Ad

Meme Moguls ($MGLS) potensial når oppmerksomheten skifter til altcoins

Dec 27, 2023
Listen
  • Investor Raoul Pal stoler på at Ethereum vil overgå Bitcoin i 2024.
  • Det kan bety en betydelig oppgang for altcoin-markedet.
  • Meme Moguls' robuste økosystem lover akkumulering for investorer.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheter for å få de siste oppdateringer >

Mens Bitcoin forblir i rampelyset på grunn av spot Bitcoin ETF-hypen, tror vi noen altcoins vil dominere det kommende året, og Ethereum vil overgå toppkryptoen i 2024. Goldman Sachs’ tidligere administrerende direktør Raoul Pal spår at Ether kan gjenta sin ytelse i 2021 (når den hoppet 245 %) i det kommende året.

Leter du etter signaler og varsler fra pro-traders? Registrer deg GRATIS på Invezz Signals™. Tar 2 min.

Ethereum er den ledende altcoin etter verdi, og dets rally vil bety betydelige prisoppganger i altcoin-markedet. Meme-tokens, kjent for å overgå under bredbaserte rally, vil sannsynligvis skyte i været til månen i et slikt miljø, og støtte Meme Moguls (MGLS) vekstpotensial.

Meme Moguls: Oppdag kraften til kryptomemer

Copy link to section

Kryptovaluta memes har fått økt popularitet de siste månedene, og Meme Moguls leder flokken, etter å ha samlet inn nesten 1 million dollar i trinn 3 av forhåndssalget.

Meme Moguls er en første-av-en-slag meme-støttet utveksling som lar økosystemdeltakere tjene $MGLS-tokens. Plattformen tilbyr en rekke meme-inspirerte digitale mynter, og dens livlige tilstedeværelse i samfunnet vil sannsynligvis bidra til prosjektets langsiktige suksess.

Meme Moguls har flere måter å holde samfunnet engasjert på. I tillegg til $10K giveaway for den mest aktive X (Twitter)-deltakeren, nyter $MGLS-aktører forskjellige belønninger basert på deres årlige avkastning. I tillegg lar børsens P2E-spill spillere tjene spesielle gaver og til og med unike ikke-fungible tokens (NFT).

Bør du investere i $MGLS?

Copy link to section

Meme Moguls kan være blant eiendelene med et enormt rallypotensiale ettersom kryptoverdenen venter på det neste okseløpet i altcoin-sektoren. Prosjektet ønsker å utkonkurrere rivaler som Dogecoin og Pepe. $MGLS’ forhåndssalg fremhever fremtidig suksess, og Meme Moguls lover å skape 100 millionærer innen 90 dager etter den offisielle lanseringen.

Altcoinen handles til $0,0025 ved denne publikasjonen, og analytikere forventer at denne verktøybaserte meme-mynten vil vokse 1000 % ved slutten av det siste forhåndssalgsstadiet.

Du finner mer info om Meme Moguls på nettsiden deres.

Kryptovaluta NFTs