Var kan jag köpa Gitcoin? GTC är veckans hetaste krypto

By: Charlie Hancox
Charlie Hancox
Vid sidan av sin passion för handel har han representerat Storbritannien genom att vinna nationella mästerskap som vattenpolospelare och har som… read more.
on jun 11, 2021
  • Gitcoin ökar i värde efter sina första noteringar på Binance och Coinbase Pro.
  • Få reda på de bästa ställena att köpa GTC med de lägsta avgifterna och bäst service.
  • Hur ser framtiden ut för Gitcoin?

En av veckans hetaste kryptovalutor är Gitcoin (GTC), som kortvarigt sköt upp i värde till över 18 dollar. Som resultat har investerare från krypto-communityn försökt ta reda på hur man köper Gitcoin online. Vi kan hjälpa till.

Den här artikeln förklarar var du kan köpa Gitcoin och vi går också in på projektets ursprung, dess investeringsmöjligheter och en prisförutsägelse. Så om du är redo att få reda på de bästa ställena att köpa GTC-krypto – scrolla ner och komma igång.

Hur och var man kan köpa Gitcoin idag

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Det bästa stället att köpa Gitcoin, eller någon annan kryptovaluta för den delen, är hos en kryptomäklare eller handelsplattform på nätet. De är reglerade tjänster som gör det möjligt för privata investerare att bygga en omfattande investeringsportfölj för kryptovaluta.

Vårt team av analytiker rekommenderar de två plattformarna nedan som deras toppval tack vare deras generösa avgiftsstrukturer och stilrena användargränssnitt.

1.) eToro

Som en av världens mest populära online-mäklare är det inte särskilt överraskande att fler och fler kryptoinvesterare registrerar sig hos eToro.

Registrera dig här>

2.) Capital.com

Med kraftfulla grafer och ett stilrent och lättanvänt gränssnitt är Capital.com en snabbt växande handelsplattform som erbjuder bra spreadar, inga dolda avgifter och 0% i provision.

Registrera dig här>

För fler alternativ, kolla in vår jämförelse av de bästa kryptomäklarna och handelsplattformarna.

Vad är Gitcoin?

Gitcoin är en plattform som utvecklats av Keving Owocki och Scott Moore. Fokus ligger på att skapa en community för projekt med öppen källkod. Denna community består av protokoll, skapare och utvecklare som har samlats för att utveckla framtiden för det öppna internet.

Hela systemet stöder ny infrastruktur för Web3, vilket inkluderar nätverk, teknologier och verktyg.

GTC är Gitcoins styrningstoken och den behövs för både finansiering och skapande av Gitcoin DAO som kommer att styra plattformen.

Ska jag köpa GTC-krypto?

Om du letar efter ett projekt med enorm potential som omformar framtiden för digitala offentliga varor kan GTC vara myntet för dig. Se bara till att du är medveten om att unga altcoins alltid medför hög risk på grund av den inneboende tekniska komplexiteten och den mycket volatila kryptomarknaden.

Myntet har nyligen lagts till på Binance och Coinbase Pro, och projektet samarbetar också med några större kryptovalutaprojekt, så dess väg mot ökad acceptans ligger utstakad och ytterligare prisökningar kan vänta vid horisonten.

Kommer GTC att göra mig rik?

Det är alltid osannolikt att någon enskild investering skulle göra dig rik, även om detta har hänt tidigare, särskilt inom kryptovaluta-communityn. Nu när GTC svävar runt 15 dollar kommer du inte att kunna köpa så många mynt som du kan i ett mindre, mer obskyrt altcoin-projekt, men taket verkar fortfarande vara högt.

Gå aldrig in i en investering och förvänta dig att bli rik eftersom det kan leda till oöverlagda beslut och stora förluster. Tålamod och pragmatism är nycklarna till beslutsprocessen.

GTC-prisförutsägelse

Vi skulle kunna försöka beräkna det grundläggande värdet av projektet för att skapa en Gitcoin-prisförutsägelse, men med altcoins är det otroligt svårt. Dessutom är dessa siffror vanligtvis opålitliga.

Kryptovalutamarknaden är en dynamisk, flyktig och oförutsägbar värld med ett tekniskt fokus som handlar mer om den större bilden än kortsiktig lönsamhet. Så med tanke på det, konceptuellt, är Gitcoin väldigt imponerande. Låt oss nu se om myntet kan leva upp till förväntningarna.

Sociala medier reagerar på GTC

För allt det senaste om altcoins som Gitcoin och större kryptovalutaprojekt, läs våra kryptonyheter.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust