 21, 2023
Listen
  • Crypto-appen har lansert nye Pro- og Pro+-versjoner, og tilbyr nye uovertrufne verktøy
  • Lanseringen følger partnerskap med ledende kryptoindustridataleverandører
  • Crypto-appen til en annonsestøttet gratisversjon, samt de nye premium Pro- og Pro+versjonene som koster penger

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for å få de siste oppdateringer >

Crypto-appen, en verktøyfokusert mobilapp som tilbyr en alt-i-ett-løsning for kryptovalutahandlere, investorer og entusiaster, har inngått partnerskap med ledende kryptointelligensplattformer for å lansere to premiumtjenester for markedet.

De nye tjenestene, ifølge kunngjøringen, er et resultat av store partnerskap mellom den ledende verktøyappen og industrilederne IntoTheBlock, TradingView og Messari.

Samarbeidet med disse selskapene gjør at appen kan tilby uovertruffen verktøy og innhold, med brukere som nå kan utnytte disse ressursene til å ta informerte handels- og investeringsbeslutninger, sa The Crypto App-morselskapet TrustSwap i en pressemelding.

Crypto-appen avslører Pro/Pro+-versjoner

Crypto-appen, med over 4,1 millioner nedlastinger på tvers av Google Play og iOS App Stores, tilbyr både gratis og betalte funksjoner, og ønsker å legge til sine førsteklasses premium-tjenester gjennom lanseringen av Pro og Pro+.

Mens appens porteføljeforvalter- og sanntidsvarslingsfunksjoner er gratis å bruke på Basic-nivået, er høyere og maksimale funksjonsnivåer for begge funksjonene låst opp og nå tilgjengelig i abonnementstjenestene Pro og Pro+.

Samarbeidet med leverandører av kryptoforskning, intelligens og markedsdata IntoTheBlock, TradingView og Messari betyr at appen nå ikke bare tilbyr et verktøysett som hjelper brukere med å overvåke investeringer og utvide sin kunnskap om markedet, men også tilbyr grunnleggende og teknisk analysedata av høy kvalitet som er kritiske. til å handle og investere suksess i kryptoområdet.

For eksempel vil abonnere på Pro- og Pro+-tjenestene låse opp tilgang til funksjoner som token-målinger, markedsmålinger og avanserte diagrammer med tekniske indikatorer som Bollinger Bands, MACD og RSI. Og for å hjelpe tradere med å holde seg i forkant av nye muligheter, vil Pro+-versjonen tilby tilgang til profesjonell forskning fra kryptointelligensleder Messari, med ekspertanalyse og dybdedekning av markedet.

“Vi har samlet den mest anerkjente intelligensen og datakildene i rommet, og kombinert det med vår egen interne innovasjon, for å levere en robust pakke som tilbyr det enhver kryptoentusiast, trader og investor ser etter: pålitelig informasjon … og en kant, sa Niklas Jabs, leder av The Crypto App, i en uttalelse.

Crypto-appen tilbyr fortsatt en gratisversjon

I følge dagens kunngjøring erstatter de nye Pro- og Pro+-versjonene appens eldre tilbud av Pro.

Lanseringen betyr at kunder med tidligere livstidstilgang til den gamle Pro-tjenesten nå automatisk får tilgang til et nytt Premium-nivå, som kun vil være tilgjengelig for denne gruppen. Premium-lagsmedlemmene vil glede seg over alle tidligere betalte funksjoner og nye uten ekstra kostnad, og kan også oppgradere til nye Pro og Pro+ når de vil.

Crypto-appen vil fortsatt også tilby en gratis, annonsestøttet Basic-versjon. Men når det gjelder kostnadene for de nye premiumversjonene, vil Pro koste $8,99 per måned og Pro+-versjonen vil koste $14,99 per måned.

Brukere kan sjekke ut appen ved å registrere seg for det ukelange gratis prøvetilbudet som er tilgjengelig for både Pro og Pro+ ved å laste ned appen enten fra Google Play Store eller fra Apples iOS App Store.