Ad

Ethereum faller før ETF-godkjenning, eksperter sier at Algotech kan se 10 ganger avkastning i 2024

Mar 21, 2024
Listen
  • Ethereum-prisen har snudd på grunn av spot-ETF-forsinkelser og andre nyheter.
  • Algotech er et nytt handelsplattformprosjekt i forhåndssalg.
  • Med tidlig suksess for Algotech har analytikere spådd AGLT som et potensielt 10x token.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for å få de siste oppdateringer >

Utviklingen rundt Ethereum, den nest største kryptovalutaen etter markedsverdi, har skapt en buzz i kryptomarkedet. Utsiktene for godkjenning for spot Ethereum børshandlede fond (ETFer) har falt midt i de siste nyhetene, noe som resulterer i bearish sentiment.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

I tillegg trekker analytikere oppmerksomhet til en fremvoksende aktør på grunn av dens innovative tilnærming til handel. La oss utforske denne dynamikken og deres implikasjoner for kryptorommet.

Ethereum nedgang på ETF nyheter

Copy link to section

Ethereum (ETH) fikk et stort slag i sine ETF-håp da det dukket opp nyheter om at SEC forsinket beslutningen til mai 2024. Dette var et betydelig slag for investorer som ventet en ETF-godkjenning etter den nylige Dencun-oppgraderingen på nettverket.

Eksperter sier at dagens markedsstemning kan hindre Ethereums forsøk på å overgå $4000-merket denne uken. I dette tilfellet kan Ethereums mangfoldige økosystem oppleve en kort bearish periode, ifølge noen analytikere.

Senior ETF-forsker Eric Balchunas foreslo tidligere en 70 % sjanse for ETF-godkjenning i mai 2024. Dette ble sett på som en faktor som kunne styrke Ethereums troverdighet og tilgjengelighet for tradere og investorer.

SECs manglende engasjement med utstedere gjør imidlertid at analytikeren ser på en redusert sjanse for godkjenning. Usikkerheten vil bestå inntil det kommer klarhet.

Gitt disse utsiktene ser investorene nå mot bedre vekstmuligheter. Nye plattformer som Algotech (ALGT) er satt til å utnytte den økende entusiasmen rundt kryptovalutaer.

Eksperter spår at Algotech kan levere ti ganger avkastning i 2024

Copy link to section

Algotech (ALGT) er en fremvoksende handelsplattform som har stjålet oppmerksomheten til mainstream-utsalgssteder med sin banebrytende teknologi. Prosjektet har avanserte algoritmer som lar tradere søke markedsdybde etter breakout-muligheter og maksimere fortjenesten.

Plattformens etterspørsel er representert av dens imponerende forhåndssalgsytelse, som har fått kryptosamfunnets oppmerksomhet. Etter å ha overskredet milepælen på $2,5 millioner innen to uker, har plattformen tiltrukket seg betydelig interesse i markedet.

Det er en bemerkelsesverdig bragd som fremhever Algotechs potensial til å bli et av de fremstående prosjektene i kryptoområdet. Analytikere sier at når det først er notert på store børser, kan prisen på ALGT-tokenet stige til $1.

Det offentlige forhåndssalget gjør det enkelt for både nybegynnere og erfarne investorer å bli en tidlig del av prosjektet. Eiere av AGLT vil dra nytte av styringsrettigheter og en andel av fortjenesten fra handelsavgifter.

Lær mer om dette prosjektet ved å besøke Algotechs forhåndssalgsside. Du kan også bli med i fellesskapet.

Denne artikkelen er oversatt fra engelsk ved hjelp av AI-verktøy, og deretter korrekturlest og redigert av en lokal oversetter.

Denne artikkelen er et samarbeid mellom våre Redaktører og våre Partnere, og den kan inneholde sponset reklameinnhold og lenker. Innholdet er ikke ment som økonomisk råd og er kun til informasjonsformål.

Ad

Vil du ha krypto-, valuta- og aksjehandelssignaler som er enkle å kopiere? Gjør handel enkelt ved å kopiere vårt team av pro-traders. Konsekvente resultater. Registrer deg i dag på Invezz Signals.

Learn more
Sponset Kryptovaluta