Ad

Pullix lanseres i Uniswap ettersom kryptookseløpet får fart

Mar 6, 2024
Listen
  • Pullix-token lanseres på Uniswap på mandag.
  • Lanseringsprisen vil gi den en markedsverdi på over 33 millioner dollar.
  • Pullix sin token-lansering skjer på et tidspunkt da kryptovalutaer er i et stort okseløp.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheter for å få de siste oppdateringer >

Kryptovaluta-okseløpet får fart på mandag da Bitcoin og Ethereum økte til henholdsvis $65 000 og $3 500. Som et resultat økte den totale verdsettelsen av alle kryptovalutaer til mer enn $2,42 billioner og nærmer seg rekorden på $3 billioner. Det er mot dette bakteppet Pullix (PLX) skal lanseres i Uniswap på mandag.

Leter du etter signaler og varsler fra pro-traders? Registrer deg GRATIS på Invezz Signals™. Tar 2 min.

Pullix lanseres i Uniswap

Copy link to section

Den største kryptonyheten på mandag vil være lanseringen av Pullix-token i Uniswap, den største desentraliserte børsen (DEX) i verden. Dette er et viktig trekk som begrenser et svært vellykket token-salg som solgte over 10 millioner PLX-tokens.

Ifølge utviklerne vil Pullix-tokenet lanseres til $0,168, noe som gir den en markedsverdi på over $33,6 millioner. Dette er et stort grep som vil gjøre alle som kjøpte den i forhåndssalget lønnsomme.

Pullix, som jeg har skrevet tidligere, er et selskap som søker å endre kryptobørsindustrien. Dens største fordel er at den kombinerer styrkene til desentraliserte og sentraliserte børser.

Kundene deres vil kunne velge mellom den beste børsen å bruke for hhv. CEX og DEX. Ved å kombinere disse to tilnærmingene vil Pullix gjøre handel enklere ved å øke likviditeten, noe som senker de totale transaksjonsgebyrene.

Krypto oppgangen fortsetter

Copy link to section

Lanseringen av Pullix skjer på et tidspunkt da kryptookseløpet får fart. Bitcoin har allerede beveget seg over $65 000, noe som åpner muligheten for at det snart vil stige til sin all-time high på $69 000.

Tilsvarende har Ethereum hoppet til over $3500 og det er en sannsynlighet for at tokenet vil stige til over $4000 i løpet av de kommende månedene.

Hoveddriveren for dette rallyet er at Bitcoin ser enestående etterspørsel på grunn av de nylig lanserte spot-ETFene. For eksempel har iShares Bitcoin ETF lagt til over $10 milliarder i eiendeler. Ingen annen ETF har nådd $10 milliarder så raskt.

Den andre katalysatoren for den pågående økningen er at investorer forventer at den kommende halveringen vil være positiv for kryptovalutaer. Denne halveringen vil finne sted i april i år og forårsake en kraftig nedgang i antall produserte Bitcoins per dag.

Som et resultat betyr en kombinasjon av økende etterspørsel etter Bitcoin og lave forsyninger at prisen kan fortsette å skyte i været de neste månedene.

I mellomtiden stiger Ethereum-prisen som håp om at SEC vil godkjenne en spot Ethereum ETF-stigning. Åtte selskaper, inkludert Franklin Templeton og Blackrock, har alle søkt om en spot-ETF, og godkjenningen kan skje i mai.

Implikasjoner for Pullix

Copy link to section

Derfor kan alle disse faktorene ha implikasjoner for Pullix og andre kryptovalutaer. I de fleste tilfeller har altcoins en tendens til å gjøre det bra når Bitcoin og Ethereum stiger. Dette forklarer hvorfor de fleste digitale mynter har økt kraftig de siste månedene, og hvorfor PLX kan stige etter å ha blitt børsnotert.

Den andre implikasjonen er at denne prishandlingen vil ha en positiv innvirkning på CEX- og DEX-børsene siden den vil føre til mer aktivitet. Hvis dette skjer, vil børsen sannsynligvis se mer aktivitet og inntekter etter lansering. Dette vil være til fordel for PLX-innehavere siden de vil motta stakingbelønninger.

Denne artikkelen er oversatt fra engelsk ved hjelp av AI-verktøy, og deretter korrekturlest og redigert av en lokal oversetter.

Ad

Vil du ha krypto-, valuta- og aksjehandelssignaler som er enkle å kopiere? Gjør handel enkelt ved å kopiere vårt team av pro-traders. Konsekvente resultater. Registrer deg i dag på Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Bitcoin Kryptovaluta