Ad

60CENT PROTOCOL – hur man köper den heta kryptovalutan

Av:
Jun 15, 2021
Listen
 • 60CENT-protokollet skapar svallvågor inom krypto-communityn.
 • Ska du köpa 60CENT-krypto?
 • Vi diskuterar investeringsutsikterna den nya plattformen.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google Nyheter för de senaste uppdateringarna >

Om du är en kryptoinvesterare, eller bara följer kryptomarknaden, kommer du sannolikt att ha lagt märke till alla de altcoin-projekt som gjort entré inom sektorn de senaste åren. Men inte alla levererar värde för token-innehavarna och många har grundläggande brister.

Letar du efter signaler och varningar från proffshandlare? Anmäl dig till Invezz Signals™ GRATIS. Det tar 2 minuter.

Så, vad ska vi tro om den senaste heta altcoinen, 60CENT? I den här artikeln kikar vi på vad det är, dess långsiktiga investeringsmöjligheter och tipsar om de två bästa ställena att köpa 60CENT-krypto i Sverige och på andra håll.

Hur och var man kan köpa 60CENT-krypto online

Copy link to section

Det bästa stället att köpa 60CENT-tokens, eller kryptovaluta i allmänhet, är via en onlinekryptomäklare. Även om många kryptoinvesterare använder decentraliserade börser (DEX) så anser vi att mäklare drar det längsta stået, tack vare att de erbjuder låga avgifter och ett enkelt sätt att köpa och sälja kryptovalutor – oavsett din tidigare investeringserfarenhet.

Här är våra två bästa val:

Skilling EU

Copy link to section

Skilling är en reglerad forex och CFD -mäklare som gör det möjligt för handlare att få åtkomst till 800+ finansiella instrument, inklusive 10 populära Cryptocurrency CFD: er med konkurrenskraftig prissättning och snabb exekveringstid. Skilling erbjuder ett urval av handelsplattformar, inklusive den egenutvecklade Skilling Trader och populära, branschberömda Ctrader och Metatrader 4 -plattformar, som kan passa kundernas behov med olika nivåer av handelsupplevelse.

Registrera dig med Skilling EU direkt

Plus500

Copy link to section

Plus500 är en ledande leverantör av Contracts for Difference (CFD), som levererar Leveraged handel på +2,000 finansiella instrument, inklusive Forex, Råvaror, Index, aktier, optioner och Cryptocurrencies.

Registrera dig med Plus500 direkt

Vad är 60CENT-mynt?

Copy link to section

Du kanske har kollat in 60CENT-webbplatsen? Om du har gjort det så har du säkert märkt att företagets “om oss”-avsnitt – även om det är djärvt och intressant – är något oklart. Så låt oss avmystifiera värdepropositionen för dig.

60CENT är en community-driven token som körs på Binance Smart Chain. Den har ett stort cirkulerande utbud, en självgenererande likviditetspool och en rad delmål. Vad gäller tokenomics:

 • 2 000 000 000 000 000 i totalt utbud, varav:
  • 40% tilldelas communityn
  • 50% tilldelas brännplånboken
  • 3% tilldelas plattformsmarknadsföring
  • 3% tilldelas privat försäljning
  • 4% tilldelas utvecklingsgruppen bakom projektet

Det finns en avgift på 10% på varje transaktion med 60CENT, varav:

 • 5% belönar tokeninnehavare inklusive brännplånboken
 • 3% går till likviditetspoolen
 • 2% kommer att användas för marknadsföringsändamål

Detta är ett hälsosamt kryptoekosystem och communityn av “gangsters” ser ut att fortsätta sin tillväxt.

Ska jag köpa 60CENT-mynt?

Copy link to section

Om du vill investera i ett kryptovalutaprojekt i ett tidigt skede med stor tillväxtpotential kan 60CENT vara ett intressant val. Hur stort det faktiska grundläggande värdet är återstår att se, och vi är osäkra på hur framgångsrik projektet kan vara på lång sikt, men vi är stora fans av den branding och hälsosamma tokenomiska strukturen som används här.

Att investera i ett tidigt skede i altcoins medför däremot alltid stora risker, och detta gäller särskilt eftersom grundarna av 60CENT ännu inte har avslöjats. Se bara till att du inte investerar pengar som du inte har råd att förlora och har genomfört dina egna grundliga efterforskningar innan du involverar dig.

Prisprognos för 60CENT

Copy link to section

60 cent. Nej, vi skojar bara.

I själva verket är det extremt svårt att skapa en prisförutsägelse för ett altcoin-projekt i ett tidigt skede eftersom det finns så många okända variabler och själva tekniken är ofta kommersiellt ifrågasatt. Vi kan ändå konstatera att vi bedömer att 60CENT kan generera betydande avkastning för vissa tokeninnehavare.

Sociala medier reagerar på $60CENT

Copy link to section
https://twitter.com/AngeL_QueeN815/status/1404771435952754692
https://twitter.com/PakStreetBets/status/1404085680297463808

För mer information om 60CENT PROTOCOL och andra populära kryptovalutor, se till att kolla in vår nyhetssida för krypto.

Kryptovaluta