Shiba Inu på et enormt sprang til $0,00001 ettersom meme-interessen øker for Shiba Memu

Av:
Nov 13, 2023
Listen
  • Shiba Inu har vært vitne til et økt antall kjøpere.
  • Meme-interessen har styrket Shiba Memu-forsalget, og samlet inn $4,46 millioner.
  • Shiba Memu gir en betydelig mulighet i forhåndssalget på grunn av prisøkningene.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for å få de siste oppdateringer >

Meme-kryptovalutaer kommer til et rally etter styrker i Bitcoin. Shiba Inu, den andrerangerte meme-kryptovalutaen, har steget med to sifre den siste uken. I mellomtiden har et kommende meme, Shiba Memu (SHMU), samlet inn over 4,46 millioner dollar i forhåndssalg. Er dette en positiv trend for meme-kryptosektoren?

Shiba Inus styrker en indikasjon på kjøpsinteresse

Copy link to section

Shiba Inu prisgevinster har blitt drevet av et økende antall adresser som akkumulerer kryptotokenet. Ifølge Glassnode har adresser som kjøper Shiba Inu vokst ut av de som selger den siste måneden.

Are you looking for fast-news, hot-tips and market analysis? Sign-up for the Invezz newsletter, today.

En økning i kjøpere forsterker en bullish skjevhet som skjer på Shiba Inu. Tokenet steg fra oktobers laveste nivå på $0,00000664 og handles nå til $0,0000088. Det nåværende nivået er en korreksjon fra et høydepunkt på $0,0000096 over helgen.

Skulle Shiba Inus styrke fortsette, vil en psykologisk motstand på $0,00001 sannsynligvis være det nye målet. Gevinsten kan øke resten av meme-sektoren, og hjelpe forhåndssalgsprosjektet Shiba Memu.

Er Shiba Memu et meme-prosjekt av høy kvalitet?

Copy link to section

Shiba Memu kan være en ny gutt på blokken, men entusiasmen det genererer fremhever potensialet. Investorene har kjøpt tokenet for millioner av dollar i forkant av den avgjørende noteringen. I hovedsak er FOMO-en tokenet har generert, gitt kvalitetsfunksjonene og veikartet.

Featured Broker

Looking to invest?

Invest and trade CFD stocks, ETFs, digital assets & commodities in minutes with our highest-rated broker.

Ad

Glem det Musk-inspirerte rallyet på Dogecoin. Eller det kommende Shiba Inu-metaverset som dukker opp symbolet bare for senere å falle på døende følelse. Shiba Memu vil genialt markedsføre seg selv på nettet, generere nettprat og vekke interesse. Dette kan gjøre det mulig for den å ha vedvarende prisøkninger.

I motsetning til ledere som Dogecoin og Shiba Inu, distribuerer Shiba Memu AI for å oppnå et konkurransefortrinn. AI gjør det mulig for Shiba Memu å skrive sin egen PR og reklamere for seg selv på sosiale nettverk. Shiba Memu vil også lære av sine vellykkede markedsføringsstrategier, og bli smartere og kraftigere. AI-bruken gjør Shiba Memu bærekraftig og potensielt høy ROI-investering.

Bør du investere i Shiba Memu?

Copy link to section

Når det gjelder investeringsbeslutninger, spiller et par faktorer inn. Imidlertid er den potensielle avkastningen den viktigste, spesielt for meme-kryptovalutaer.

Hvis vi ser på noen av de mest vellykkede meme-kryptovalutaene, har avkastningen vært supernormal. Tenk på det parabolske trekket til PEPE i år, Doge og Shiba Inu-rallyet i 2021 og lignende. Meme-kryptovalutaer har vært spennende, og generert avkastning over gjennomsnittet.

Men man vil også være forsiktig, gitt at meme-rally kan være kortvarige og store tap kan pådras. Shiba Memu er på linje med AI-trendene mens han benytter seg av mer spennende bruksområder for sosialt engasjement. Brukere kan få tilgang til et AI-dashbord for å stille spørsmål, gi tilbakemeldinger og starte diskusjoner.

Shiba Memu kan gjenskape de spekulative momentumene til meme-kryptovalutaer, men forbli bærekraftig. En tidlig etterspørsel i forhåndssalget antyder at den spekulative verdien av tokenet er enorm. På samme måte betyr AI-bruk at Shiba Memu kontinuerlig kan gjenoppfinne seg selv, og bli en pålitelig investering.

Om Shiba Memu forhåndssalget

Copy link to section

Shiba Memu har vært på forhåndssalg i et par uker. Forhåndssalget er 46 dager fra siste dag, en forlengelse etter at forrige fase ble avsluttet.

En spennende funksjon ved Shiba Memu-forsalget er vedvarende token-prisøkninger. Tokenets pris øker daglig kl. 18.00, slik at tidlige støttespillere kan tjene penger før de noteres.

Etter forhåndssalget vil teamet ta fatt på notering på store børser. Noteringen vil øke tilgjengeligheten til SHMU, låse opp likviditet og hjelpe til med prisoppdagelse.

Fra oppføringen vil teamet begynne å utvikle AI-markedsføringsdashbordet og andre funksjoner. Aktualiseringen av prosjektet vil gjøre det mulig for Shiba Memu å se økte strømmer på grunn av etterspørsel. Dette vil være forløperen for langsiktige gevinster utover den spekulative verdien av Shiba Memu. Investorer kan lære mer om prosjektet på nettsiden, inkludert det spennende veikartet.

Ad

Kom enkelt i gang med krypto ved å følge kryptosignaler og diagrammer av pro-trader Lisa N Edwards. Registrer deg i dag for lett å følge handler for tonnevis med altcoins på GSIC.

0/10
Get signals
Alternativ investering Kryptovaluta