Er Memeinators sterke forhåndssalg nok til å øke tokenprisen 10x?

Av:
Nov 7, 2023
Listen
  • Memeinator presale skjer i 29 stadier markert med vedvarende prisøkninger.
  • Prosjektet har nytte i meme-ødeleggelse, staking, spill og NFT-er for fellesskap.
  • Verdien av Memeinator er mer enn 10 ganger på grunn av potensielt stor etterspørsel etter notering.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for å få de siste oppdateringer >

Memeinator (MMTR) er bare noen få uker ut i forhåndssalget, men prosjektet har samlet inn over 1,18 millioner dollar. Det robuste forhåndssalget følger den sterke entusiasmen som startet da prosjektet gikk live. På bare 20 minutter, da Memeinator-nettstedet ble lansert, ble over 1000 med på e-postlisten. Ytterligere 5000 ble med i Telegram og Twitter på en enkelt dag. Etter hvert som forhåndssalget fortsetter, ser det ut til at glamouren for det kommende meme-prosjektet blir sterkere. Men er dette en forløper for en sterk prisbevegelse av tokenet?

Hva er Memeinator?

Copy link to section

Tiden med villedende, uoriginale og suboptimale meme-krypto kan nærme seg slutten. Den uunngåelige endringen skjer takket være Memeinator, et AI-ledet meme-prosjekt. Memeinator lover å ødelegge tvilsomme memer ved å bruke banebrytende AI-teknologi. AI gjør det mulig for prosjektet å skanne nettet, finne svake meme-mynter og knuse dem.

Are you looking for fast-news, hot-tips and market analysis? Sign-up for the Invezz newsletter, today.

Løftet om ødeleggelse av meme har fanget investorenes sinn, utviklet interesse og hype for MMTR. For å komme i gang vil Memeinator investere i tunge markedsføringskampanjer. Prosjektet vil også samarbeide med topp influencers for å øke bevisstheten og generere hype.

Memeinator har også innovative produktfunksjoner. En lansering av actionspill på slutten av forhåndssalget forventes å øke Memeinators nytte og popularitet. Spillere deltar i tilintetgjørende kamper som involverer ødeleggelse av svake memer, og forsterker Memeinators oppdrag.

Memeinator har også som mål å levere nytte til samfunnet gjennom passive inntektsmuligheter. Disse inkluderer staking av MMTR-tokens og eksklusive NFT-er for forhåndssalgsinvestorer.

Featured Broker

Looking to invest?

Invest and trade CFD stocks, ETFs, digital assets & commodities in minutes with our highest-rated broker.

Ad

Er Memeinator en 10x-investering etter et robust forhåndssalg?

Copy link to section

Selv om det er tidlig å spekulere i Memeinator, indikerer det svært vellykkede forhåndssalget en lovende fremtid. Et gjenbesøk av kryptomeme viser at tokens som får mye hype har en tendens til å stige opptil 50 ganger. Et eksempel er PEPE, som ble lansert tidligere i år med mye vanvidd, og steg mer enn 10 000 %.

Memeinator har et mer enn 10x potensial etter notering. For det første er entusiasmen den har skapt karakteristisk for populære meme-kryptoer. Det betyr at potensialet for tokenet til å generere mye spekulasjoner er høyt, noe som vil låse opp verdien.

For det andre øker Memeinators edle rolle i meme-krypteringsområdet og dens AI-distribusjon populariteten. Når prosjektet tar fatt på aktiviteten med å ødelegge memer, vil det være på vei til dominans.

For det tredje sikter Memeinator til en markedsverdi på 1 milliard dollar. For å oppnå en slik markedsverdi må prisen på MMTR stige betydelig. Teamet planlegger å liste tokenet globalt på tier 1-børser for å nå markedsmålet. Teamet vil også lansere replika-memer for å sementere Memeiantors status som et ledende meme-prosjekt. Sammen med kraftig markedsføring betyr utvalget at Memeinator kan øke opp til 50 ganger i fremtiden.

Hva det betyr å investere i Memeinator forhåndssalg

Copy link to section

Memeinator presale er unikt for kort- og langsiktige investorer. Tokenet genererer hele 132 % ROI for tidlige fugler. MMTRs pris var $0,01 i det første trinnet, og steg til $0,0125 i trinn 5. På slutten av 29-trinns forhåndssalg vil Memeinator bli verdsatt til $0,0485.

Å investere i Memeinator betyr å dra nytte av tidlige tokengevinster før noen større kursbevegelser på børser. Investorer har også tilgang til et motstandsfellesskap av mememordere, i tråd med Memeinator-verdiforslaget. Samfunnet vil nyte fordeler som eksklusive NFT-er som viser de kreative verkene til Memeinators team.

Forhåndssalget er også fordelaktig for investorer som ønsker å kapitalisere på potensielle gevinster etter børsnoteringen. Tidlige indikasjoner er at Memeinator kan oppleve intens volatilitet på grunn av sin høye etterspørsel. Som sådan vil forhåndssalgskjøpere nyte innledende gevinster for å maksimere avkastningen før tokenet skyter i været på børser.

Ad

Kom enkelt i gang med krypto ved å følge kryptosignaler og diagrammer av pro-trader Lisa N Edwards. Registrer deg i dag for lett å følge handler for tonnevis med altcoins på GSIC.

0/10
Get signals
Alternativ investering Kryptovaluta NFTs