Var kan jag köpa Dogelon Mars idag? Toppplattformar för att handla ”Elon”-mynt

By: Jayson Derrick
Jayson Derrick
Jayson bor i Montreal med sin fru och dotter, älskar att titta på hockey och är på en livslång… read more.
on apr 28, 2021
Updated: apr 29, 2021
  • Dogelon Mars bygger på populariteten för Elon Musk och Dogecoin.
  • Dogelon Mars har ökat 100% det senaste dygnet och handlas till 0,00000024 dollar.
  • Få reda på hur du köper Dogelon Mars och var du kan köpa Dogelon Mars på denna sida.

Dogelon Mars är en kryptovaluta som hänvisar till Dogecoin-myntet och dess mest kända förespråkare – Elon Musk, VD för Tesla Inc (NASDAQ: TSLA). Det helt nya ”ELON”-myntet ökade med cirka 100% i värde det senaste dygnet, men handlas fortfarande för en bråkdel av ett öre – 0,00000024 dollar för att vara exakt.

Tack vare dess enorma prisutveckling och ett namn som refererar till både Dogecoin och Musk rusar nu många investerare och handlare för att köpa Dogelon Mars. Med detta i åtanke hjälper den här sidan dig att hitta de bästa ställena att köpa Dogelon Mars.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Om du vill lära dig mer om att investera i Dogelon Mars eller andra kryptovalutor, se till att du läser vår guide om hur man köper kryptovalutor online. Den innehåller grundläggande information tillsammans med en steg för steg-guide som hjälper dig att investera i de kryptovalutor du väljer.

Hur och var man kan köpa Dogelon Mars just nu

Dogelon Mars må vara en mycket ung kryptovaluta men många människor söker just nu efter ”var man kan köpa Dogelon Mars.” Dogelon Mars är en kryptovaluta som handlas på ett liknande sätt som Bitcoin och Ethereum.

Om du vill köpa Dogelon Mars nu är ditt bästa alternativ att använda en pålitlig kryptomäklare eller kryptobörs. Specifika funktioner varierar beroende på plattform, men den grundläggande funktionen att öppna och stänga affärer snabbt med låga eller inga avgifter är standard.

Vårt team av experter har utvärderat en lång rad plattformar och kan konstatera att de följande två plattoformarna är de bästa ställena att köpa Dogelon Mars.

1. ForexTB

ForexTB låter dig handla tillgångar som aktier och kryptovalutor med CFD:er (Contracts for Difference). Här erbjuds 300 olika tillgångar att handla med och mängder av läromedel som hjälper dig att komma igång. Med andra ord kan ForexTB vara ett utmärkt val för att investera i Dogelon Mars snabbt och enkelt. Kom igång genom att klicka på länken nedan.

Registrera dig här >

2. Plus500

Plus500 erbjuder CFD-handel med praktiskt taget alla tillgångsklasser, inklusive kryptovalutor. Det är en perfekt plattform för både nybörjare och erfarna handlare med ett gränssnitt som fungerar för alla. Plus500 är också en helt reglerad mäklare som har certifierats av en rad finansiella myndigheter runt om i världen, så att köpa Dogelon Mars på Plus500 är ett mycket säkert val.

Registrera dig här >

Vad är Dogelon Mars-mynt?

Trots att namnet är en ordlek med Dogecoin och Elon Musk är Dogelon Mars-myntet absolut seriöst och handlas via certifierade börser. Som noterats på dogelon.io uppmuntras Dogelon-communityn att ”airdroppa Dogelon-tokens” till offer för bedrägerier.

Volymen under de senaste 24 timmarna uppgick till över 35 miljoner dollar och den maximala tillgången på Dogelon Mars är 1 000 000 000 000 000 ELON-mynt.

Kommer Dogelon Mars att stiga i värde?

Det finns inga garantier för att Dogelon Mars stiger i värde. Myntets namn kan ge många intrycket att myntet inte är seriöst, så det kanske inte väcker tillräckligt med uppmärksamhet för att skapa ett köpmomentum.

Å andra sidan är det få som skulle bli förvånade om Dogelon Mars ökar i värde. Dogecoin designades som ett skämt och sköt upp i värde så det finns ingen anledning till att Dogelon Mars inte kan följa efter.

Allt som behövs är en Tweet från Elon Musk eller någon annan kändis i sociala medier för att investerare ska börja köpa Dogelon Mars i stora mängder.

Reaktioner i sociala medier

https://twitter.com/DrPennyStok/status/1387169466459566084
Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust