Ad

Pyth Network-prisen stiger etter hvert som den sikrede totalverdien stiger til rekord

Av:
Mar 11, 2024
Listen
  • Pyth Networks Total Value Secured (TVS) steg til rekordhøye.
  • De største aktørene i økosystemet er Kamino Lend og Orbit Protocol.
  • Denne trenden har skjedd midt i det pågående kryptookseløpet.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for å få de siste oppdateringer >

Pyth Network-tokenet steg til rekordhøye da kryptookseløpet fikk fart. Mynten hoppet til rekordhøye $0,9065 på mandag, en økning på 313% fra det laveste punktet i år. Denne økningen har brakt den totale markedsverdien til over 1,2 milliarder dollar.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Pyth Network, en rival til Chainlink og Band Protocol, gjør det bra mens det pågående kryptovaluta-rallyet fortsatte. Bitcoin hoppet til rekordhøye $72 300 på mandag, og presset den totale markedsverdien for alle mynter til over $2,7 billioner.

Pyth Networks ytelse skjer på et tidspunkt da Total Value Secured (TVS) hoppet til rekordhøye 4,39 milliarder dollar. Dette er et bemerkelsesverdig comeback siden TVS falt under 400 millioner dollar i 2023.

De fleste nettverkene som er sikret av Pyth Network har hatt sterk tilstrømning den siste tiden. De største nettverkene i økosystemet er Kamino Lend, Marginfi Lending, Orbit Protocol, Synthetix og Jupiter Perpetual.

Pyth Network, som andre orakelnettverk, spiller en viktig rolle i kryptoindustrien ved å koble data utenfor kjeden til kjeden. Det gjør det mulig for brukere å sikre smarte kontrakter med pålitelige markedsdata med lav latens.

Andre orakelnettverk har sett sin totale verdi sikret hoppe nylig. Ifølge DeFi Llama har TVS i Chainlink steget til over 29 milliarder dollar. Andre nettverk som Chronicle, WinkLink og RedStone har også hoppet.

Denne trenden skjer da Total Value Locked (TVL) i DeFi-økosystemet økte til over 178 milliarder dollar. De største nettverkene i bransjen er Lido, Aave, EigenLayer, Maker og JustLend.

Denne artikkelen er oversatt fra engelsk ved hjelp av AI-verktøy, og deretter korrekturlest og redigert av en lokal oversetter.

Ad

Vil du ha krypto-, valuta- og aksjehandelssignaler som er enkle å kopiere? Gjør handel enkelt ved å kopiere vårt team av pro-traders. Konsekvente resultater. Registrer deg i dag på Invezz Signals.

Learn more
Kryptovaluta