Ad

Inspect (INSP), Memeinator (MMTR), Sei (SEI) prisprognose midt i ETF-hypen

Jan 10, 2024
Listen
  • INSP-, SEI- og MMTR-tokens skyter i været midt i bullish trender.
  • INSP-token får fart på grunn av AI-hype; ser på en markedsverdi på 1 milliarder dollar.
  • SEI stiger med 170 % på en måned; bullish anslag.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheter for å få de siste oppdateringer >

Kryptovalutamarkedet er vitne til en økning ettersom INSP-, SEI- og MMTR-tokens skaper overskrifter med imponerende prisbevegelser midt i den påtagelige forventningen til en spot Bitcoin ETF-godkjenning fra US SEC.

Leter du etter signaler og varsler fra pro-traders? Registrer deg GRATIS på Invezz Signals™. Tar 2 min.

Fra Inspects unike posisjon i markedet til Seis banebrytende blokkjede skreddersydd for handelsapplikasjoner og Memeinator-tokens forhåndssalgssuksess, la oss utforske den siste utviklingen som former disse topp altcoins.

Inspect (INSP): rir på kryptobølgen med integrasjoner

Copy link to section

Inspect, med sine nylige integrasjoner inkludert integrasjonen med Sei, LayerZero Labs og BNB Chain, er klar for et nytt kapittel i reisen.

Inspect spiller en sentral rolle i Web3-området ved å presentere en oppfinnsom lag 2-løsning skreddersydd for å forbedre brukerinteraksjoner innenfor enorme sosiale økosystemer som X (tidligere Twitter). Inspect fungerer som den primære lag 2-infrastrukturen for X, og gir brukerne sømløst tilgang til en omfattende pakke med gjennomtenkte produkter og verktøy. Disse ressursene er designet for å levere verdifull innsikt og viktige funksjoner, slik at brukere enkelt kan navigere i det dynamiske landskapet til kryptovalutaer og NFT-er. Dette initiativet er dedikert til å gi brukere en uovertruffen enkelhet i å utforske og engasjere seg i det utviklende Web3-landskapet.

Samarbeidet med Sei betyr et strategisk trekk, ettersom Inspect posisjonerer seg som en data- og analysebidragsyter, og forbedrer mulighetene for det dynamiske kryptolandskapet. Integrasjonen med LayerZero Labs bringer INSP til 50+ blokkjeder og introduserer Omnichain interoperabilitet til hele Inspect Ecosystem. Til slutt utvider Inspects integrasjon med BNB Chain det første Layer 2 noensinne bygget for X til BNB-økosystemet.

Midt i integrasjonene har INSP-tokenet opplevd en bemerkelsesverdig økning på 13,92 % den siste måneden, noe som legger grunnlaget for en spennende reise fremover. Den nåværende prisen står på $0,22, og markerer en betydelig markedsoppgang fra de laveste nivåene som ble registrert mot slutten av desember 2023.

Inspect (INSP) price chart

Inspect prisprognose: en bullish utsikt

Copy link to section

Markedsanalytikere er optimistiske med tanke på INSPs fremtid, og spår en fortsatt oppadgående bane. Med en Fear & Greed-indeks på 72 (Grådighet) og 19 grønne tekniske indikatorer, er INSPs positive utsikter ubestridelig.

Markedsanalytikere spår en økning til $0,30 før januar 2024 slutter, noe som styrker INSPs posisjon som et overbevisende valg i kryptolandskapet.

SEI: sektorspesifikk blokkjede gjør fremskritt

Copy link to section

Sei (SEI), det opprinnelige symbolet til Sei-blokkjeden, har vist bemerkelsesverdig motstandskraft, og økte med 170 % den siste måneden. Med et rekordhøyt nivå på 0,851399 dollar har SEIs markedsverdi nå passert 1,7 milliarder dollar.

Sei price chart

Posisjonert som en sektorspesifikk Layer 1 blockchain for handelsapplikasjoner, fokuserer Sei Networks innovative arkitektur på skalerbarhet, sikkerhet og effektivitet, og imøtekommer de unike behovene til desentraliserte børser.

Sei-prisprognose: anslår en vekst til $0,75

Copy link to section

Med en nylig topp på $0,851399, har Seis imponerende ytelse fanget oppmerksomheten til markedsanalytikere.

Spådommer antyder at SEI vil prøve å nå $1 før januar 2024 slutter. Tokenets nylige prestasjoner fremhever vekstpotensialet, noe som gjør det til et attraktivt valg for investorer som søker kryptomuligheter.

Memeinator (MMTR): dominerer meme-myntplassen

Copy link to section

Memeinator (MMTR) skaper overskrifter som den hotteste meme-mynten på markedet. Med fokus på å dominere meme-handelsområdet, tilbyr MMTR ekte nytte i produkter som Memescanner og Memeinator Game.

Drevet av banebrytende teknologi og AI-innsikt, tar MMTRs veikart som mål å øke verdien ved å eliminere truende memer, og oppfordrer entusiaster til å slutte seg til motstanden. Tokenet er for øyeblikket i forhåndssalgsstadiet, og interesserte kan besøke nettsiden til Memeinator forhåndssalg for å delta i forhåndssalget.

MMTR token forhåndssalg

Copy link to section

MMTR-tokenet har hevet $3 208 756 i forhåndssalget, og nådde trinn 12. Priset til $0,0186, forventes tokenets neste trinnpris til $0,0197. Kjøpere kan kjøpe memecoin på tvers av forskjellige nettverk som Ethereum (ETH), Tether (USDT) og USDC Coin (USDC).

Etter hvert som MMTR går gjennom veikartfasene, understreker suksessen med pengeinnsamling og økende symbolverdi dens potensielle dominans i meme-myntmarkedet.

Konklusjon

Copy link to section

Ettersom disse altcoins – INSP, SEI og MMTR – skaper overskrifter midt i den nåværende hypen rundt spot Bitcoin ETF-godkjenning av SEC, er investorer sammensatt av flere valg når det gjelder å investere i krypto.

Fra Memeinators forhåndssalg til de bullish anslagene til SEI og INSP, bør investorer nøye vurdere markedet før de fordyper seg i noen av kryptovalutaene, siden kryptomarkedet er svært volatilt og ofte forårsakes av store markedssvingninger.

Denne artikkelen er et samarbeid mellom våre Redaktører og våre Partnere, og den kan inneholde sponset reklameinnhold og lenker. Innholdet er ikke ment som økonomisk råd og er kun til informasjonsformål.

Bitcoin Sponset Kryptovaluta NFTs