Glødende aksjer: Hvorfor steg Digital Brands (DBGI) med 140 %?

Av:
Feb 14, 2024
Listen
  • Digital Brands-aksjen steg etter å ha oppdatert veiledningen.
  • Klesmerket har den siste tiden økt inntektene og redusert tapene.
  • Aksjen er attraktiv på lengre sikt.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for å få de siste oppdateringer >

Svært få aksjer får en sjanse til å stige med tresifrede prosenter. Så et søvnig navn som Digital Brands Group Inc. (NASDAQ:DBGI) med en gevinst på 140 % vil tiltrekke seg oppmerksomhet.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Digital Brands samler motemerker og forbrukere gjennom sine detaljhandels- og e-handelsplattformer. Selskapet tilbyr en rekke klær fra forskjellige merker på engros- og direkte-til-forbrukerbasis.

En stund har investorer hatt et pessimistisk syn på moteaksjen. Aksjen har holdt seg til en bunnpris på under $3 da de siste gevinstene førte den til over $12. DBGIs pris var $6,81 på tidspunktet for denne publikasjonen, noe som tyder på en døende detaljmani. Det er ikke mye å bekymre seg for for DBGI.

Som andre vekstaksjer er ikke Digital Brands lønnsomt. Inntektene har imidlertid vært stigende og tapet falt. I en fersk veiledningsoppdatering bekreftet Digital Brands sin veiledning for 2024 og forpliktet seg til ingen aksjetilbud. Selskapet gjentok en inntekt på $27-$30 (£21,6-£24) millioner og opp til $2,0 (£1,6) millioner EBITDA. Selskapet forventer også en fri kontantstrøm på mellom $6-$7 (£4,8-£5,6) millioner.

Den siste veiledningen er gunstig for DBGI da selskapet fokuserer på å styrke aksjonærenes verdi. Administrerende direktør Hil Davis uttrykte også Digital Brands jakt på strategiske initiativer, særlig oppkjøpet av Diverse. Davis sier at oppkjøpet reduserer driftskostnadene med $1 (£0,8) millioner og øker inntektene.

Motsatt er veiledningen et overskridelse for et selskap som rapporterte $3,3 (£2,64) millioner i 3. kvartal 2023. Ettersom Digital Brands ser tilbøyelige til å nå målet, kan aksjen oppleve kjøpsinteresse.

Digital Brands korrigerer etter en sterk bullish økning

Copy link to section
Source – TradingView

Et aksjediagram viser DBGI under kjøperkontroll. Aksjen korrigerer seg og handles under volatile forhold. Det er klare overkjøpte forhold for aksjen basert på RSI-avlesningen på 82.

Bør du kjøpe DBGI nå?

Copy link to section

Mens DBGI er bullish etter de gunstige aksjemarkedsnyhetene, kan den pågående korreksjonen senke prisen. På kort sikt anbefales ikke å kjøpe DBGI, selv om en høy sosial interesse kan utløse ytterligere stigninger. Imidlertid kan denne aksjen være attraktiv på mellomlang og lengre sikt ettersom markedet fordøyer den siste veiledningen.

Denne artikkelen er oversatt fra engelsk ved hjelp av AI-verktøy, og deretter korrekturlest og redigert av en lokal oversetter.

Ad

Vil du ha krypto-, valuta- og aksjehandelssignaler som er enkle å kopiere? Gjør handel enkelt ved å kopiere vårt team av pro-traders. Konsekvente resultater. Registrer deg i dag på Invezz Signals.

Learn more
Aksjer Nord-Amerika Teknologi