Prisprediksjon av AI-basert kryptovaluta ASI når forhåndssalgstrinn 1 nærmer seg slutten

Av:
Apr 20, 2023
Listen
  • AltSignals har vært i drift siden 2017, men lanserer nå sin AI-baserte kryptovaluta.
  • BETA-fasen av AltSignals-forhåndssalget ble avsluttet og var vellykket.
  • Forhåndssalget er nå i trinn 1, hvor mer enn 56 % solgt.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for å få de siste oppdateringer >

AltSignals popularitet har gått gjennom taket etter at den avduket en AI-drevet algoritme drevet av en AI-basert kryptovaluta, ASI.

AltSignals gjennomfører ASI-forhåndssalget, som for øyeblikket er i trinn 1 etter å ha solgt ut BETA-stadiet. Man kan delta i forhåndssalget ved å besøke den offisielle nettsiden.

AltSignals AI-drevet algoritmeprosjekt

AltSignals har vært markedsleder i å tilby handelssignaler og utvikle algoritmebaserte tekniske indikatorer for å hjelpe finansmarkedshandlere med å tjene på prisbevegelser. Det startet med å sende gratis kryptohandelssignaler, men utvidet seg senere til Forex, CFD-er og aksjer.

AltSignals gir grunnleggende og teknisk analyse og veiledere og hjelper kunder med å plassere handler og tjene penger på handelene. Plattformen har generert handelssignaler ved hjelp av en teknisk indikator kalt AltAlgo Indicator.

AltAlgo-indikatoren skanner finansmarkedene og varsler AltSignals-brukerne når en god handelsmulighet dukker opp. Indikatoren bruker for tiden flere handelsstrategier og tekniske indikatorer for å identifisere handelsmuligheter.

Altsignals jobber nå med en AI-basert algoritme for å gjøre den signalgenererende prosessen mer effektiv. AI-algoritmen vil ta den best-ytende algoritmen inkludert AltAlgo-indikatoren og bruke den til å bygge en serie med AI-produkter, hvorav en er ActualizeAI drevet av ASI-kryptovalutaen.

I tillegg til å være en AI-basert kryptovaluta, opererer ASI-kryptovalutaen på Ethereum-blokkjeden, som muliggjør rimelige token-kjøp gjennom AltSignals DEX under det pågående forhåndssalget.

Er den AI-baserte kryptovalutaen ASI en god investering?

Det er flere faktorer en kryptoinvestor ser på, spesielt når de investerer i et nytt kryptoprosjekt, siden kryptomarkedet er ganske volatilt. Og en av disse faktorene er på utkikk etter et prosjekt hvis morselskap er pålitelig og har en sterk resultatliste, spesielt med de mange kryptosvindelene i kryptoområdet.

AltSignals har vært i drift i fem år og har en bevist merittliste innen handelssignalbransjen; betyr at det er et pålitelig selskap.

Informasjonen på AltSignals-nettstedet viser også at AltSignals Binance Spot- og Futures-signaler samt Forex-signaler har vært konsekvent lønnsomme måned etter måned med en nøyaktighet på over 42 %.

Nøyaktigheten til disse signalene forventes å øke betraktelig når ActualizeAI-algoritmen er fullført og integrert i plattformen, noe som vil gjøre AltSignals til en ettertraktet plattform av mange og sannsynligvis skape en økning i etterspørselen etter ASI-tokener.

AltSignals (ASI) prisprediksjon

Prisen på ASI har allerede hoppet med 25 % fra BETA-stadiets pris på $0,012 til gjeldende forhåndssalgspris på $0,015.

AltSignals forhåndssalg er delt inn i fem stadier: BETA, trinn 1, trinn 2, trinn 3 og trinn 4. Med ett trinn som allerede er utsolgt, og det nåværende trinnet allerede er mer enn 56 % utsolgt, viser det at ASI-tokenet har tiltrukket seg mange investorer som viser at folk har tillit til prosjektet.

De som investerer i ASI-tokenet har nå fortsatt fordel siden tokenet forventes å fortsette å stige gjennom de gjenværende forhåndssalgsstadiene og definitivt etter at det blir notert på forskjellige kryptobørser deretter. Tokenet vil koste $0,01875 i trinn 2, $0,021 i trinn 3 og $0,02274 i trinn 4. Innen forhåndssalget avsluttes, vil tokenet ha blitt verdsatt med 89,5 %, noe som gir de som investerer på BETA-stadiet 89,5 % avkastning.

Selv om det kan være vanskelig å gjennomføre en ASI-prisprediksjon etter forhåndssalget siden tokenet ikke vil ha tilstrekkelige markedshistoriske data å bruke, forventes ASI-prisen å fortsette med den økende populariteten til AI-teknologi siden det i seg selv er en AI-basert kryptovaluta og noteringen på kryptovalutabørser umiddelbart etter at forhåndssalget avsluttes.

I følge AltSignals whitepaper forventes ASI-tokenet å bli notert på CoinGecko, CoinMarketCap og Uniswap i inneværende kvartal (Q2, 2023), noe som betyr at det bare er et spørsmål om tid.