Ad

MEME-MYNTENS STORHETSTID ER KOMMET

Memeinated animation

NESTE 100x PRESALE?

KJØP NÅ

Crypto-prisprognose: Chancer, Curve DAO, Litecoin

Av:
Aug 1, 2023
Listen
  • Chancer har allerede samlet inn mer enn $1 million de siste ukene.
  • Curve DAO gikk gjennom et stort brudd i løpet av helgen.
  • Litecoin vil gjennomgå sin halvering denne uken.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for å få de siste oppdateringer >

Kryptovalutapriser hadde en kjedelig ytelse i juli selv etter noen viktige nyheter i løpet av måneden. Ripple seiret i søksmålet mot Securities and Exchange Commission (SEC) mens inflasjonen fortsatte å falle. I denne artikkelen vil vi se på noen av de mest bemerkelsesverdige tokenene å følge med på i august, inkludert Chancer, Curve DAO og Litecoin.

Chancer prisprognose

Copy link to section

Chancer er et nytt selskap som skapte overskrifter i juli etter å ha kjørt et av de mest suksessrike tokensalgene i år. Utviklerne solgte over 15,7 millioner tokens, som tilsvarer over 1 million dollar. De er derfor mer enn halvveis i målet på 2 millioner dollar. Du kan kjøpe Chancer-tokenet her.

Are you looking for fast-news, hot-tips and market analysis? Sign-up for the Invezz newsletter, today.

For det første er Chancer et selskap som forsøker å forstyrre og endre sportsspill- og prediksjonsmarkedet globalt. De håper å gjøre det ved hjelp av blockchain-teknologien. I tillegg til det populære sportsspillmarkedet, vil Chancer gjøre det mulig for $CHANCER-tokenholdere å lage sine egne markeder og tjene penger i prosessen.

Å bygge Chancers plattform og markedsføre den vil være en kostbar prosess, noe som forklarer hvorfor utviklerne samler inn penger. Dessuten vil de konkurrere med noen kjente merker som Flutter Entertainment, Entain og BetMGM.

Derfor er min spådom at Chancer-token-salget vil fortsette å øke i juli når utviklerne nærmer seg målet på $2 millioner. Du kan lære mer om Chancer i deres whitepaper.

Featured Broker

Looking to invest?

Invest and trade CFD stocks, ETFs, digital assets & commodities in minutes with our highest-rated broker.

Ad

Kurve DAO-prisprediksjon

Copy link to section

Curve DAO, en ledende DeFi-protokoll laget kom under intenst press etter at flere bassenger ble hacket i løpet av helgen. Bruddet førte til over 24 millioner dollar i tap, noe som gjorde det til et av årets beste hacks.

I kjølvannet stupte CRV-tokenet til et lavpunkt på $0,5845 på mandag, det laveste nivået siden 16. juni. Den har falt med over 15 % i løpet av de siste 24 timene, noe som gjør den til en av de dårligst presterende tokenene i denne perioden.

Curve DAO har stupt under 25-dagers og 50-dagers glidende gjennomsnitt og nærmer seg nøkkelstøttenivået på $0,5626, det laveste nivået 15. juni. Derfor vil tokenet sannsynligvis fortsette å falle når etterspørselen avtar.

Curve Dao price

Litecoin-prisprediksjon

Copy link to section

Litecoin vil være en av de beste kryptovalutaene å følge denne uken når den går gjennom halvering, som vi skrev i en artikkel tidligere. På det daglige diagrammet ser vi at mynten har vært i en sterk nedadgående trend etter å ha toppet seg på $115,13 i juli. Litecoin svever på 25-dagers og 50-dagers glidende gjennomsnitt mens MACD har flyttet til det nøytrale punktet.

Derfor, mens halvering er en stor kryptonyhet, er den allerede priset inn av markedet. Som sådan kan vi ikke utelukke en situasjon der mynten gjenopptar den bearish trenden og tester den viktige støtten på nytt til $87.

Litecoin Price
Ad

Kom enkelt i gang med krypto ved å følge kryptosignaler og diagrammer av pro-trader Lisa N Edwards. Registrer deg i dag for lett å følge handler for tonnevis med altcoins på GSIC.

0/10
Get signals
Litecoin XRP Kryptovaluta