Ad

JASMY-prisprediksjon: Her er grunnen til at JasmyCoin trosser tyngdekraften

Av:
May 31, 2024
Listen
  • JASMY-tokenprisen har steget til sitt høyeste nivå i 2024.
  • Det har blitt en av de beste kryptovalutaene i året.
  • Det har vært populært i viktige sosiale medieplattformer som StockTwits og Reddit.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheter for å få de siste oppdateringer >

Prisen på JasmyCoin (JASMY) har fortsatt å trosse tyngdekraften denne uken ettersom den ble en av de mest effektive kryptovalutaene på markedet. Tokenet steg til det høyeste på $0,032 hittil i år, mye høyere enn det laveste året på $0,0045. Deretter har markedsverdien steget til over 1,4 milliarder dollar.

Leter du etter signaler og varsler fra pro-traders? Registrer deg GRATIS på Invezz Signals™. Tar 2 min.

Miljø med høyt volum

Copy link to section

Jasmy-tokenet økte i et miljø med høyt volum, og signaliserte at det er sterk etterspørsel etter den såkalte japanske Bitcoin. Data fra CoinGecko viser at volumet på fredag var på over 458 millioner dollar, en stor økning fra torsdagens 150 millioner dollar.

Det totale volumet de siste fem dagene har i gjennomsnitt vært på over 288 millioner dollar, som er mye høyere enn i samme periode forrige uke.

Dette rallyet skjer av tre hovedgrunner. For det første har Jasmy blitt en av de mest populære kryptovalutaene i sosiale medier de siste månedene. Det har vært populært på populære plattformer som Yahoo Finance, StockTwits, Reddit og X. Som vist nedenfor har antallet transaksjoner og Jasmy-brukere steget.

jasmy transactions

Jasmy-transaksjoner

For det andre har denne populariteten ført til frykt for å gå glipp av noe (FOMO) blant daytradere. Dette forklarer også hvorfor mange meme-mynter som Floki, Pepe og Book of Meme gjør det bra. Teorien er at disse tokens genererer sterkere avkastning enn Bitcoin når forholdene er gode. Med $100 kan man kjøpe nesten 3500 JASMY-tokens.

For det tredje er Jasmy skyhøye fordi kryptoindustrien har stabilisert seg de siste ukene. Bitcoin har flyttet til over $68 000 mens den totale markedsverdien for alle kryptovalutaer har hoppet til over $2,6 billioner.

En viktig katalysator for det siste rallyet er beslutningen fra Securities and Exchange Commission (SEC) om å godkjenne spot Ethereum ETFs. Dette er kjent for Jasmy fordi det er et ERC-20-token med over 70 000 holdere.

Når vi ser fremover, er den neste potensielle katalysatoren for Jasmy-tokenet den amerikanske PCE-rapporten. Disse tallene vil gi mer informasjon om hva du kan forvente fra Federal Reserve i de kommende månedene.

JASMY prisprognose

Copy link to section
jasmy price

JASMY-diagram av TradingView

Det daglige diagrammet avslører at JASMY token-prisen har vært i et sterkt okseløp de siste månedene. Den har steget over det avgjørende motstandspunktet på $0,027, den høyeste svingningen i mars. Å bevege seg over dette nivået signaliserte at det fortsatt er mer etterspørsel etter tokenet.

JasmyCoin har steget over alle glidende gjennomsnitt mens Relative Strength Index (RSI) har dannet et kopp- og håndtaksmønster, et populært tegn på en fortsettelse. Derfor vil tokens okseløp sannsynligvis fortsette ettersom kjøpere målretter nøkkelmotstanden til $0,045.

Denne artikkelen er oversatt fra engelsk ved hjelp av AI-verktøy, og deretter korrekturlest og redigert av en lokal oversetter.

Bitcoin Kryptovaluta Markedsanalyse