Ad

Bitbot i fokus når Bitcoin gjør en ny all-time high

Mar 11, 2024
Listen
  • Bitcoin (BTC) gjorde en ny all-time high forrige uke.
  • En forklaring på hva BTC-styrke kan bety for Bitbot.
  • Bitbot forhåndssalg har allerede samlet inn nærmere $1,0 millioner.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for å få de siste oppdateringer >

Handelsroboter – så lenge de er kjent for å være pålitelige – høres ut som en god idé for 2024.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Hvorfor? Fordi eksperter stort sett er positive i år, ikke bare på aksjer, men også på kryptovalutaer. Så det kan være en klok idé å velge en autentisk handelsbot som bruker kunstig intelligens for å maksimere avkastningen ut av en fortsatt oksesyklus.

Hvis du er enig, kan det være lurt å se nærmere på en nylig lansert plattform kalt “Bitbot”.

Bitbot er en ikke-forvarende Telegram-handelsbot som gir deg kraften til institusjonelle investeringsverktøy samtidig som den opprettholder et absolutt fokus på sikkerhet.

Det som er enda mer spennende med Bitbot er at den også har et eget native token, som kan være en interessant investering for 2024. Men før du legger inn kapitalen din, la oss utforske hvorfor du bør gjøre det i utgangspunktet.

Bitcoin-rally kan være en katalysator for Bitbot

Copy link to section

Den første og store vinden på baksiden av Bitbot er fortsatt styrke i Bitcoin – pioneren i kryptomarkedet som har en tendens til å sette den generelle retningen for kryptovalutaer inkludert Bitbot-mynten med samme navn.

BTC har allerede gjort en ny all-time high på baksiden av ETF-relaterte innstrømninger. US Securities & Exchange Commission godkjente de nevnte børshandlede fondene i januar som – Dana D’Aurio fra Envestnet forventer vil forbli en vesentlig fordel for BTC fremover.

Avgjørelsen fra SEC om å aktivere Spot Bitcoin ETFer kommer til å bli enorm, og du kommer til å fortsette å se en tsunami av interesse fordi nå har du en flytende, lett tilgjengelig måte å tjene Bitcoin-avkastning på.

Hun kom med den kommentaren i et nylig intervju med CNBC.

En alternativ og kostnadseffektiv måte å dra nytte av ettersom Bitcoin-rallyet fortsetter å presse de andre kryptovalutaene opp, er å investere i det opprinnelige Bitbot-tokenet, da det for øyeblikket kun koster $0,0122 i det pågående forhåndssalget.

Bitbot tiltrekker seg allerede massiv etterspørsel med tanke på at forhåndssalget har samlet inn nær $1,0 millioner de siste ukene. Interessert i å finne ut mer om Bitbot og dens opprinnelige kryptomynt? Klikk her for å besøke prosjektets nettside nå.

Bitbot kan også være et AI-spill

Copy link to section

Den andre massive medvinden for Bitbot er kunstig intelligens ettersom det er en AI-drevet handelsbot og Statista forventer at dette markedet til slutt vil nå en verdi på billioner av dollar.

Faktisk ser Gene Munster fra Deepwater Asset Management på AI som mer innflytelsesrik enn internett selv. På CNBCs ” Fast Money ” sa han nylig:

Om omfanget av hvor transformativt dette er, hvis vi setter elektrisitet til 100, ville jeg satt AI til 90. Jeg ville satt internett til 50 og smarttelefonen til 30. Jeg tror det er en så stor en ting.

Munster er overbevist om at kunstig intelligens ikke vil være en fordel begrenset til slike som Nvidia, Microsoft eller TSMC som Deepwater eier. Det vil faktisk hjelpe et stort sett med selskaper, la han til, som også kan inkludere kryptoplattformer som Bitbot.

Merk at Bitbot vil gå live på en kryptobørs etter forhåndssalget som forventes å øke etterspørselen, noe som kan reflekteres i prisen – og du kan potensielt dra nytte av den prisstigningen hvis du velger å investere i den til forhåndssalgskursen.

Klikk her for å besøke Bitbot-nettstedet og utforske måter å investere på noen få enkle trinn.

Denne artikkelen er oversatt fra engelsk ved hjelp av AI-verktøy, og deretter korrekturlest og redigert av en lokal oversetter.

Ad

Vil du ha krypto-, valuta- og aksjehandelssignaler som er enkle å kopiere? Gjør handel enkelt ved å kopiere vårt team av pro-traders. Konsekvente resultater. Registrer deg i dag på Invezz Signals.

Learn more
USA Kryptovaluta Nord-Amerika Verden