Ad

Core og Uniswap prisene stiger etter hvert som BitBot tokensalget akselererer

May 28, 2024
Listen
  • Core var en av de best presterende kryptovalutaene på lørdag.
  • Den totale verdien låst i økosystemet hoppet til rekordhøye.
  • BitBots token-salg har akselerert denne måneden og nærmer seg slutten.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheter for å få de siste oppdateringer >

Core og Uniswap tokenprisene fortsatte å stige i løpet av helgen ettersom det nylige momentumet i kryptomarkedet avtok. $CORE-tokenet steg i to dager i strekk og svever nær den høyeste svingen siden 26. april. Den er opp med over 56 % fra det laveste punktet denne måneden.

Leter du etter signaler og varsler fra pro-traders? Registrer deg GRATIS på Invezz Signals™. Tar 2 min.

Uniswap tokenprisen har også hoppet kraftig de siste dagene. Den steg til et høydepunkt på $11,17 på lørdag, det høyeste nivået siden 10. april. I mellomtiden fortsatte BitBot sitt tokensalg denne uken, og samlet inn over $3,8 millioner fra investorer.

Core og Uniswap leder rallyet

Copy link to section

Core er et raskt voksende blokkjedenettverk hvis token har en markedsverdi på over $2 milliarder. Nettverket har som mål å overlade adopsjonen av Bitcoin blant utviklere. I likhet med Stacks lar nettverket utviklere bygge med Ethereum Virtual Machine (EVM)-kompatible smarte kontrakter på en Bitcoin-drevet blokkjede.

Dette er bemerkelsesverdig siden Bitcoin er den sikreste blokkjeden i verden. Det er også den største aktøren i bransjen med en markedsverdi på over $1,3 billioner. Cores økosystem er ganske lite, med nettverket som har en total verdi låst (TVL) på bare $26 millioner, det høyeste nivået noensinne.

De beste dAppene i økosystemet er Colend Protocol, Glyph Exchange, COREx Network og Sushi. Derfor steg Core-tokenprisen fordi DeFi TVL hoppet til rekordhøye mens antallet Bitcoins satset i nettverket har hoppet til nesten 2000.

Uniswap-prisen steg etter at selskapet ba Securities and Exchange Commission (SEC) om å trekke det kommende søksmålet. I en sterkt formulert uttalelse argumenterte selskapet for at SEC misforsto og feiltolket virksomheten.

Økningen akselererte etter at SEC godkjente spot Ethereum ETFer torsdag. Denne godkjenningen kom noen måneder etter at byrået ga klarsignal til Bitcoin ETFer, som nå har samlet over $50 milliarder i eiendeler.

BitBot tokensalget akselererer

Copy link to section

I mellomtiden nærmer BitBot nettverket slutten av sitt svært vellykkede tokensalg. Den har flyttet til 14. av 15. trinn av salget. I denne perioden har utviklerne samlet inn over $3,8 millioner fra investorer.

BitBot er et selskap som søker å bli den største aktøren i Telegram botmarkedet, rettet mot millioner av brukere. Selskapet jobber med en avansert handelsbot som inneholder tradisjonelle tekniske analysestrategier med kunstig intelligens (AI).

Utviklerne fokuserer også på plattformens sikkerhet ved å sikre at den har ikke-forvarende funksjoner. Dette betyr at kundene vil opprettholde kontrollen over kryptovalutaene deres, noe som vil trøste dem, spesielt i denne epoken med hacking.

BitBots token innehavere vil generere avkastning fra å stake nettverket og ha noe å si i styringen. Du kan kjøpe $BITBOT tokenet her.

Denne artikkelen er oversatt fra engelsk ved hjelp av AI-verktøy, og deretter korrekturlest og redigert av en lokal oversetter.

Kryptovaluta