Shockwaves-spillet kommer til Metacade etter Shockwaves AI-partnerskapet

Nov 20, 2023
Listen
  • Metacades forhåndssalg ble triumferende avsluttet 31. mars, og introduserte $MCADE til Web3-fellesskapet.
  • Metacades samarbeid understreker deres forpliktelse til å bygge en dynamisk og selvbærende plattform.
  • Det siste Metacade-partnerskapet er med Shockwaves AI.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for å få de siste oppdateringer >

I et banebrytende grep er Metacade, det ultimate Web3- samfunnshuben, satt til å integrere det innovative Shockwaves-spillet etter det nylige samarbeidet med Shockwaves AI.

Kunngjøringen, som ble gjort 17. november, markerer nok et strategisk samarbeid for Metacade, som aktivt har utvidet sitt økosystem og tilbud.

Are you looking for fast-news, hot-tips and market analysis? Sign-up for the Invezz newsletter, today.

Metacade og MCADE-tokenet etter forhåndssalg

Copy link to section

Metacade avsluttet forhåndssalget 31. mars 2023, med stor suksess. Forhåndssalget ga entusiaster en mulighet til å skaffe seg plattformens opprinnelige utility and governance token, $MCADE. Med en total forsyning på 2 milliarder tokens, gjorde forhåndssalget 1,4 milliarder tokens (70%) tilgjengelig i ni trinn.

Ettersom Metacade beveger seg fremover, har plattformen vært fokusert på å bygge et dynamisk fellesskap som trives etter prinsippene til Web3. Flere partnerskap er forseglet, og det siste er samarbeidet med Shockwaves AI. Denne strategiske alliansen er i tråd med Metacades oppdrag om å skape en selvbærende plattform, ved å bruke tokenomics og innovative mekanismer for å belønne fellesskapet.

Featured Broker

Looking to invest?

Invest and trade CFD stocks, ETFs, digital assets & commodities in minutes with our highest-rated broker.

Ad

Shockwaves-spillet: AI-drevet, musikk-infundert og NFT-drevet

Copy link to section

Det siste partnerskapet introduserer muligheten for at Shockwaves-spillet blir med i listen over tilbud på Metacade lite-siden. Dette trekket kommer når Metacades mainnet-lansering nærmer seg.

Shockwaves er et nettbasert blokkjedespill som lover en spillopplevelse uten like, og blander AI-drevne ikke-fungible tokens (NFT), algoritmisk genererte byer og musikkinfundert spilling. Det presenterer en unik dynamikk der spillere enten kan kjempe mot eller trene AI-agenter i metaversen.

Hver AI-spiller har sin virtuelle lommebok, slik at den kan tjene belønninger etter hvert som den vokser i styrke og erfaring. Spillet introduserer et språkmodellbasert chatsystem, som letter kommunikasjonen mellom spillere og deres AI-agenter for effektiv trening og ferdighetsutvikling.

Den økonomiske modellen til Shockwaves er drevet av $Neuro – det primære symbolet for både AI-spillere og spillet. Spillere kan tjene belønninger ved å kjempe mot menneskelige motstandere, selge land og bytte med våpen. Den desentraliserte karakteren til spillets tokenomics åpner spennende muligheter for rikdomsbygging innenfor Shockwaves-økosystemet.

Metacade innsatsmuligheter

Copy link to section

Mens den første innsatspuljen var eksklusiv for forhåndssalgsdeltakere og nå er stengt for en 6-måneders innsatsperiode, har Metacade planer om en ny innsatsmulighet for sine brukere. Dette er i tråd med plattformens forpliktelse til å tilby ulike veier for samfunnsdeltakelse og engasjement.

Når vi ser fremover, ser Metacade for seg etableringen av en 3D-arkade i Metaverse, hvor fellesskapsgenererte spill vil komme til live. Dette ambisiøse prosjektet gjenspeiler plattformens dedikasjon til å fremme et blomstrende økosystem som går utover tradisjonelle spillopplevelser.

For å sikre sikkerheten til $MCADE-tokens, utsatte Metacade seg for en CertiK-revisjon, et anerkjent blokkjede- sikkerhets- og transparensfirma. Den omfattende revisjonen dekket spesifikasjoner, smarte kontrakter og selve teamet, og ga brukerne tillit til plattformens integritet.

Metacade legger også stor vekt på risikostyring for token-innehavere, og inkluderer tiltak som en fullstendig revidert multisig-lommebok og forvaltning av treasury-aktiva av flere nøkkeleiere.

Insentiver for Metacade-fellesskapet florerer, med bidragsytere som blir belønnet med $MCADE-tokens for deres aktive deltakelse. Fra å finne den beste alfaen og skrive spillanmeldelser til å gi verdifullt innhold til fellesskapet, har Metacade som mål å skape et givende miljø for medlemmene.

Konklusjon

Copy link to section

Den kommende integrasjonen av Shockwaves-spillet i Metacade-økosystemet betyr en viktig milepæl for begge plattformene. Partnerskapet åpner nye horisonter for spillfellesskapet, og introduserer innovative spillelementer og muligheter for samfunnsengasjement innenfor Web3-området.

Når mainnet-lanseringen nærmer seg, kan Metacade-fellesskapet se frem til at flere spill kommer til plattformen. I tillegg til Shockwaves kommer mange andre spill, inkludert Sniper Odyssey, Solcraft, The Great Escape og Legends of Tank, til Metacade-spilllisten, og befester plattformens posisjon som et dynamisk knutepunkt for blockchain-spillentusiaster ytterligere.

Ad

Kom enkelt i gang med krypto ved å følge kryptosignaler og diagrammer av pro-trader Lisa N Edwards. Registrer deg i dag for lett å følge handler for tonnevis med altcoins på GSIC.

0/10
Get signals
Sponset Kryptovaluta NFTs