Ad

Tjen passiv inntekt med Chancer

Aug 10, 2023
Listen
  • Kryptovalutaer fortsetter å oppleve økt adopsjon.
  • Prosjekter introduserer unike måter å tiltrekke og beholde brukere på.
  • Nye plattformer som Chancer ønsker å slå sammen betting og blokkjede.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheter for å få de siste oppdateringer >

Digitale eiendeler endrer hvordan vi samhandler med finansverdenen. Mens mange oppfatter kryptovalutaer som spekulative investeringer uten verdi, fortsetter sektoren å få fart, og tilbyr følgere ulike måter å tjene passiv inntekt på.

Leter du etter signaler og varsler fra pro-traders? Registrer deg GRATIS på Invezz Signals™. Tar 2 min.

La oss analysere tre eiendeler som har re-kontekstualisert moderne finans, Cardano, Shiba Inu og Chancer. Hvert av disse prosjektene har unike funksjoner som gir lukrative muligheter for brukerne. For eksempel tar institusjoner i økende grad i bruk Cardano som betaling.

Meme-mynten Shiba Inu har utviklet sitt nettverk og kan nå gjøre sine følgere velstående, mens Chancer tilbyr en unik mulighet for play-to-earn-entusiaster. Chancer er en enestående blockchain -basert prediktiv applikasjon som lar brukere sette sine spillvilkår.

Shiba Inu – inntektsgenererende memer

Copy link to section

Shiba Inu ble med i kryptorommet som et meme-token uten verdi. Utviklerne har imidlertid utviklet ressursen for å introdusere flere brukstilfeller. Videre har SHIBs livlige fellesskap hjulpet temakrypten til å tiltrekke seg flere følgere.

Invezz.com rapporterte om flere kommende utgivelser designet for å forbedre funksjonalitet og tilbud innenfor Shiba Inu-økosystemet. I den sammenheng er Shiba Inu ikke lenger et meme, men en legitim kryptovalutainvestering som kan gjøre brukere rike.

Chancer Token – transformere spill ved hjelp av blockchain-teknologi

Copy link to section

Mens Shiba Inu og Cardano får oppmerksomhet på grunn av sine investeringsmuligheter, tilbyr Chancer Token ($CHANCER) verdens første blokkjedebaserte prediktive markedsplass for brukere å satse på ulike arrangementer. Prosjektet var vitne til forstørret trekkraft på grunn av dets desentraliserte tjenester, noe som gjorde det mulig for enkeltpersoner å angi spill, regler og odds.

$CHANCER styrker Chancer-plattformen, og tilbyr innehavere unike muligheter til å tjene på deres prediktive markedsplasser i henhold til deres ekspertise og interesser. Medlemmer som har tokenet kan lage sine markeder eller satse på det andre Chancers lager.

Er Chancer en god investering?

Copy link to section

Chancer lover å transformere hvordan vi forutsier resultater og belønner nøyaktige prediksjoner i web3 -alderen.

Chancer-forhåndssalget, som startet 13. juni, har som mål $15.000.000 og vil skje i 12 etapper. Eiendelens verdi stiger i hver fase – for øyeblikket i andre fase.

Chancer-forhåndssalget passerte $1M nylig, noe som bekrefter samfunnets entusiasme for den unike desentraliserte bettingplattformen. I mellomtiden indikerer veikartet at enhver bærekraftig økning i $CHANCER kan skje i 2024 når den primære plattformen endelig lanseres.

Cardano – omfavner kryptovalutaer

Copy link to section

Mens Shiba Inu fortsetter å tiltrekke seg oppmerksomhet, gjør andre altcoins også bevegelser. Cardano er blant prosjektene som har oppnådd betydelig trekkraft i rommet. Det erfarne teamet har lansert et bærekraftig og sikkert nettverk for å lage smarte kontrakter og desentraliserte applikasjoner.

Cardano tilbyr en robust og skalerbar plattform som kan tilfredsstille fremtidig etterspørsel i blockchain-området. Følgelig aksepterer noen institusjoner Cardano og andre kryptoer som betalingsalternativer. Som vist her, er Cardano fortsatt en lukrativ investeringsmulighet.

Ad

Vil du ha krypto-, valuta- og aksjehandelssignaler som er enkle å kopiere? Gjør handel enkelt ved å kopiere vårt team av pro-traders. Konsekvente resultater. Registrer deg i dag på Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Alternativ investering Kryptovaluta