Ad

Bitcoin Dogs arrangerer et brennhet forsalg – en uvanlig BTC-korrelasjon fremhevet i 2024

Feb 19, 2024
Listen
  • Bitcoin Dogs har samlet inn over $1,96 millioner i forhåndssalg på 4 dager.
  • BTC har opprettholdt en positiv korrelasjon med dollaren i 2024.
  • Bitcoin Dogs har et høyere potensial enn BTC, selv om begge er attraktive.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheter for å få de siste oppdateringer >

Den første ICO noensinne på Bitcoin-blokkjeden er her. Bitcoin Dogs ($0DOG) ble lansert for 4 dager siden, og ønsker velkommen til en ny æra med BRC-20-tokens hvis flere skal dukke opp. Investorer tok umiddelbart sjanser og kjøpte tokens til en verdi av over $1,967 millioner. Det blir ikke bedre enn dette for $0DOG), hvis pris forventes å etterligne den til overordnet, Bitcoin. I mellomtiden har Bitcoin trosset en vanlig tese om dens negative korrelasjon med dollarindeksen. Er dette en forløper for ytterligere styrker i 2024?

Leter du etter signaler og varsler fra pro-traders? Registrer deg GRATIS på Invezz Signals™. Tar 2 min.

Bitcoin Dogs forhåndssalg – utnytter BTC-nettverk og Web 3.0

Copy link to section

Bitcoin Dogs er i ferd med å bli et av de beste forhåndssalgssymbolene i 2024. Tokenet har skapt vanvidd siden lanseringen 14. februar, da investorer skynder seg å kjøpe tokens. Spesielt mener analytikere at Bitcoin Dogs forhold til Bitcoin-nettverket skiller det fra andre ICOer.

Som det første BRC-20-tokenet forventes Bitcoin Dogs å dra nytte av det pålitelige BTC-nettverket. Positivt momentum i Bitcoin forventes å være til fordel for Bitcoin Dogs, og øke prisen. Ettersom BTC opprettholder en oppadgående bane og den kommende halveringsbegivenheten, kan Bitcoin Dogs dra stor nytte.

Men i motsetning til BTC har Bitcoin Dogs komplementære bruksområder i Web 3.0. Dette inkluderer den begynnende ikke-fungible sektoren (NFT), som forventes å gjøre et sterkt comeback i 2024. Prosjektet ønsker også velkommen til et spill i Q3, som sementerer statusen i de spennende blokkjedesektorene. Andre verktøy som er utnyttet i dette revolusjonerende prosjektet er metaverse- og innsatsområdene.

Bitcoin trosser korrelasjonen med amerikanske dollar

Copy link to section

Tilbake til der det hele startet – Bitcoin og Bitcoin blockchain. BTC er verdens største kryptovaluta, og eventuelle særegne omstendigheter vil garantert tiltrekke seg gransking. Ettersom BTC-prisen fortsetter å møte, om ikke overgå, forventningene, stilles det spørsmålstegn ved korrelasjonen til dollaren.

Bitcoin har beveget seg omvendt til dollaren historisk, og styrket seg etter hvert som sistnevnte svekkes og omvendt. Dette forholdet blir trosset i år ettersom Bitcoin og dollaren beveger seg på samme måte. Dette har blitt tolket som en økt institusjonell tilstrømning til verdens ledende kryptovaluta.

Tidligere har en sterk dollar vært assosiert med en appetitt med lav risiko. Dette fører til mindre tilsig til Bitcoin og andre risikofylte investeringer. Godkjenningene av spot Bitcoin ETFer er sett på å drive denne institusjonelle tilstrømningen til Bitcoin. Spekulasjoner om pris på grunn av den kommende halveringen tillegges også vekt. Korrelasjonen gir forventninger om at Bitcoin-prisen kan skyte i været selv i tilfelle dollaren svekkes.

Bitcoin Dogs vs. BTC: hvilken er en bedre kryptovaluta i 2024?

Copy link to section

Det er ingen tvil om at Bitcoin Dogs og Bitcoin velger de beste kryptovalutaene i 2024. For Bitcoin er den fremhevede institusjonelle tilstrømningen en bullish katalysator for prisen. Sammen med BTCs arv og den kommende halveringen, kan Bitcoin overgå forventningene i 2024.

Bitcoin Dogs har ennå ikke testet vannet, da det fortsatt er i forhåndssalget. Bortsett fra å ri på bullish momentum, har Bitcoin Dogs en gunstig følelse. Dette kommer fra statusen som det første BRC-20-tokenet, noe som gjør det til et potensielt bullish aktivum etter notering.

Men det handler også om hvilken kryptovaluta som har et større potensial. Ved å flytte fokus til dette perspektivet vinner Bitcoin Dogs. Mens Bitcoin kan oppnå tosifrede gevinster i år, kan Bitcoin Dogs kreve så mye som en 50x gevinst. Den spekulative verdien er høy, med Bitcoin Dogs som etterligner tokens som har returnert med betydelige marginer.

Hvor attraktiv er Bitcoin Dogs i forhåndssalget?

Copy link to section

Bitcoin Dogs forhåndssalg er en mulighet til å kjøpe attraktivt prisede tokens før notering. Reell etterspørsel låses opp etter børsnotering, noe som får prisen til å skyte i været. Som sådan maksimerer investorer som kjøper mens de er på forhåndssalg den første gevinsten etter notering. Tidlige kjøpere drar også nytte av en økning i Bitcoin Dogs-prisen, ettersom verdien stiger i hvert forhåndssalgsstadium.

Denne artikkelen er oversatt fra engelsk ved hjelp av AI-verktøy, og deretter korrekturlest og redigert av en lokal oversetter.

Ad

Vil du ha krypto-, valuta- og aksjehandelssignaler som er enkle å kopiere? Gjør handel enkelt ved å kopiere vårt team av pro-traders. Konsekvente resultater. Registrer deg i dag på Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Alternativ investering Kryptovaluta