Ad

Bør du investere i Pullix – Pro sier Ethereum ETF “et spørsmål om når”

Feb 26, 2024
Listen
  • Grayscale CEO sier Spot Ethereum ETF er et spørsmål om når.
  • Her er hva det kan bety for Pullix og dets opprinnelige kryptotoken.
  • PLX har samlet inn godt over 7,6 millioner dollar i sitt pågående forhåndssalg.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for å få de siste oppdateringer >

Michael Sonnenshein – administrerende direktør i Grayscale Investments er overbevist om at en Spot Ethereum ETF snart vil debutere i USA.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Sonnenshein diskuterte Ethereum ETF på CNBC

Copy link to section

Securities & Exchange Commission har allerede godkjent en Bitcoin ETF og nå har Grayscale også søkt om et Ethereum børshandlet fond. På CNBCs ” Squawk Box “, sa Sonnenshein forrige uke.

Spot Ethereum ETF er et spørsmål om når, ikke et spørsmål om. Spot Bitcoin og Bitcoin Futures har en uløselig sammenheng – markedene har en korrelasjon på 99,9 %. Det samme gjelder rundt Ethereum. Vi har en lignende dynamikk her.

Merk at Coinbase også nylig ba SEC om å godkjenne Grayscales søknad om en Ethereum ETF.

Sammen vil Bitcoin og Ethereum børshandlede fond sannsynligvis drive institusjonelle penger til kryptovalutaer og bidra til å levere nok et sterkt år for kryptomarkedet. Det slik utvikling generelt antyder, er at kryptovalutaer vil fortsette å konkurrere med konvensjonelle eiendeler som en investering i fremtiden.

Og det kan også hjelpe det nystartede prosjektet Pullix til å nå frem.

To viktige katalysatorer på kort sikt som kan hjelpe PLX

Copy link to section

Det er verdt å nevne her at børshandlede fond ikke er den eneste katalysatoren som er allment forventet å hjelpe kryptovalutaer til å prestere godt i 2024.

Medlemmer av Federal Open Market Committee ble nylig rapportert at de ikke hastet med å senke rentene før de har mer tillit til at inflasjonen er bærekraftig i ferd med å bevege seg mot målet på 2,0 %.

Så sjansen er stor for at Fed vil hoppe over et rentekutt i sitt kommende møte i mars. Men markedene forventer fortsatt at sentralbanken vil begynne å senke rentene i juni fordi inflasjonen allerede har kommet ned til rundt 3,0 % mot toppen på over 9,0 % i 2022.

Det ville være viktig for den opprinnelige Pullix mynten siden risikoaktiva som kryptovalutaer blir mer attraktive når Federal Reserve begynner å senke kursene.

På toppen av det, er den totale tilgangen på Bitcoin beregnet til å halveres i løpet av de kommende månedene (halveringshendelse) som historisk sett har gitt et betydelig løft til prisen. Og når BTC samler seg, hjelper det, oftere enn ikke, resten av kryptomarkedet som inkluderer Pullix med å bade i seieren også.

Hva du trenger å vite om Pullix

Copy link to section

Pullix markedsfører seg selv som en hybridbørs som ønsker å hjelpe brukerne sine med å dra nytte av det positive ved en DeFi- børs, men uten utfordringer som likviditetsproblemet.

Den nylig lanserte plattformen har en innfødt PLX-mynt som også gjør den til en investering. Pullix-tokenet har så langt samlet inn over $7,6 millioner i forhåndssalget som er planlagt avsluttet om omtrent fem dager.

Du kan ta en tidlig posisjon i “PLX” i dag for kun $0,14 per mynt. Å bygge en posisjon i Pullix i forhåndssalget vil gjøre deg i stand til å dra nytte av neste etappe opp som kan materialisere seg når det går live på en kryptobørs i løpet av de kommende månedene.

Det som gjør Pullix desto mer spennende for investering er det faktum at eierne er kvalifisert til å tjene penger på to andre måter også. For det første kan de delta i prosjektets inntektsdelingsprogram – og for det andre kan de dra nytte av dets handel-til-tjene-tilbud.

Legg merke til at inntektene i kryptomarkedet forventes å vokse med en sammensatt årlig rate på 8,62 % og nå $71,7 milliarder innen 2028, ifølge Statista. Og det kan tenkes at PLX-tokenet vil bidra til den veksten. Interessert i å finne ut mer om Pullix og dens opprinnelige kryptomynt? Klikk her for å besøke prosjektets nettside.

Denne artikkelen er oversatt fra engelsk ved hjelp av AI-verktøy, og deretter korrekturlest og redigert av en lokal oversetter.

Ad

Vil du ha krypto-, valuta- og aksjehandelssignaler som er enkle å kopiere? Gjør handel enkelt ved å kopiere vårt team av pro-traders. Konsekvente resultater. Registrer deg i dag på Invezz Signals.

Learn more
USA Kryptovaluta Nord-Amerika Verden