Var kan man köpa Ethereum? Bästa plattformarna för att investera i ETH

Författad av: Charlie Hancox
maj 4, 2021
  • Ethereum har skjutit upp till de högsta prisnivåerna någonsin.
  • Vi listar de bästa ställena att köpa Ethereum.
  • Kommer Ether att fortsätta stiga i pris?

Dogecoin är inte den enda kryptovalutan vars pris har nått nya rekordnivåer de senaste dagarna. Ethereum, den näst mest värdefulla kryptovalutan sett till marknadsvärde, steg till ett rekordpris på över 3 300 dollar. Denna milstolpe visar att kryptosektorn går från klarhet till klarhet.

Vi har följt reaktionen online och har märkt att några av de vanligaste frågorna på sociala medier under de senaste 24 timmarna har varit: ”Var kan man köpa Ethereum?”, ”Vilka är de bästa ställena att köpa Ethereum?” och ”Var kan jag investera i Ethereum?”.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Så, mot bakgrund av dessa populära frågor har vi här listat de tre bästa platserna att köpa Ethereum på.

Hur och var man kan köpa ETH idag

När du väljer en plattform för att köpa Ether eller någon annan kryptovaluta finns det flera viktiga faktorer som du bör fokusera på. Det handlar t.ex. om plattformens tillförlitlighet, avgifterna för användarna och online-gränssnittets användarvänlighet.

Vårt team av experter har tillbringat lång tid med att testa många olika plattformar och har valt ut de tre alternativen nedan som de bästa plattformarna för att investera i Ethereum.

1.) Plus500

Som en av världens främsta CFD-mäklare är Plus500 ett bra ställe att köpa ETH på. Plattformen har en lång historia av tillförlitlighet, tar ut minimala avgifter och har ett tydligt gränssnitt som är enkelt att använda. Om du vill investera i Ether snabbt och enkelt kan du registrera dig idag.

Registrera dig här>

2.) eToro

Om du letar efter tillförlitlighet när du investerar i Ethereum är det ett klokt val att använda en av Europas främsta mäklare. eToro har varit ett favoritval bland investerare och handlare i flera år nu och med innovativa funktioner som CopyTrader™ är det inte svårt att se varför detta är en av de bästa plattformarna för att köpa Ethereum.

Registrera dig här>

3.) Skilling

Skilling erbjuder ett uppfriskande alternativ till utbudet av handelsplattformar som finns tillgängliga idag. Med kraftfulla analytiska verktyg och unika funktioner är det en av våra tre bästa plattformar för Ethereum-investeringar.

Registrera dig här>

Om ingen av dessa plattformar är exakt vad du letar efter så kan du besöka vår recensionssida för att hitta många alternativ, från mäklare till börser.

Dessutom, om du letar efter en introduktion till Ethereum-investeringar så har vi skrivit en detaljerad guide för att du ska kunna komma igång. Om du vill veta mer om att köpa kryptovaluta i allmänhet så har vi även en sida för det.

Vad är Ethereum?

Ethereum – även känt som Ether eller ETH – är en av de mest populära och betydelsefulla kryptovalutorna. Projektet använder något som kallas blockchain-teknik för att fungera som ett monetärt system utan banker eller andra centrala övervakande myndigheter. På grund av detta ser många kryptovalutor som ETH som framtiden för finansiering, och Ethereum-priset har stigit som en konsekvens.

Ethereum blockchain används ofta av utvecklare och ett stort antal applikationer har utvecklats på blockkejan, vars slutmål är att förändra hur appar fungerar på internet idag – med användningsområden som sträcker sig långt bortom den finansiella sektorn.

Ethereum blockchain togs i bruk 2015 under ledning av grundaren, Vitalik Buterin, och under de sex åren sedan dess har den snabbt blivit en av de viktigaste och snabbast växande tillgångarna på marknaden.

Stiger Ethereum i pris?

ETH har redan stigit dramatiskt från sin blygsamma början, och det syns inga tecken på att kryptovalutan skulle sakta ner. Vissa tror att det finns mycket mer tillväxt att vänta och att investera i Ether är ett smart ekonomiskt beslut på lång sikt. Därför kan det vara en bra tid att investera i ETH just nu.

Det grundläggande värdet för Ethereum är tydligt och nu när kryptohypen är större än någonsin verkar mynt som Bitcoin och Ethereum kunna susa förbi alla farthinder.

Om du vill investera i ETH, se till att du gör dina efterforskningar för att försäkra dig om att du fattar välinformerade beslut.

Sociala medier reagerar

För den senaste informationen om Ethereum och andra kryptovalutor, kolla in våra kryptonyheter för mer information.