Ad

VIDEO: Hva synes utviklere om AI og blockchain? Stack Overflow blir med i podcasten

Av:
Mar 30, 2023
Listen
 • Stack Overflow gjennomførte en undersøkelse om hva utviklere og teknologer synes om fremvoksende teknologi
 • AI scoret bra, men blockchain scoret ikke fullt så godt
 • Stack Overflows Joy Liuzzo blir med i Invezz-podcasten for å dykke ned i innsikten

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheter for å få de siste oppdateringer >

Ny teknologi er alltid et morsomt tema. I dag føles det som om alt noen snakker om er kunstig intelligens. Vil ChatGPT gjøre oss bare mennesker ubrukelige? Tidligere føltes det som om blokkjede var det hete temaet, da Bitcoin førte kryptomarkedene opp til svimlende høyder under pandemien.

Leter du etter signaler og varsler fra pro-traders? Registrer deg GRATIS på Invezz Signals™. Tar 2 min.

Men hva tenker utviklerne om disse nye teknologiene, sammen med andre sektorer som cloud computing, no-code/low-code og maskinlæring?

Joy Liuzzo er visepresident for produktmarkedsføring hos Stack Overflow, hvor utviklere henger ut for å stille og svare på hverandres spørsmål. Denne måneden ga den ut en undersøkelse som dykker inn i ny teknologi, så Joy ble med i podcasten for å chatte gjennom innsikten.

https://podcast.invezz.com/2000526/12522632-what-do-developers-think-about-blockchain-and-ai-interview-w-stack-overflow

Stjernen i showet var åpen kildekode-teknologi, med fellesskapsaspektet ved det som appellerte enormt til programmerere. Joy snakker mye om hvorfor dette er, og hvordan dette hjelper prosjekter på tvers av en rekke bransjer. Men det gravde dypere inn i aspekter både under denne panseret og utenfor.

AI, ikke overraskende, var front og sentrum blant utviklere. Interessant nok var tankene deres lik publikum, ved at de er sikre på at teknologien vil bli en integrert del av livene våre, men er ikke sikre på hvilken rolle den vil spille.

Krypto-investorer vil også bli fascinert av undersøkelsens funn om blockchain-teknologi, om ikke skuffet. Sektoren presterte merkbart dårlig, med blockchain mot bunnen på spørsmål som “hva tror du kommer til å bli det neste alle kommer til å bruke?”, samt spørsmål rundt den positive eller negative effekten av teknologier på verden.

Det var også cloud computing, lav kode/ingen kode og en rekke andre teknologier dekket. Alt i alt var det for meg en spennende titt på hva folk “bak gardinet” tenker om disse teknologiene, i en tid da de er så mye diskutert av publikum og mennesker (som meg selv) som ikke har den tekniske hjernen. for å forstå mekanikken under panseret.

Fortsett samtalen på Twitter med @InvezzPortal , @DanniiAshmore og @StackOverflow . Eller besøk www.stackoverflow.co for mer informasjon, eller her for mer innsikt i undersøkelsen.

Takk for at du lyttet, følg oss og abonner her:

 • Invezz.com
 • I stedet for YouTube
 • I stedet podcast
 • I stedet Podcast: Spotify
 • I stedet Podcast: Apple
 • I stedet Podcast: Google
 • I stedet for Twitter
 • I stedet for Facebook
 • LinkedIn i stedet
Ad

Vil du ha krypto-, valuta- og aksjehandelssignaler som er enkle å kopiere? Gjør handel enkelt ved å kopiere vårt team av pro-traders. Konsekvente resultater. Registrer deg i dag på Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Blockchain Kryptovaluta Sektorer Teknologi Video