Ad

BAYC og MAYC stjålet i NFT Trader-hack returnert; gir denne eiendoms-NFT-plattformen en bedre mulighet?

Dec 20, 2023
Listen
  • Bored Apes og Pudgy Penguins ble stjålet i større NFT-innbrudd hos NFT Trader.
  • NFT Trader-hackere krever løsepenger.
  • Everlodge pionerer fraksjonert eiendom på blokkjeden.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheter for å få de siste oppdateringer >

I en sjokkerende hendelsesforløp ble peer-to-peer-handelsplattformen NFT Trader offer for et betydelig sikkerhetsbrudd 16. desember. Denne hendelsen førte til tyveri av ikke-fungible tokens (NFT) verdt millioner av dollar, inkludert høyprofilerte samlinger som Bored Ape Yacht Club og Pudgy Penguins.

Leter du etter signaler og varsler fra pro-traders? Registrer deg GRATIS på Invezz Signals™. Tar 2 min.

Mens angrepet, preget av en phishing-svindel, har sendt krusninger gjennom NFT-fellesskapet, og vekket bekymring for sikkerheten til desentraliserte plattformer, skaper Everlodge, en ny plattform som tilbyr fraksjonerte eiendoms-NFT-er bølger.

NFT Trader-bruddet

Copy link to section

Bruddet hos NFT Trader resulterte i uautorisert tilgang og tyveri av ikoniske NFT-samlinger. Minst 13 Mutant Ape Yacht Club (MAYC) tokens og 37 Bored Ape Yacht Club (BAYC) tokens var blant de stjålne eiendelene, sammen med tap fra VeeFriends og World of Women NFTs.

Angriperne siktet mot gamle smarte kontrakter og utnyttet sårbarheter introdusert av nylige oppgraderinger. Sjokkerende nok ble ranet ledsaget av offentlige meldinger fra overfallsmennene, som hevdet å “plukke opp søppel” og krevde en dusør på 10 % i Ether (ETH) for tilbakelevering av deres NFT-er. Angriperne brukte også en lommebok flagget for phishing-svindel, noe som tilførte hendelsen et lag av kompleksitet.

Midt i kaoset dukket det opp en uventet vri da Boring Security DAO dukket opp med nyheter om at de hadde gjenfunnet de stjålne NFT-ene og at de var i deres varetekt og krevde at ofrene skulle åpne en billett på grunn av uenighet.

Everlodge revolusjonerer NFT-området med fraksjonert eiendom

Copy link to section

Mens NFT-fellesskapet sliter med kjølvannet av sikkerhetsbrudd, fremstår Everlodge som et lovende alternativ.

Everlodge, en eiendomsmarkedsplass som opererer på blokkjeden, skal revolusjonere NFT-er. Plattformen lar brukere digitalisere og prege hoteller og luksusvillaer som NFT-er. Denne innovative tilnærmingen åpner for nye muligheter for NFT-entusiaster til å investere i brøkdel av eiendommer.

Plattformen lar brukere fraksjonalisere og investere i eiendommer med høy verdi, og presenterer en spennende vei for eiendomsentusiaster å engasjere seg i NFT-området. Everlodge-økosystemet, som omfatter en markedsplass, lanseringsplate, belønningsklubb og utlånsfunksjoner, gir en omfattende plattform for brukere.

Dessuten er Everlodge for tiden i sitt forhåndssalg, og tilbyr en sjanse for brukere til å delta i denne forstyrrende plattformen som kombinerer brøkdel av feriehuseierskap med banebrytende NFT- og blockchain-teknologi.

Spesielt øker det pågående forhåndssalget av $ELDG-token spenningen, med funksjoner som rabatter, belønninger og innsatsmuligheter for token-innehavere.

Everlodge forhåndssalgsdetaljer og fremtidsutsikter

Copy link to section

Everlodges $ELDG-token, bygget på Ethereum-kjeden, har funksjoner som rabatter på eiendomskjøp, belønninger som gratis nattlige opphold og innsats for fast månedlig rente.

Prosjektet har implementert en dynamisk prismodell under forhåndssalget, med forventning om en prisøkning på 280 %, som kulminerte med et 30x rally på lanseringsdagen. Med team-tokens låst, sikret likviditetspool og en fullstendig revidert smart kontrakt, posisjonerer Everlodge seg som en pålitelig spiller i det utviklende NFT-landskapet.

Mens NFT-markedet navigerer i utfordringer, gir Everlodges unike tilnærming til fraksjonert eiendom og blokkjedeteknologi et glimt inn i den potensielle fremtiden til NFT-er. Plattformens integrasjon av tradisjonelle eiendomsinvesteringsmodeller med fleksibiliteten til NFT-er skaper en synergi som skiller den. Everlodges forpliktelse til brukerkontroll og sikkerhet stemmer overens med den økende etterspørselen etter pålitelige og innovative løsninger innenfor NFT-økosystemet.

Denne artikkelen er et samarbeid mellom våre Redaktører og våre Partnere, og den kan inneholde sponset reklameinnhold og lenker. Innholdet er ikke ment som økonomisk råd og er kun til informasjonsformål.

Sponset Kryptovaluta NFTs