Ad

Bitcoin, Solana, Ethereum-prisene faller – Kangamoon samler inn $4,8 millioner

Apr 16, 2024
Listen
  • Kangamoon, en ny meme-mynt, har samlet inn over $4,8 millioner fra investorer.
  • Token-salget har pågått selv om fallet i kryptovalutaer har vært sterkt.
  • Bitcoin og andre altcoins har stupt med over 10 % fra sitt høyeste punkt i år.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheter for å få de siste oppdateringer >

Kryptovalutaprisene holdt seg på kanten tirsdag, et tegn på at investorer omfavnet en risiko-off-sentiment i markedet. Etter å ha steget til rekordhøyder på over $73 000 i mars, har Bitcoin nå stupt til under $65 000.

Leter du etter signaler og varsler fra pro-traders? Registrer deg GRATIS på Invezz Signals™. Tar 2 min.

Andre altcoins har krasjet med over 20 % fra det høyeste nivået i år. Noen av de mest bemerkelsesverdige taperne var tokens som IOTA, Solana, Ethereum og Ondo Finance. Likevel, til tross for dette salget, Kangamoon ($KANG) har samlet inn over $4,8 millioner fra investorer.

Risiko-off-sentiment råder

Copy link to section

Bitcoin og andre digitale mynter har stupt kraftig de siste ukene. Dette krakket skjedde ettersom investorer har omfavnet en risiko-on-sentiment i markedet.

Kryptovalutaer er ikke de eneste eiendelene som har krasjet hardt denne måneden. Amerikanske aksjer har falt den siste perioden, med Dow Jones- og Nasdaq 100-indeksen som har falt med over 4 % fra de høyeste punktene i år.

Selv noen av de mest populære aksjene på Wall Street har også falt kraftig. Nvidias aksjekurs har falt med 11,8 % fra det høyeste punktet i år, noe som betyr at den er i en korreksjonsfase.

Tilsvarende Super Micro Computers aksjene har stupt med over 28 % fra det høyeste punktet i år, noe som betyr at aksjen per teori er i et bjørnemarked. Apple, det nest største selskapet i USA, har falt med 13 % ettersom veksten avtok. Andre populære selskaper som Tesla, Rivian og Lucid Motors har alle falt.

Obligasjonsmarkedet har også kraftig motvind. Data viser at den 10-årige obligasjonsrenten har steget til 4,62 % mens den 30-årige har økt til 4,78 %. Obligasjonsrentene stiger når kursen faller.

Hovedkatalysatoren for denne trenden er at håpet om at Federal Reserve snart vil begynne å kutte renten, har falmet. Nyere data viste at den amerikanske inflasjonen steg til 3,5 % i mars, mens kjerne-KPI til 3,8 %. Som sådan er det en mulighet for at banken vil opprettholde rentene uendret lenger.

Salg av Kangamoon-tokener pågår

Copy link to section

I mellomtiden fortsatte Kangamoons token-salg denne uken, og signaliserte at det er etterspørsel etter mynten. Utviklerne har samlet inn over $4,86 millioner, som representerer omtrent 33 % av de totale tilgjengelige tokens.

Kangamoon har som mål å bli den ledende meme-mynten på markedet. Utviklerne tar sikte på å gi det nytte ved å begi seg ut på andre felt som sosiale medier og spill. Dette spillet vil ha spill for å tjene funksjoner, som lar brukere konkurrere og tjene belønninger.

Samtidig har utviklerne som mål å ha en markedsplass hvor brukere skal kunne kjøpe og selge tokens i økosystemet.

Derfor er det en sannsynlighet for at Kangamoons token-salg vil fortsette å gjøre det bra mens investorer venter på neste krypto-comeback. Noen analytikere tror at Bitcoin fortsatt vil komme tilbake i løpet av de kommende månedene. Standard Chartered-analytikere ser at mynten stiger til over $100 000 i år. Du kan lære mer om Kangamoon her.

Denne artikkelen er oversatt fra engelsk ved hjelp av AI-verktøy, og deretter korrekturlest og redigert av en lokal oversetter.

Ad

Vil du ha krypto-, valuta- og aksjehandelssignaler som er enkle å kopiere? Gjør handel enkelt ved å kopiere vårt team av pro-traders. Konsekvente resultater. Registrer deg i dag på Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Kryptovaluta