Ad

Chainlink-prisprognose når Pyth Network og Everlodge plotter bull-trender

Nov 29, 2023
Oppdatert: Dec 11, 2023
Listen
  • Payth Network (PYTH) signaliserer fornyet bullish momentum etter en retracement på 24,5 %.
  • Chainlink (LINK) opplever en bullish økning etter lanseringen av Staking v0.2 på Ethereum.
  • Everlodge (ELDG) er pionerer for eierskap av deler av feriehus gjennom NFT-er.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheter for å få de siste oppdateringer >

I det stadig utviklende riket av desentralisert finans (DeFi), er bemerkelsesverdige endringer i gang, preget av den nylige lanseringen av Chainlink’s Staking v0.2 og den bullish banen til Payth Network (PYTH) post-bearish retracement.

Leter du etter signaler og varsler fra pro-traders? Registrer deg GRATIS på Invezz Signals™. Tar 2 min.

Samtidig forbereder Everlodge (ELDG) seg for et banebrytende trekk i verden av brøkdel av feriehuseierskap, som trender foran desemberferien. Hvert prosjekt, fra PYTHs konsolidering til Chainlinks strategiske grep og Everlodges innovative tilnærming, maler et overbevisende bilde av de dynamiske trendene som former kryptolandskapet.

Payth Network (PYTH) nedgangen avsluttes

Copy link to section

I det raskt utviklende landskapet med desentralisert finans (DeFi), markerte Payth Network (PYTH) nylig et vendepunkt etter en bearish retracement, og signaliserte fornyet bullish momentum. Nedgangen på 25 %, fant solid støtte like over $0,40 og 20-dagers glidende gjennomsnitt (20DMA) på $0,41.

Til tross for innledende motstand på all-time high (ATH) på $0,55, setter konsolideringen over nøkkelnivåer scenen for en andre rallyetappe, med PYTH som viser en robust 50 % uke-til-uke gevinst etter $77 millioner verdt av PYTH-tokens airdrop.

Pyth Network delte nylig ut PYTH-tokens verdt 77 millioner dollar gjennom en retrospektiv airdrop, og belønnet tidligere fellesskapsmedlemmer og DeFi-deltakere. Airdrop og nettverkets mainnet-lansering og token-ledede styring introduserer en ny æra for protokollen.

PYTH/USD price chart

PYTHs retracement, selv om det var betydelig, la vekt på en sunn konsolideringsfase, og satte scenen for en potensiell bane oppover. Tekniske indikatorer, inkludert RSI og MACD, signaliserer gunstige forhold for en rebound, med et kortsiktig oppsidemål på rundt $0,47, som representerer en 10% gevinst.

Copy link to section

Chainlink (LINK) opplever et betydelig positivt momentum etter den vellykkede lanseringen av Staking v0.2 på Ethereum-blokkjeden. Den siste prisstigningen, for øyeblikket på $14,72 med en økning på 5 % de siste 24 timene, indikerer en bullish bane.

Til tross for en kortsiktig bearish trend, er LINK-prisen godt støttet, og finner stabilitet over $13,90. Det kommende trekket vil presse Chainlink mot nivåene $16,0 og $17,0, som representerer en potensiell økning på 15 % etter lanseringen av Staking v0.2 på Ethereums hovednett.

Chainlinks suksess etter Staking v0.2-lanseringen reflekterer den økende etterspørselen etter desentraliserte orakelløsninger på Ethereum-blokkjeden. Den vellykkede implementeringen av Staking v0.2 på Ethereum forbedrer nytten av LINK-tokenet, og tiltrekker seg ytterligere interesse fra investorer.

Den pågående bullish sentimentet, støttet av tekniske indikatorer, posisjonerer LINK for ytterligere gevinster, med et nært forestående press mot den øvre handelskanalen.

Chainlink price chart

RSI-indikatoren ser ut til å ha slått tilbake og unngått det oversolgte området mens divergensen i MACD-indikatoren reduseres, noe som peker på en slutt på retracement og en potensiell gjenopptakelse av den bullish trenden.

Everlodge (ELDG) trender med brøkdel av feriehuseie når juleferien nærmer seg

Copy link to section

I riket av eiendom og blockchain-innovasjon, skjærer Everlodge (ELDG) ut sin nisje som trender foran desemberferien.

Posisjonert som en revolusjonerende eiendomsmarkedsplass, lar Everlodge brukere investere brøkdel i eksklusive overnattingssteder som hoteller, feriehus og luksusvillaer. Plattformen, som er unik i sin sammensmelting av brøkdel av feriehuseierskap, timeshare og NFT-teknologi, forbereder seg på en banebrytende lansering.

Everlodge-økosystemet introduserer et nytt konsept – digitalisering og preging av hoteller og luksusvillaer i NFT-er. Disse NFT-ene, som representerer eierskap, blir deretter fraksjonert, slik at brukerne kan kjøpe mindre porsjoner.

Når verdien på eiendommen øker, øker også NFT-prisen, og tilbyr en dynamisk investeringsmodell. Markedsplassen, lanseringsplassen for eiendomsutviklere, belønningsklubben og utlånsplattformen skaper samlet et omfattende økosystem for brukere å dele, investere og generere passiv inntekt.

Everlodge, med sin innovative tilnærming til brøkdel av feriehuseierskap på blokkjeden, er på linje med de utviklende behovene til brukere som søker ulike investeringsmuligheter. Ettersom plattformen trender foran desemberferien med sitt ELDG-token-forsalg, forventer den betydelig deltakelse fra brukere som er ivrige etter å utforske fusjonen av eiendoms- og blokkjedeteknologi.

ELDG-forhåndssalget er for øyeblikket i sin syvende fase og et enkelt ELDG-token koster $0,025 USDT og prisen er planlagt å øke til 0,027 USDT.

Konklusjon

Copy link to section

Kryptolandskapet er vitne til spennende utvikling på tvers av Pyth Network, Chainlink og Everlodge.

Everlodges unike økosystem og fremtidsrettede tilnærming posisjonerer det som en eiendoms- og blokkjedeforstyrrer. Når prosjektet går mot lansering, er markedet klar for et paradigmeskifte i måten brukerne nærmer seg delt eierskap og investering i eiendommer med høy verdi. For å bli med i Everlodge-økosystemet kan du kjøpe ELDG-tokens i det pågående Everlodge-forhåndssalget.

Denne artikkelen er et samarbeid mellom våre Redaktører og våre Partnere, og den kan inneholde sponset reklameinnhold og lenker. Innholdet er ikke ment som økonomisk råd og er kun til informasjonsformål.

Sponset Kryptovaluta NFTs