Ad

Vurdering av Bitcoin Dogs’ ($0DOG) potensial når BTC nærer seg halveringshendelsen

Feb 25, 2024
Listen
  • BTC er bullish over $50K i forkant av etterlengtet halvering.
  • Analytikere stoler på at begivenheten kan få Bitcoin-prisene over $69K.
  • Det vil se at altcoins som Bitcoin Dogs blir vinnere med astronomiske økninger.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheter for å få de siste oppdateringer >

Bitcoin (BTC) handles over $51,600 ettersom markedsdeltakere venter på den historiske halveringen i april. Talsmenn spår imponerende rally til all-time highs for bellwether-kryptoen i forkant av den bullish begivenheten.

Leter du etter signaler og varsler fra pro-traders? Registrer deg GRATIS på Invezz Signals™. Tar 2 min.

Bitcoin Dogs ($0DOG), som utnytter Bitcoins markedsdominans og banebrytende utsikter, forbereder seg på å skyte i været midt i brede markedsrally. La oss grave dypere.

Bitcoin-utsikter foran halvering

Copy link to section

BTCs nåværende pris reflekterer et fall på 25% fra $68 798 all-time high utforsket for to år siden. I mellomtiden reflekterer den ledende kryptovalutaen bullishness, og utløser spekulasjoner om å nå $69 000 før den etterlengtede halveringen.

Bitcoins nåværende markedsdominans er 51,13 %, med kapitalisering over $1 billion. Prisene holdt seg relativt jevne de siste syv dagene og opp 30 % i løpet av forrige måned.

BTC 1month chart on coinmarketcap

Eksperter antyder at Bitcoin trenger en betydelig økning i markedsverdi for å støtte den forventede bevegelsen forbi $69 000. Tokenet trenger solide prisstigninger fra nåværende verdier for påfølgende markedsverdistigninger.

Beregninger viser at en økning på 35 %, eller $352 milliarder, i markedsverdien vil utløse stabile oppsving for Bitcoin for å nå nye rekorder.

En slik økning vil se BTCs markedsverdi på $1,35 billioner, og overgå slike som Meta Platforms og Silver.

I mellomtiden vil den massive økningen i markedsverdien for Bitcoin skape en ringvirkning i den totale digitale aktivaindustrien, og katalysere enorme prisøkninger. Altcoins som Bitcoin Dogs virker klare til å eksplodere i en slik atmosfære.

Bitcoin Dogs: den første i sitt slag ICO på Bitcoin blockchain

Copy link to section

Bitcoin Dogs er et nytt kryptovalutaprosjekt som er vitne til enorm oppmerksomhet i forhåndssalget på grunn av unike prospekter. Den har samlet inn over $4,388 millioner innen ti dager etter debuten på Bitcoin-blokkjeden.

Som det første innledende mynttilbudet noensinne på BTC-nettverket, utnytter Bitcoin Dogs bellwethers avanserte teknologi og markedsdominans for sin vekst.

Foruten det raske forhåndssalget, har det raskt voksende fellesskapet holdt Bitcoin Dogs flytende. Prosjektet har tiltrukket seg over 95 000 følgere på sosiale medieplattform X siden debuten i midten av februar.

Dessuten deltar over 15 000 aktivt i $0DOGs Telegram-kanal, noe som gjenspeiler den imponerende interessen og spenningen rundt det revolusjonerende kryptoprosjektet.

Bitcoin Dogs sitt fremtidige potensial

Copy link to section

Som fremhevet før, ser det særegne prosjektet ut til å utnytte Bitcoin-blokkjedens fremtredende plass, koble spill, nye tokens og NFT-er på BTCs nettverk. Bitcoin Dogs vil bruke $0DOG som sin styringsmynt, som fortsatt er klar for massiv vekst midt i bullish anslag for 2024.

Analytikere spår rekordhøyer for Bitcoin-priser i år, tatt i betraktning bullish utvikling som spot-ETF-introduksjonen og kommende halvering. Et solid BTC-rally vil oversette til massiv $0DOG verdi og prisvekst.

Det fartsfylte forhåndssalget viser hvordan investorer tror på Bitcoin Dogs’ fremtid. Videre vil det enorme antallet lojale følgere være avgjørende for å drive aktivaens langsiktige vekst ettersom Bitcoin ser ut til å eksplodere i år.

Du finner mer informasjon om Bitcoin Dogs på deres nettside.

Denne artikkelen er oversatt fra engelsk ved hjelp av AI-verktøy, og deretter korrekturlest og redigert av en lokal oversetter.

Denne artikkelen er et samarbeid mellom våre Redaktører og våre Partnere, og den kan inneholde sponset reklameinnhold og lenker. Innholdet er ikke ment som økonomisk råd og er kun til informasjonsformål.

Bitcoin Sponset Blockchain Kryptovaluta NFTs