Var man kan köpa SafeMoon: Bästa plattformarna för att handla SAFEMOON-aktier

Författad av: Jayson Derrick
april 20, 2021
  • SafeMoon klassificerads som en DeFi-token och lockar mycket uppmärksamhet från investerare.
  • SafeMoon-"aktier" har ökat med mer än 100% i värde det senaste dygnet och med 3 000% de senaste tre veckorna.
  • Att köpa SafeMoon kan vara svårt men vårt team identifierade tre sätt att köpa SafeMoon.

SafeMoon är en ny kryptovaluta som genererat stor hype de senaste dagarna. SafeMoon är en decentraliserad finans-startup som tar sig an problem som finns hos andra större kryptovalutor. Det kanske mest anmärkningsvärda är att SafeMoon tar ut en avgift på 10% för säljare, varav hälften tilldelas befintliga tokeninnehavare.

Eftersom SafeMoon är en ny kryptovaluta som lanserades i mars 2021 är den ännu inte i närheten av lika populär som andra altcoins. Men tack vare av myntets stigande pris och nuvarande värde på mindre än en cent börjar många investerare lägga märke till och köpa SafeMoon.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Att köpa SafeMoon är inte lika bekvämt som att köpa andra populära kryptovalutor som Dogecoin, men investerare har fortfarande några alternativ tillgängliga.

Hur och var man kan köpa SafeMoon just nu

Innan du listar ut var du ska köpa Safemoon-”aktier” är det värt att nämna att Safemoon inte är en riktig aktie. Ungefär som Bitcoin och Ethereum är SafeMoon en kryptovaluta.

Om du är ute efter att köpa SafeMoon är det inte fullt så enkelt som att logga in hos valfri mäklare och lägga en order. Detta beror främst på att SafeMoons är en så ung tillgång.

SafeMoon planerar att starta sin egen SafeMoon Exchange men dess insamlingsmål att säkra 1 miljon dollar är fortfarande långt ifrån uppnått.

För närvarande har våra finansiella experter identifierat tre sätt för investerare att säkert köpa SafeMoon. Men vårt team av experter bekräftade också att två ledande mäklare snart kommer att erbjuda möjligheten att köpa SafeMoon.

1. Capital.com

Bland de få mäklare som erbjuder möjligheten att köpa SafeMoon är Capital.com den mest etablerade. Vi älskar Capital.coms användarvänliga gränssnitt och vårt expertteam kröner Capital.com som förstahandsvalet för alla kryptovalutainvesteringar. Möjligheten att köpa SafeMoon har inte lagts till Capital.com men vi förväntar oss att detta kommer att förändras mycket snart. Om du vill köpa SafeMoon snabbt och enkelt, kom igång genom att klicka på länken nedan.

Registrera dig här>

2. Paybis

Paybis finns tillgänglig för kryptoinvesterare över hela världen så att använda Paybis för att investera i SafeMoon är ett säkert alternativ. Paybis är mest känd för sina låga avgifter och sin förmåga att betala i din lokala valuta. Att köpa SafeMoon på Paybis är ett bra alternativ så snart funktionen läggs till inom kort. Om du vill köpa SafeMoon på Paybis, kom igång genom att klicka på länken nedan.

Registrera dig här>

3. PancakeSwap

Den slutliga mäklaren som låter investerare köpa och sälja SafeMoon är PancakeSwap. Det här alternativet kan vara lite knepigt eftersom det kräver att du först köper BinanceCoin-tokens hos PancakeSwap och sedan byter ut dem mot SafeMoon.

Vad är SafeMoon

SafeMoon klassificeras tekniskt sett som en decentraliserad ekonomitoken (DeFi-token). SafeMoon har utvecklats med utgångspunkten att belöna investerare som köper SafeMoon och innehar tokens. Samtidigt debiteras SafeMoon-säljare en avgift på 10% och hälften av intäkterna fördelas till innehavarna.

SafeMoon har ambitiösa mål i kryptovalutauniversumet, bl.a. att etablera ett handelspar med Dogecoin, utveckla en NFT-börs och därtill starta en egen börs.

Något som bidrar till lockelsen att investera i SafeMoon är sannolikt dess namn och lösa koppling till den populära slogan som Dogecoin-entusiaster använder: ”Dogecoin to the moon.”

Kommer SafeMoon att öka i värde?

SafeMoon har sett priset explodera uppåt de senaste dagarna men det finns ingen garanti för att dess momentum kommer att fortsätta. Som en mycket ny kryptovaluta måste den konkurrera med Bitcoin, Dogecoin och många andra för investerarnas uppmärksamhet.

Det är för tidigt att börja genomföra grundläggande analyser av huruvida man ska investera i SafeMoon eller inte, eftersom denna token bara är några veckor gammal. Värdeinvesterare kan titta på det aktuella SafeMoon-priset, som ligger på en bråkdel av en dollar, och dra slutsatsen att det inte har någon annanstans att ta vägen än uppåt. Men ett sådant resonemang är aldrig en garanti.