Kina publiserer generative AI-lover – 52 % av trinn 2 av AltSignals Presale er utsolgt

Av:
Jul 17, 2023
Listen
  • Kina følger i den europeiske unions trinn for å lage standardregler for AI.
  • Dette følger nyheter om Elon Musk som avduker sitt eget AI-selskap kalt xAI.
  • Foruten de mange AI-chatbotene, er det en ny AI-drevet handelssignalplattform som utvikles av AltSignals

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for å få de siste oppdateringer >

Kina har blitt en av de første nasjonene til å regulere teknologien som driver kjente tjenester som ChatGPT, etter å ha publisert nye regler for generativ kunstig intelligens (AI). Dette fulgte Elon Musks onsdagskunngjøring om debuten til xAI, et nytt AI-selskap som vil fokusere på å forstå “universets sanne natur.”

Den beste internettvakthunden i Kina, Cyberspace Administration of China, avduket torsdag et sett med oppdaterte regler for å regulere det eksploderende markedet som har fanget oppmerksomheten til hele verden. Forskriften trer i kraft 15. august akkurat i tide til å regulere de mange kommende AI-drevne prosjektene som AltSignlas’ ActualizeAI AI-økosystem.

Are you looking for fast-news, hot-tips and market analysis? Sign-up for the Invezz newsletter, today.

Kina AI “midlertidige tiltak”

Copy link to section

Den publiserte versjonen, som omtales som «midlertidige tiltak», ser ut til å ha løsnet flere tidligere annonserte bestemmelser i forhold til et foreløpig utkast som ble utgitt i april. Dette tyder på at Beijing ser en mulighet i utviklingsindustrien ettersom nasjonen forsøker å gjentenne økonomisk vekst for å skape arbeidsplasser.

Bare forrige uke ble fintech-giganten Ant Group bøtelagt i underkant av 1 milliard dollar av kinesiske regulatorer. Imidlertid ser det ut til at det kan være den siste kinesiske giganten som møter regulatorenes fulle kraft om AI. Et stort antall kinesiske teknologigiganter, inkludert Alibaba Group Holding Ltd (NYSE: BABA), Baidu Inc (NASDAQ: BIDU) og JD.COM (NASDAQ: JD) jobber for tiden med å frigjøre sine egne AI-chatbots.

I første omgang vil regelverket kun gjelde tjenester som tilbys til allmennheten i Kina. Unntak gjelder teknologi opprettet i forskningsinstitusjoner eller beregnet på brukere i utlandet. Den nye loven har gjort unna bøter på så høye som 100 000 yuan ($14 027) for brudd.

Featured Broker

Looking to invest?

Invest and trade CFD stocks, ETFs, digital assets & commodities in minutes with our highest-rated broker.

Ad

Generative AI-tjenesteleverandører vil imidlertid bli pålagt å utføre sikkerhetsvurderinger og registrere algoritmene sine hos myndighetene hvis deres tjenester er i stand til å påvirke opinionen eller kan “mobilisere” publikum.

Elon Musks xAI-selskap

Copy link to section

Samtidig har Elon Musk, grunnlegger og administrerende direktør for Tesla, SpaceX og Twitter, annonsert lanseringen av xAI med sikte på å «forstå universets sanne natur». På fredag ga Musk og teamet hans flere detaljer i en live Twitter Spaces-chat om virksomheten.

Teammedlemmene til xAI har jobbet med prosjekter som DeepMinds AlphaCode og OpenAIs GPT-3.5 og GPT-4 chatbots. De er tidligere ansatte i DeepMind, OpenAI, Google Research, Microsoft Research, Twitter og Tesla Inc (NASDAQ: TSLA).

Musks xAI vil konkurrere med ledende AI-chatbots som ChatGPT, Bard og Claude, selskaper som OpenAI, Google og Anthropic.

Nyheten om Musks AI-selskap kom først i april, sammen med rykter om at Musk hadde kjøpt tusenvis av GPU-prosessorer fra Nvidia for å drive en potensiell stor språkmodell. Under et innspilt intervju på Fox News Channel samme måned diskuterte Musk ideene sine for et nytt AI-verktøy kalt “TruthGPT” og la til at han var bekymret for at eksisterende AI-selskaper favoriserte “politisk korrekte” systemer fremfor andre.

AltSignals’ ActualizeAI AI-økosystem

Copy link to section

Forrige uke var full av AI-girede aktiviteter. Det startet med at AltSignals ASI-forhåndssalg flyttet til trinn 2 etterfulgt av avdukingen av det nye AI Company av Musk og avsluttet med at Chin avduket sine nye regler for å styre den generative AI-industrien.

AltSignals står høyt blant leverandører av handelssignaler, takket være de utrolige planene for ActualizeAI – et avansert kryptodrevet kunstig intelligenssystem som er klar til å drive handelssignalindustrien til neste nivå.

Gjennom årene har AltSignals vært et knutepunkt for banebrytende handelsteknologier og samarbeid mellom fellesskap, så den nye ASI-kryptovalutaen er mer enn bare en investering.

AltSignals gjennomfører for tiden et forhåndssalg for ASI-tokenet, hvis verdi øker gjennom forhåndssalgsstadiene, ettersom oppstarten jobber for å samle inn $12 150 000 for ytterligere utvikling.

En rekke funksjoner og fordeler er gjort tilgjengelige for investorer som deltar i AltSignals forhåndssalg, den viktigste er å bruke ASI-tokens for å få tilgang til ActualizeAI-økosystemet.

Ad

Kom enkelt i gang med krypto ved å følge kryptosignaler og diagrammer av pro-trader Lisa N Edwards. Registrer deg i dag for lett å følge handler for tonnevis med altcoins på GSIC.

0/10
Get signals
Asia Forex Kryptovaluta